משתפת..

maayanimi

New member
משתפת..

חבר שלי חזר השבוע בסופ"ש סופסוף הבייתה והיה הכי כיף ביקום! רק מה? ישבנו אתמול בערב (בסביבות 19:30) בחדר שלי מתכננים תכניות לסוף הסופ"ש(חברים שלו, שהוא יישן אצלי וכו'..), ואז מה קרה? המפקד שלו התקשר אליו פתאום! הקפיצו את כל הקורס שלו מקוצרת לשבוע מלחמה. אז לא מספיק שטסנו אליו בטיל כדי שיעלה על מדים וייסע לת"א... אז אני גם לא אדבר איתו כל השבוע כי זה שבוע מלחמה ואין להם פלאפונים. אני שונאת את הצבא הזה! ואני עדיין מבואסת עד עכשיו... מישהי ממכן אולי יודעת מה זה שבוע מלחמה?? כל מה שאני יודעת זה שזה יהיה קריעת תחת בשבילם, אבל מישהי יודעת יותר פרטים? שיהיה לכולכן שבוע מצויין!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהממ.. אני חושבת שזה

כאילו אימון לקראת מלחמה. ואז זה לא סתם אימון.. אלא ממש מדמים את זה למלחמה. לוקחים להם את הפלאפונים, הם בקושי ישנים.. ישנים פחות ממה שהם אפילו בדרך כלל ישנים. ועושים אימונים בשדות קרב וכאלה. ממש נשק חם והכל. זה הדבר הכי קרוב למלחמה.

GrowingMadness

New member
זה ממש לא "לקראת מלחמה"

זה פשוט לדמות מלחמה. זה פשוט בשטחים [לא שדות קרב אמיתיים או משהו] ישנים בשטח ואוכלים מנות קרב וישנים חמש דקות בלילה. את גורמת לזה להשמע כאילו זה אימון לקראת מלחמה שתפרוץ עוד 4 דק'..
אל תדאגי, זה אימון כזה שכמעט כל החטיבות עושות בשלב זה או אחר.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifנוו.

ברור שזה לא בשדות קרב אמיתיים - אבל זה בדבר שהכי דומה להם. ויש הרבה שדות אימונים ענקיים שבעברה של המדינה היו שם מלחמות וכאלה. ותאמיני לי.. במדינה כזו. מלחמה יכול לפרוץ כל שנייה ובגלל זה יש צבא שמתאמן כלכך הרבה וקורע את התחת. צריך להיות תמיד מוכנים :) זה לא שהאימון הוא במיוחד לקראת מלחמה שיש עוד שנייה.. זה פשוט כי כל לוחם חייב לעבור את זה בשלב מסויים כדי שבמקרה ותהיה מלחמה מתישהו- הוא יהיה מוכן. עדיף להתאמן ולהתכונן ושזה לא יבוא.

sl92

New member
אני יודעת שאצל החי"רניקים

זה שבוע שאין פלאפונים...כמעט ולא ישנים..מנות קרב....ומדמים מלחמה..ירי בשטח בנוי..התקפת אויב וכו'.. שיהיה לו בהצלחה :)וכמה שיותר קל!! ואצ..תחזיקי מעמד זה רק שבוע אחד וזה מאחורייך!!נשיקות :)

maayanimi

New member
חחח כן הנחתי שזה משהו בסגנון

הדבר היחיד שיהיה לו שונה עכשיו זה שהוא יהיה בלי פלאפון ויישן פחות... המסכנים האלה נמצאים רק בשטח בחודשיים האחורנים אז לא נראה לי שזה מה שיישבור אותו! ואגב עוד שבועיים הוא מסיים קורס! סופסוף.. אם אני בקטע של אופטימיות ולשתף...;) חחח חוץ מזה שנשארו לי שעוד שנייה כבר אמצע השבוע ואני מתקרבת ללדבר איתו:)

למעלה