משתפת שוב

משתפת שוב

כן כן, זו אני שמפציעה פה ושם - עוד חצי ק"ג ובסך הכל 7 ק"ג צנחו להם עד כה מרגע שחזרתי לעבוד - פשוט אין לי אפשרות לחפש שם אוכל ומה שמביאים לא בדיוק הקאפ אוף תה שלי. והכי מצחיק ההורוסקופ השבוע - כתב לי שהתחלתי להתארגן בסדר יום וזה באמת מצחיק כי זה כל כך נכון, אני לוקחת כריכים ומרק עשר לעבודה. החלטתי לעשות שוב את דיאטת הלחם שכל כך עזרה לי בעבר. נראה מה יהיה בשבוע הבא על המשקל בעקבותיה. מחר שוב יום כריכים מסודר.

jesie12

New member
תוכלי לשתף ביום כריכים כזה

אני מאוהבות הלחם יכולה לחיות באושר עם לחם ומשהו, או יותר נכון משהו ולחםםםם

בבקשה

תפריט יומי: 8:00 - כריך עם חומוס ועגבניה ומלפפון חמוץ 11:00 - כריך עם חביתה/ביצה קשה/גבינה/טונה וירקות 14:00 - כריך נוסף כמו בבוקר. 17:00 - (כבר בבית) כריך אחרון עם פסטרמה או כל בשר קר אחר שהוא 1 אחוז שומן . 20:00 - ארוחה אחרונה בהחלט - סלט ירקות עם כף טחינה. 22:00 - ביניים קטן לפני השינה - תפוח עץ (לא משנה איזה אבל חובה תפוח אחד ביום בשביל הבריאות - כך אמר פרופ' קרסו ומאז שאמר זאת לפני 3 שבועות אני נוהגת ככה). תפוח עץ - טוב בשביל מחלות לב, מחלות דם, הורדת שומנים ועוד. ומעולה למי שמעשן להוצאת הריחות הרעים מהפה לפני השינה.

sugerpie

New member
את יכולה לתת את החוקים בכלל

של דיאטת הלחם? מה עוד אפשר לאכול חוץ מכריכים? מרק ירקות בא בחשבון? עוף בגריל? נשמח אם תשתפי...

ב-5 ימי העבודה שלי אין מרקים ואין עוף בגריל

יש 4 כריכים ביום ועוד שני ארוחת קטנות של יוגורט ופרי. בשישי - שבת - אין כריכים ואוכלים כרגיל אבל במינונים קטנים יותר: אני מכינה לסוף שבוע אוכל דיאטטי שכולם יכולים לאכול איתי: לדוגמא השבת הזו היה: קבב סלט שעועית ירוקה חם אורז עם אפונה וגזר לילדים הכנתי תפוחי אדמה ונקניקיות וגם אני אכלתי מזה 2 מנות. מעבר לזה בערב אני בד"כ מכינה סלט וביצה (כי זה דברים שאני לא לוקחת לעבודה) ולזה מתווסף טונה או גבינה וזו ארוחה ללא לחם.

למעלה