מש-חק!

1Reebok

New member
מש-חק!

אוקיי, לבקשת מור וירדן, אני מארגן עוד משחק
הפעם המשחק לא יהיה על הדורבנים, אלא אם כן תכוונו אותו לזה
למשחק קוראים, כפי שאתם בטח מכירים אותו מפורומים אחרים, הכר את הפורום
. בשביל הדוגמה הראשונה, אתם תכירו אותי. בשרשור הזה אתם תשרשרו כל מה שרציתם לדעת עלי ולא העזתם לשאול, כל שאלה שעולה בראשכם, ואני אענה עליה. כל שבוע אני אבחר משתמש אחר שיענה על השאלות שהקהל יבחר לענות. מותר לשים כמה שאלות שרוצים, גם לכתוב שרשורים פעמיים וכ'ו וכ'ו.

אוו-יאא! אני שואלת:

דורבנים: מי הוא החבר להקה המועדף עליך? מה הכלי הכי יפה? על איזה כלי אתה יודע/רוצה לדעת לנגן? (טוב, אני יודעת אבל כדי שהשאר ידעו) מה השיר האהוב עליך? מה הקליפ האהוב עליך? זהו בינתיים...חחח

1Reebok

New member
תשובות לירדן ../images/Emo13.gif

חבר הלהקה המועדף עלי הוא איתי גלוסקא! נדוש, אה? אבל הוא כל כך מצחיק! מישהי פעם אמרה פה שהוא דמות מצוירת, וזה כל כך נכון! הכלי הכי יפה בלהקה או בכלל? אני ממש ממש אוהב כלים כמו כינור, מעדיף צ'לו, אבל צריך להתמסר לזה כל החיים בשביל לנגן כמו שצריך, ואני לא הולך לעשות את זה. אני לומד לנגן על אורגנית, ועל כזאת משרוקית שההורים שלי קנו לי בפראג, שזה באמת מנגן לפי תווים, ויש חוברת הסברה והכל, זה ממש ממש מגניב, אחד מהמגניבים ביותר שראיתי בחיים שלי. שמתי פה תמונה. השיר האהוב עלי של הדורבנים הוא אור כחול, והשיר האהוב עלי בכלל הוא Listening To You של The Who, אבל רק אחרי שרואים את כל הסרט או מקשיבים לכל האלבום Tommy. האנרגיה שאני מרגיש אחרי השיר הזה היא לא תאמן, אני באמת מרגיש מסטול אחרי זה. קליפים של הדורבנים לא ראיתי
להתראות נעורים שלום אהבה של משינה זה שיר מקסים. עוד שאלות?

אם אתה רוצה לראות את...

"שוב הדיסקו כאן" אז יש אותו לפחות פעמיים בשבוע בסוף השידורים של ערוץ 10 שזה יוצא בסביבות 4 בבוקר נראה לי...

שאלות שאלות שאלות!

אז הדברים הרגילים, מה... תוכנית הטלויזיה האהובה עליך הסרט האהוב עליך ערוץ בטלויזיה הכי טוב בעינך ועוד דברים:
מה המאכל האחרון שאכלת? מה משחק המחשב הטוב ביותר של כל הזמנים? איזה עט אתה מעדיף: כדורי או נוזלי? או אתה בכלל מעדיף עיפרון..? מה הנטיות המיניות שלך? מה הסרט האחרון שראית...בקולנוע? בטלויזיה? בוידאו/דיוידי? איזה מבין ארבעת הדמויות הראשיות בסאות'פארק אתה מעדיף? למה התחפשת בפורים האחרון? מה אתה מעדיף: מקלחת או אמבטיה? מה הפוביה שלך? מה אתה מעדיף: כלבים או חתולים? אם בחרת כלבים: כלב קטן או גדול? אם בחרת חתולים: שיער ארוך או קצר? חורף או קיץ? טוב זהו, אין לי עוד שאלות......... אני מקווה שנהנת

