משתתפת חדשה

big mama 2

New member
משתתפת חדשה

אנחנו חיים יחד ללא נישואים ויש לנו שניי ילדים מדהימים , אבל יוצא שאנחנו רבים רוב הזמן. איכשהוא יוצא שרוב הזמן הוא מצליח להרגיז אותי ... מה עושים עם זה לפני שזה יתדרדר הלאה ?

s h o o s h a

New member
נוחה להתרגז

מאחר ואת אם לשני ילדים קטנים ורכים בשנים, את טרודה מרבית מזמנך בטיפול בהם ואני יכולה להניח שאת מעט הזמן שנותר לך בשביל הזוגיות שלך, את פשוט "מנצלת" למנוחה. גם יחסייך עם בן זוגך אינם כפי שהיו שכן הילדים כרגע, קודמים לכל (מפרשת זאת עפ"י הודעתך בפורום הנקה) ויכולה להסיק מכך שבן זוגך חש, במידה מסויימת, מתוסכל מהמצב, אולי "מוזנח" ואולי דרכו לזכות בתשומת לבך היא ב"להרגיז אותך". אז מה עושים? אם באמת רוצים וחשוב לשמור על הזוגיות חייבים למצוא "זמן איכות" לשניכם. פעם ב...לצאת לסרט (יש שמרטפית/קרוב-ת משפחה), פעם ב...לצאת לסופ"ש בלי הילדים ואפשר אפילו בבית, כשהילדים כבר ישנים להיות פשוט קרובים אחד אל השניה. להיות אחד עם השניה. אפילו צפיה בסרט חצות, בבית, על השטיח (כשאת מרגישה שהעינים נעצמות לך), שיעצמו, אבל שראשך יהיה על כתפו וידך בידו של בן זוגך. (יהיו שיגידו מחשבה תמימה. אולי, אבל אני מאמינה בזה) היחד הזה שווה כל כך הרבה. היחד הזה הוא כל ה"קסם"

Melody Girl

New member
שושה בול קליעה מסכימה איתך../images/Emo127.gif

חייבים פשוט חייבים "להשקות" את הזוגיוצ בדיוק כפי שמשקים צמחים לבל ימותו. בני זוג חייבים להבין שאין לקבל האחד את השני כמובן מאליו, יש צורך כל הזמן לרגד והלתרגש, להשקיע ביחסים. ושוב, הכל עניין של רצון 2 הצדדים שאחרת אין הצלחה אלא אכזבה.

seeyou

New member
שרוב הזמן הוא מצליח להרגיז אותי .?

אין לא סיבה לכך...(חיים יחד ללא נישואים ויש לנו שניי ילדים ) הבעיה היא אצלך לא חשוב מה הוא עושה-אומר או לא עושה או לא אומר חשוב איך את מפרשת את זה! האם המצב היה גם לפני הלידה?

big mama 2

New member
הבעייה היא שלי ??

לא המצב ביננו לא היה ככה לפני הלידות להיפך היה נהדר ונפלא !!! ואני לא חושבת שהבעייה היא כל כך אצלי , אולי הוא מקנא שאני עסוקה בילדים רוב היום או לא יודעת מה וזאת דרכו להשיג קצת תשומת לב - כמו ילד קטן !! אם המצב ימשיך ככה , לדעתי לא נחזיק מעמד הרבה זמן !! הצילו !!!

seeyou

New member
למה לך גישה ביקורתית?../images/Emo140.gif

אולי הוא מקנא ? זאת גם אפשרות, אם לפני הלידה הוא היה מקבל הרבה תשומת לב ואחרי הלידה את בכלל לא שמה עליו. להשיג קצת תשומת לב - כמו ילד קטן ? גם אפשרי אישה נבונה צריכה להבין איך לחלק את זמנה בין כולם! אישה היא הגורם המלכד בבית ולא המפריד. לא חשוב מי ה"אשם" . תגלי את הדרכים למנוע חילוקי דעות,להתקרב לבעלך לא רק לטובתו!! לטובת הבית כולו. If you judge people, you have no time to love them. -Mother Teresa

adam33

New member
להתרגז

מתיי אדם מתרגז? כאשר הוא מרגיש שידו על התחתונה בדיעות שלו לעומת המסר שהוא מנסה להעביר לאחר או לחילופין שהאחר חושב אחרת ושונה ממה שהוא בטוח שצריך להיות ולכן הבעיה בנכם היא שיש כאן כפייה של דיעה מסויימת כי בעצם זה שיטתי היתי מציע פשוט ברגע של חוסר ויכוח לדבר איתו ולהסביר לו שאינך מוכנה לכך שהוא ישתלט על כל ויכוח ושאת הית רוצה שהוא גם ישמע את דעתך ולא רק שיהיה אתנוצנטרי ההדברות היא העיקר ואם אנכם מסוגלים לעשות זאת לבד חפשו גורם שלישי שיעזור לכם..

big mama 2

New member
לא בדיוק

זה לא בדיוק המצב בינונ. הבעייה היא שהוא לא מספיק אחראי לא מספיק מתחשב , עושה את עצמו הרבה פעמים מטומטם - לא ידעתי , לא שמעתי - ואני יודעת שהוא לא כזה או לפחות לא היה כזה - זה פשוט מוציא אותי מדעתי

למעלה