משתתף בניסוי......

kayoto

New member
משתתף בניסוי......

שלום רב לכולם, בתור מעריץ של אקירה טוריאמה, ניסיתי להנפיש סייקל של ריצה (CYCLE) בשביל להתחיל ללמוד בעצמי את ההנפשה היפאנית, נא לא לשים דגש לגבי הדמות או הצביעה... אני רק מנסה את התנועה "היפאנית" הדיי מצחיקה של ריצה... אני עוד אשתפר... לכן קראתי לזה ניסוי. הדמות סתם מה שיצא לי.... אני לא אוהב להנפיש אנשים זה משעמם אותי זה מה שיצא לי ב-20 דקות... מקווה שלא שעממתי אתכם למוות. *** במידה וזה קצת איטי... מומלץ להוריד את הקובץ למחשב ואז לצפות בו שיהיה לכם שבוע מקסים.

kayoto

New member
אממ....

בעקרון לא יצא לי להנפיש בסגנון האנימה.. זה אחד הג'אנרים הקשים ביותר שנתקלתי בהם בהנפשה, ואני עובד (בזמני הפנוי) על סדרה. הסגנון יהיה בחלקו אנימה ובחלקו מהסטייל האישי שלי שילוב דיי מוזר הייתי אומר, אבל אני מנסה להתמקד יותר באנימה בימים אלו וסגנונו של אקירה הוא המודל לחיקוי הנוכחי. בכל מקרה, יש תסריט מאוד מורכב והמון דמויות אבל... בינתיים אני אוכל להראות כל מני תמונות ...במצב סקיצה <== כלומר זה לא התוצר הסופי. (הסקיצות המצורפות להודעה לא בהכרח קשורות לסדרה...) ראה קישורים מצורפים:

FireZeroX

New member
זה היה בציניות!!

איזה יצור גרוקי וחסר בינה עם קרן שאינה תהיה קטנה ממוחו גם אם יקטינו אותה פי 15000. תגיד, על מדפסת של אפסון שמעת??? אז תתחיל לעבוד!!!

FireZeroX

New member
או שזו לא קרן

אלא שמישהו כל כך התעצבן מהמראה המגעיל של הגרוק שהוא זרק עליו אבן והגרוק חסר הבינה לא שם לב ולא הוריד אותה עד עכשיו.

ashkeloni

New member
נהמ

אם אתם רוצים להראות כישרון תעשו משהו מקורי משלכם, זה מראה על כישרון אמיתי ^_^

gokussj2

New member
הרעיון הוא לא להראות כישרון אלא...

להפסיק את היאוש של הרבה אנשים פה בכך שיהיה איזשהו המשך לסידרה

kayoto

New member
אממ....

המשך לדרגון בול לא בא בחשבון (כיוצר אני שומר על זכויות יוצרים) אבל יש תסריט (דיי מסובך ומורכב לא פחות מדרגון-בול) עם כל מיני תאוריות מוזרות הסובבות עולם פנטזיה שלם וכוחות וקסמים.. שממנו תווצר לבסוף סדרה אמנם ישראלית (כן, כן, אני לא אנימטור יפני) שמי שאוהב את סגנונו של אקירה טוריאמה (והסגנון האישי שלי) אולי יאהב את הסדרה.... אז זה לא דרגון-בול אבל זה משהו חדש.. אני בעד מקורי (זה שאני משתמש בסגנון שמזכיר את של אקירה לא אומר שאני מעתיק, אני לא בעד. מלבד זאת אולי אני יעשה סתם אנימציות קטנות ומצחיקות של יצורים וקרבות, ואולי אפילו נרחיב את זה לרעיונות שרשור מהפורום (לאחר שתראו פרק קן אחד) ולפי הההצעות אני אוכל להנפיש כוחות מסויימים ומתקפות חדשות... כמו אנימציה אינטראקטיבית. אולי אני אעלה משהו בקרוב שתבינו למה כוונתי. שיהיה לכולם שבוע מקסים.

למעלה