תשובות למעיין! (מעיין כן?) ../images/Emo13.gif
אני בקושי רואה טלוויזיה, אז אם אני רואה תוכנית זה כבוד בשבילה
סימפסון אני רואה כשיוצא לי, זה מצחיק מופע שנות השבעים די קבוע, תוכנית גדולההה חברים כמו סימפסון אבל התכנית האהובה עלי חייבת להיות CSI מיאמי. הסרט האהוב עלי הוא גרין מייל, למרות שהעדפתי את הספרים, סרט כל כך מדהים.. וגם Tommy, שהוא בכלל סרט יוצא דופן, חובה לכל אוהב רוק! הערוץ האהוב עלי בטלוויזיה הוא.. כלום, אין לי מושג. לאחרונה אכלתי סורבט תותים ולימון ולפני זה עוגיות טעימות!
משחק המחשב הטוב ביותר בעולם הוא סופר בריקאווט! המשחק היחיד שאני מסוגל לשחק במחשב בלי להשתעמם! המשחק האהוב עלי שלא במחשב הוא פינבול, פעם הלכתי עד לאיזור התעשייה (בערך קילומטר וחצי, אני דיי בטוח שיותר, שעה וקצת הליכה) ובחזרה, סתם כי התחשק לי לשחק פינבול
לא עט נוזלי, עט נובע!
עיפרון עושה לי צמרמורת, ברר. אני סטרייט, ואני גאה בזה!
בלי נטיות אחרות. הסרט האחרון שראיתי: בקולנוע - טרויה, בזבוז נוראי של כסף בטלוויזיה - עיר הפחד, סרט ממש טוב, של פיטר ג'קסון החרא של במאי. הוא לא חרא באמת, אני סתם שונא אותו. ב-DVD - ראיתי את ה-DVD של משינה, ואם זה לא נחשב, אז אינטלגנציה מלאכותית A.I. בוידאו - מזמן ראיתי את הסרט של משינה
ואם זה לא נחשב, אז 2001: אודיסאה בחלל. אני אוהב את קייל! הוא מצחיק. אבל ממזמן סאות' פארק הפכה לתוכנית לא טובה. אני מאוד אוהב את מ.ק. 22, מאווווווד אוהב, אבל לא משדרים יותר. בפורים האחרון התחפשתי לג'ודי ניר מוזס שלום! הא! עם הסלוטייפ על האף. אני מעדיף אמבטיה. מקלחת זה דוקרני כזה ומעצבן ולא נוח. זריקות. אלוהים ישמור אני יכול לראות בסרטים איך מנסרים בנאדם וחותכים אותו עם סכין בלי להניד עפעף, אבל זריקה אני יכול למות מפחד כשאני רואה. כלבלבים וחתלתולים
אני אוהב את שניהם באותה המידה!
אבל את הכלבה שלי הכי הכי. היא מושלמת. גם כלבים קטנים וגם גדולים זה מצוין, אבל לחתולים אני ממש מעדיף שיער קצר. קיץ! חורף זה ברר וקיץ זה נעים וחמים. התשובות יצאו הזויות מאוד
זה סתם כי אני מאוד שמח עכשיו