משתפת

סף40

New member
משתפת

אנני מאלו שנוטות לדבר, או לשתף בבעיותיי ...
דבר זה בא לידי ביטוי במראה שלי, כל בעייה, מכשול, טראומה שעברתי בחיי......ועברתי הרבה, נפתרה ע"י אוכל.
"המנחם האולטימטיבי".
במקום לדבר, לשתף, לספר, לבכות פשוט אכלתי וכך הבעיות נקברו והוסתרו ע"י ערימות של שומן.
כלפי חוץ בנאדם שמח ועליז ובפנים לבה גועשת.
בסוף עקב טראומה קשה שהאוכל כבר לא הספיק וניחם הגעתי לטיפול פסיכולוגי, בהחלה היה בסדר, נחמד, שטחי, ללא ירידה לעומק. למקומות האפלים, הכואבים באמת.
לפני מס' חודשים רותקתי למיטה לארבעה חודשים. קריסת מערכות כללית של הגוף והנפש. הגוף פשוט התמרד.....לא הסכים יותר לשתף פעולה איתי.
באותה תקופה המטפלת שלי שהייתי צריכה אותה יותר מכל לא שיתפה איתי פעולה ולא הסכימה לקיים שיחות טלפון או לדבר איתי מעבר לשעת השיחה הקבועה שלנו. עזבתי אותה!
אלו שחשבתי והחשבתי כ"חברים" פשוט נעלמו. לא התעניינו, לא טלפון, לא sms פשוט נמוגו.
הריתוק למיטה , המוגבלות, התלות מאפשרת המון זמן למחשבות, להרהורים לחשבון נפש.
וזה כואב!

חברים שנעלמו

מה שאת חווה בקשר להתנתקות החברים, זה משהו שהוא די נפוץ ולא תמיד מסיבות רעות.
חברה שלי הייתה חולה לפני כמה זמן. משהו די רציני. בשבוע-שבועיים למחלתה כמעט אף אחד לא יצר איתה קשר, גם לא אני (ויש לה הרבה חברים). לכשעצמי לא יצרתי איתה קשר בגלל שחשבתי שככה אני מטריחה אותה לשוחח, וגם ככה היא חולה, ואולי היא לא רוצה שיצרו איתה קשר.
מה הסתבר?
באמת היא רצתה שיצרו איתה קשר. אז מה שהיא עשתה - היא פשוט פרסמה בפייסבוק שהיא מצפה שאנשים יצרו איתה קשר, ואכן אנשים התקשרו אליה בדרכים שונות ועודדו אותה במצב שהייתה בו.
מאז למדתי שעם החברה הזו צריך לשמור על קשר גם כשהמחלה שלה מסתבכת, ולא להסס לעשות זאת.
אינני יודעת למה החברים שלך לא התקשרו. ייתכן, שכמוני, הם לא רוצים להטריח אותך כשאת חולה.
מה דעתך לנסות שאת תזמי קשר ותסבירי את הצרכים שלך?
הסיכוי הסביר הוא שהחברים ילמדו שאת זקוקה לזה, ויתקשרו אלייך יותר.
&nbsp

סף40

New member
תודה מרתה

הבעייה היא לא רק החברים.
אשקר אם אומר שלא נפגעתי מהיחס
או יותר נכון מהחוסר יחס.....
אבל זה הרבה יותר מורכב מזה.
זה הלבד.
זה המחשבות.
זו הפסיכולוגית.
זה האוכל.
זו התלות.
זה הגוף שבגד.

מישהי1631

New member
סף 40, מאד מאד מבינה אותך

גם לי זה קרה, ועד עכשיו לא התגברתי.
מה עם הורייך? אחים, אחיות? אם תרצי לספר.
אולי חברייך לא היו מודעים לעזרה שאת צריכה? איזה סוג של עזרה? חששו שיפריעו לך?
מקווה שאת מרגישה טוב עכשיו.

למעלה