משתפת.

newKiticat

New member
משתפת.

אז ככה. אולי זה יצא ארוך ואני מתנצלת מראש... אני בת 21, והתחלתי מחדש. אני הולכת, אוכלת נכון וממש כיף לי מהחיים. גם עליתי על המשקל אתמול וגילתי שמתישהו בחודשים האחורנים-נפרדתי מ6 קילו. אני בחורה גדולה. אולי לא 'ענקית' אבל בהחלט נופלת לקטגוריה של 'שמנה'. שזה סבבה- ואני חיה עם זה בשלום (אחרי שנים של מלחמות). עשיתי קניות בגדים לפני שבוע- ומה אני אגיד לכם... הם יפיפים. כיף להשתחרר מצה"ל. וכשקלטתי שירדתי במשקל... לא יודעת. לא התחשק לי לרדת עוד. קשה להסביר... כלומר- אני רוצה לרדת במשקל. מצד אחד- אני שלמה עם המשקל הזה (אמרתי למישהי שאני מרגישה שלמה יותר במידה 48 מאשר במידה 42), אבל מצד שני- אני גם יודעת שאני רוצה לרדת במשקל, שאני יכולה לרדת במשקל- ושהסיבה היחידה שהגעתי למידה 48 היא הפרעה. אבל... מפחיד אותי לרדת במשקל . הנה. אמרתי את זה. ואולי... אולי זה מה שעוצר אותי כל פעם מחדש? תוקע לי מקלות בגלגלים? השומן נתן לי יותר מהמעטפת הגנה הזו שכולנו מכירות ושמענו עליה. הוא נתן לי הזדמנות לחשוף מעצמי. עצם ההשמנה- אילצה אותי למצוא דברים בתוכי שלא ידעתי שיש בי ואני מאוד אוהבת את הבן אדם שאני היום. אני מרגישה סקסית ומדהימה במידה 48 (ומסתבר שאתמול גם 4 גברים חשבו את זה...
). אבל אני רוצה לרדת במשקל... או שלא... מה שבטוח- שאני לא רוצה להתחיל ואז להפסיק בגלל שאני מוצאת שאני לא מוכנה להיות מידה 42 שוב. (אין לי ולו השאיפה הקטנה להגיע למידה קטנה יותר.)... לא יודעת. אולי אני מדברת שטויות... אולי הכל בראש. אבל זה ממה "הכה" בי אתמול בערב....

אולי פשוט תפסיקי להתיחס

למידת המכנסיים? הפחד מלרדת במשקל, הוא דבר מוכר. נשמע אבסורד, אבל הכי בנאלי שבעולם. כולנו, כל השמנים שבעולם, עושים שימוש בשומן שלנו. השומן מהווה מבחינתנו סוג של הגנה. הגנה מפניי התמודדויות שונות, איש איש וקשייו. נסי להבין עם עצמך מפניי מה את מסתתרת באמצעות השומן שלך, במה הוא מועיל לך?. יכול מאוד להיות שאת "מפילה" על הקילוגרמים האלה משמעויות והקשרים שבכלל לא שייכים, כמו פחד מהצלחה או פחד מכשלון בכל תחום כזה או אחר בחייך. ואם טוב לך עם עצמך, אז פשוט תהני לך ותפסיקי להסתכל על הפיתקית המזערית שמסתתרת בצידו האחורי של המכנסים.

יאני1

New member
אהלן,

תודה ששיתפת, זה היה עמוק מאוד עם המון תובנות. את כרגע במקום שאת לא בטוחה מה את רוצה, FINE, את לא חייבת לדעת. לא תמיד ישלנו את כל תשובות ולא תמיד הכל ברור ומובן מאיליו. זה בסדר להיות מבולבלים וזה בסדר לשאול (גם אם זה לשאול את עצמך) אני לא יודעת מה יותר טוב לך ומה פחות..ההגיון שלי אומר שלהיות רזה זה בריא יותר..אבל אם לא תיהיי מאושרת ושלמה זה יהיה הרבה יותר הרסני. בשלב מסויים תדעי מה טוב לך ותיהיי מאושרת או שתדעי לאיזה כיוון כדאי לך ללכת... אבהה, מעיין

למעלה