1Reebok

New member
תשובות למעיין! (מעיין כן?) ../images/Emo13.gif

אני בקושי רואה טלוויזיה, אז אם אני רואה תוכנית זה כבוד בשבילה
סימפסון אני רואה כשיוצא לי, זה מצחיק מופע שנות השבעים די קבוע, תוכנית גדולההה חברים כמו סימפסון אבל התכנית האהובה עלי חייבת להיות CSI מיאמי. הסרט האהוב עלי הוא גרין מייל, למרות שהעדפתי את הספרים, סרט כל כך מדהים.. וגם Tommy, שהוא בכלל סרט יוצא דופן, חובה לכל אוהב רוק! הערוץ האהוב עלי בטלוויזיה הוא.. כלום, אין לי מושג. לאחרונה אכלתי סורבט תותים ולימון ולפני זה עוגיות טעימות!
משחק המחשב הטוב ביותר בעולם הוא סופר בריקאווט! המשחק היחיד שאני מסוגל לשחק במחשב בלי להשתעמם! המשחק האהוב עלי שלא במחשב הוא פינבול, פעם הלכתי עד לאיזור התעשייה (בערך קילומטר וחצי, אני דיי בטוח שיותר, שעה וקצת הליכה) ובחזרה, סתם כי התחשק לי לשחק פינבול
לא עט נוזלי, עט נובע!
עיפרון עושה לי צמרמורת, ברר. אני סטרייט, ואני גאה בזה!
בלי נטיות אחרות. הסרט האחרון שראיתי: בקולנוע - טרויה, בזבוז נוראי של כסף בטלוויזיה - עיר הפחד, סרט ממש טוב, של פיטר ג'קסון החרא של במאי. הוא לא חרא באמת, אני סתם שונא אותו. ב-DVD - ראיתי את ה-DVD של משינה, ואם זה לא נחשב, אז אינטלגנציה מלאכותית A.I. בוידאו - מזמן ראיתי את הסרט של משינה
ואם זה לא נחשב, אז 2001: אודיסאה בחלל. אני אוהב את קייל! הוא מצחיק. אבל ממזמן סאות' פארק הפכה לתוכנית לא טובה. אני מאוד אוהב את מ.ק. 22, מאווווווד אוהב, אבל לא משדרים יותר. בפורים האחרון התחפשתי לג'ודי ניר מוזס שלום! הא! עם הסלוטייפ על האף. אני מעדיף אמבטיה. מקלחת זה דוקרני כזה ומעצבן ולא נוח. זריקות. אלוהים ישמור אני יכול לראות בסרטים איך מנסרים בנאדם וחותכים אותו עם סכין בלי להניד עפעף, אבל זריקה אני יכול למות מפחד כשאני רואה. כלבלבים וחתלתולים
אני אוהב את שניהם באותה המידה!
אבל את הכלבה שלי הכי הכי. היא מושלמת. גם כלבים קטנים וגם גדולים זה מצוין, אבל לחתולים אני ממש מעדיף שיער קצר. קיץ! חורף זה ברר וקיץ זה נעים וחמים. התשובות יצאו הזויות מאוד
זה סתם כי אני מאוד שמח עכשיו

../images/Emo79.gifחיחיחיחיחיחיחיחי.......

מהו היום הכי אהוב עליך בשבוע?
אתה רואה "כוכב נולד"?
היית פעם במצרים?
מהו הצבע האהוב עליך?
נצרבת פעם ע"י מדוזה?
רכבת פעם על גמל?
אתה יודע לרכב על אופניים?
יש לך חתול/ה?
זהו לבנתיים...אתה לא חייב לענות על הכל

1Reebok

New member
תשובות לשייקה! קוראים לך שי, כן?

הכי אוהב את יום שישי, הפתעה, אה? לא רואה כוכב נולד. הייתי בסיני! מקום מקסים. אני אוהב את כל הצבעים האחידים, חוץ מצהוב, ואוהב פחות את ירוק, אבל הכי הכי אוהב שחור. לא נצרבתי על ידי מדוזה תודה לאל. אכן רכבתי על גמל, מספר פעמים. אין לי חתול/ה ועניתי על הכל ברצון

../images/Emo79.gif"יש לי אלפקה מרמת ישי...

אני קורא לה מלכה היא מעדיפה שי" אינפנטיל אחד המציא את זה עלי...עד היום הוא קורא לי אלפקה/סוסת פוני, לסירוגין... אאאאה.....וכן, קוראים לי שי!

gloom

New member
תשובות../images/Emo66.gif

מהו היום הכי אהוב עליך בשבוע?-שלישי פעמיים כי טוב אתה רואה "כוכב נולד"?-בחפיפות היית פעם במצרים?-הייתי בירדן.... מהו הצבע האהוב עליך?-כתום (הולנד רולז!!!!) נצרבת פעם ע"י מדוזה?-לא.... רכבת פעם על גמל?-כן..... אתה יודע לרכב על אופניים?-האמת, שחכתי יש לך חתול/ה?-לא...

efratushke

New member
גמני רוצה לשאול ../images/Emo123.gif

#מה היחס שלך אל אלוהים והאמונה? הרי ידוע שכל אחד מאמין במשהו (אם זה באלוהים וכו) בכדי לקבל מוטיבציה להמשך החיים, מה היחס שלך כלפי האלוהים, הא אתה מאמין בו ותרגיש חופשי לכתוב חיבור 100-120 מילים על הנושא
(מרגישה בשיעור אנגלית) #מה מקום הבילוי החביב איך? #מה היית רוצה להיות לכשתהיה גדול? #נכון שאתה מאוהב בכתומה?
#מה שלומך, הכל טוב? #מה אתה אומר על מוסיקת כליזמר? פרט ונמק!!! #מה היא משמעות החיים? ומה אנחנו בעצם? #מה דעתך על זה שעיריית כפר סבא החליטה לסגור את הבארבי בכפר סבא מסיבה לא ידוע? (זה לא יצליח לה - עיריה פסיכית!!!) #מה הוא "חוק אפודיקטי"? (חיחיחיחיחי הרוע!!) בהצלחה בובי

יוסדוס

New member
גם אני...

אהלן! מה המצב!? מה הדיסק האחורן שקניתי והיה הכי טוב בעולם? מה הדיסק האחורן שקניתי והיה הכי גרוע בעולם? היו מבאים לך 50 אלף שקל מה הייתה עושה עם זה? אתה חושב שאם מכניסים 3 פילים למקרר אז המקרר לא יקרר? (מי שנכנס אדר..->) אמא שלך זונה?!..סתם....חחח.... זהו..

1Reebok

New member
תשובות ליוסי ../images/Emo13.gif

אהלן! וסהלן! מה המצב!? הכל אחלה! מה הדיסק האחורן שקניתי והיה הכי טוב בעולם? הדיסק האחרון שקניתי היה קובי! אבל היה לי אותו כבר, זה חידוש, כי הוא אבד לי. מה הדיסק האחרון שקניתי והיה הכי גרוע בעולם? אתניקס. יש שם אולי ארבעה-חמישה שירים טובים, ויתר ה-18 גרועים. היו מבאים לך 50 אלף שקל מה הייתה עושה עם זה? קונה המון, המון המון המון דיסקים ותקליטים!!! המון תקליטים!!! ומכונת סופר בירקאוט!!! ו..ו..ו..בריכה פרטית!!!!! אתה חושב שאם מכניסים 3 פילים למקרר אז המקרר לא יקרר? המקרר יהיה אשפה. (מי שנכנס אדר..->) אמא שלך זונה?!..סתם....חחח.... אמממ... אוקיי... מה. זה היה מצחיק למדי

gloom

New member
תשובות למשיח לא בא../images/Emo66.gif

מה המצב!? חצב מה הדיסק האחורן שקניתי והיה הכי טוב בעולם? חומר מקומי\מרסדס בנד מה הדיסק האחורן שקניתי והיה הכי גרוע בעולם? אני לא קונה דיסקים גרועים... אולי בינונים כמו של נועם רותם, אבל הוא לא גרוע היו מבאים לך 50 אלף שקל מה הייתה עושה עם זה? ביד.... ילדים... סתם... הייתי עושה עם זה סחר חליפין וההיתי מגדיל אתת ההכנסה הזאת ל250... הופך לסוחר נדל"ן מרוויח את המיליון הראשון.. מפקיד בבנק3 וחי מריבית כל החיים אתה חושב שאם מכניסים 3 פילים למקרר אז המקרר לא יקרר? לא... אני חושב שאתה לא תצליח להכניס 3 פילים לתוך מקרר (מי שנכנס אדר..->) אמא שלך זונה?!..סתם....חחח כן? הא כן? אז רק תדע שהמלאך שלך סוחר סמים!!! ואני הוא מלך הראפ של ירושליםםם

1Reebok

New member
היי היי היי!! מה זה צריך להיות?!

חכה שיגיע תורך!! אל תחלל את השרשור שלי

1Reebok

New member
תשובות לאפרת! ../images/Emo13.gif

מעכשיו אני גם אשים את השאלות, שיהיה לכם יותר קל
#מה היחס שלך אל אלוהים והאמונה? הרי ידוע שכל אחד מאמין במשהו (אם זה באלוהים וכו) בכדי לקבל מוטיבציה להמשך החיים, מה היחס שלך כלפי האלוהים, הא אתה מאמין בו ותרגיש חופשי לכתוב חיבור 100-120 מילים על הנושא (מרגישה בשיעור אנגלית) אני מאמין במשינה #מה מקום הבילוי החביב איך? אממ, הקניון! מקום טוב. #מה היית רוצה להיות לכשתהיה גדול? במאי סרטים! #נכון שאתה מאוהב בכתומה? בטח שאני מאוהב בכתומה, כפרה עליה! #מה שלומך, הכל טוב? הכל מצוין! ומה איתך?
מתי את חוזרת כבר לאייסיקיו?? #מה אתה אומר על מוסיקת כליזמר? פרט ונמק!!! אה? מה זה אומר? החנות? החנות טובה, ואם בסוף זה לא החנות אני מתפדח! #מה היא משמעות החיים? ומה אנחנו בעצם? משמעות החיים היא לחיות בהרמוניה, אחווה, אהבה ושלום בין העמים, עד שנגיע לנירוואנה נפשית מוחלטת. וגם הופעות רוק מטורפות עם פוגואים מטורפים!! #מה דעתך על זה שעיריית כפר סבא החליטה לסגור את הבארבי בכפר סבא מסיבה לא ידוע? (זה לא יצליח לה - עיריה פסיכית!!!) ממממממההה?@E$@LRJ@#%OYU#)P%Qא אפילו לא בצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 את רצינית2ר?@V%R@??!?!??!?!~?!? ללללללללללללאאאאאאא!!!!!!! #מה הוא "חוק אפודיקטי"? (חיחיחיחיחי הרוע!!)
עכשיו אני עצוב.. זה לא שמצביעים על משהו? להראות משהו, נו, להוכיח שאין סתירה בדבר. סתם! כיף לי!

efratushke

New member
בובי! אם זה היה מבחן - היית נכשל!

וחבל.. (מילה של מורות!! "וחבל.." חחח) טוב.. מממ... לומדת תאוריה!!!

למעלה