משתפת כדי לעודד

משתפת כדי לעודד

הי לכולם, חשבתי הרבה איך להתחיל אז ככה.. אני אמא לתאומים בן ובת בני חמישה חודשים מרגישה צורך לשתף אתכם על מנת לעודד את המיואשות שבינכם. לפני שבע שנים התחתנו. בהתחלה לא רצינו ילדים ואפילו שמרנו
לאחר חצי שנה החלטנו להביא ילד לעולם שנה אחרי כבר היינו בטיפולים
הזרעה ראשונה - הצליח כ"כ שמחנו רק שהשמחה היתה מוקדמת - עד שבוע 10 לא היה דופק ולכן עברתי גרידה
הזרע של הבעל היה בסדר אבל היתה בעיית מורפולוגיה אז לאחר 7 הזרעות עלינו כיתה - הפרייה,אמרו לנו שמתגברים על המורפוליה בעזרת איקסי בהפרייה הראשונה כבר הבנו מה הבעיה שלנו - איכות העוברים היתה גרועה כך גם בהפרייה השניה והשלישית וכאן גם הוכנסו לשיחה עם מנהל מחלקת IVF שאמר לנו שכדי לנו להשתמש בזרע של תורם - היינו בהלם מה גם שיהיה מוזר לי שאנחנו צעירים וכבר מציעים לנו זרע של תורם ,ברחנו מבית החולים הזה! הפריות רבית חמישית שישית ושביעית עברנו בשיטת ברטוב - הרופא היה מקסים!! - דר' ברקוביץ אבל גם משם החלטנו להמשיך הלאה (עדיין איכות העוברים גרועה !! הפרייה שמינית - תל השומר,יעוץ פרטי אצל פרופסור רונאל - עניני מקצועי ולא מאד נחמד. מגיעים להחזרת העוברים הרופא שהחזיר לי את העוברים ניחם אותי שיש מקרים שעוברים באיכות שהוזרו לי נקלטים
שבועיים לאחר מכן בדיקת בטה -יש הריון!! (לא הרגשתי שום דבר מיוחד) הרופאים מופתעים ומנסים לא להלהיב אותי אומרים לי לחזור על הבדיקה לאחר מספר ימים ושוב הבטא עולה
מגיע השלב שבו מבצעים אולטרא סאונד ע"מ לבדוק שק הריון - הרופא המופתע רואה שני שקים אך מיד ממהר לומר לי שאולי אחד יספג.. ובכן לכל מי שהגיעה עד הלום המסר שלי הוא שהרופאים לא תמיד צודקים צריך ללכת לפי הרגש ותמיד לקבל חוות דעת נוספת (אם אפשר אז כמה) רצוי להחליף בית חולים/רופא מטפל גם אם מרוצים (יהיו כאלו שלא יסכימו איתי אבל הנסיון אישי שלי הוכיח שזה נכון) נעזרתי בפורום הזה אמנם בצורה לא פעילה, אבל בזכות הפורום הזה למדתי הרבה ולדעתי יש לפרורום הזה חלק הבצלחה שלנו.. שיהיה בהצלחה לכולם ומהר!!! לנועם בת - את מקסימה ומאחלת לך מכל הלב להצליח במהרה כי לאישה מקסימה כמוך מגיע הכל !!

limordc

New member
../images/Emo25.gifתודה תודה

הדברים שלך באמת מעודדים, בעיקר למי שיש בעיית עוברים באיכות גרועה (כמונו...) 2 שאלות אם אפשר: האם לא דיברו איתכם באיזשהו שלב על בעיה בביציות? אצלנו, גם עם בעיית מורפולוגיה, אבל כמות תקינה ותנועה בינונית, אומרים שהזרע נראה תקין, ובסה"כ ההפריות שלנו הם ב- IVF רגיל (באיקסי אצלנו המצב יותר גרוע..)ולכן חושבים שאולי יש בעיה בביציות. השאלה השניה היא איך התמודדתם מבחינה כלכלית? 4 מיונים של ברטוב+טיפולים במדיקל שזה בי"ח פרטי אמורים לעלות לא מעט... חוצמיזה- מאיזה איזור אתם בארץ אם אפשר לשאול? תודה מראש!

דנה 13

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif

הי מזל טוב וקבלי תודות על התמיכה והעידוד שלחתי לך מסר

מיקה 32

New member
היי דנה

מחר רק אוכל לפתוח את המסרים (בעבודה) אז מחר אענה לך תקראי את התשובה שלי ללימור אולי כבר עניתי על מה שרצית לשאול ...

לא מצליחה לשלוח לך מסר ../images/Emo10.gif

כתבתי כ"כ הרבה ובסוף זה זרק אותי בכל מקרה אומר לך כמה מילים באופן כללי יש סיכוי בטח שיש אצלנו המצב היה שלפי שיטת ברטוב היו לנו 2% של זרעים תקינים אמנם לא הצלחנו לפי השיטה הזאת אבל ממליצה בחום לנסות לדעתי חשוב לחליף כל כמה פעמים (3 מחזורי IVF) בית חולים כי לכל רופא יש גישה משלו ולכל בית חולים מעבדה משלו! מאחלת לכם המון הצלחה ובקרוב אמן

limordc

New member
ועוד משהו...

כשקראתי את הודעתך שוב- אם הבנתי נכון ההפריה האחרונה שהצליחה לא היתה בשיטת ברטוב אלא רגיל??? האם ההפריות אצלכם היו באיקסי או ברגיל? מה היתה איכות העוברים אצלכם ואיפה היתה הבעיה (מס' תאים/שברים)? סליחה על מבול השאלות... אצלי זה מחזק את האמונה, שכשיגיע בעז"ה תורנו, כשהקב"ה ירצה, זה יקרה ולא משנה מה. עם טיפול/בלי טיפול, עם איכות עוברים כזו או אחרת... שוב תודה.

מיקה 32

New member
היי לימור

תמיד שמחה לעזור לגבי שיטת ברטוב אכן יקר - 2500 ש"ח עבור המיון של הזרע ועוד 2500 ש"ח עבור הטיפול במדיקל - לי היה את הכסף שנינו עובדים ולא היו ילדים, חשק לבילויים לא היה לנו במיוחד ולכן היה לנו את הכסף... לגבי שיטת ברטוב לדעתי בדיעבד עשינו טעות שעשינו שם 4 הפריות, כי אם אחרי 2 הפריות זה לא מצליח ואיכות העוברים נשארת ירודה אז אין טעם להמשיך וצריך לעבור הלאה(זו דעתי האישית) אצלינו איכות העוברים היתה ממש גרועה - גם חלוקה לא מי יודע (בד"כ 6 תאים אחרי 48 שעות היו גם מקרים של 8 וגם מקרים של 4). מעבר לכך היו גם שברים(?לא בטוחה שקראו לזה שברים - אבל גם במדיד השני האיכות היתה גרועה - לכן גם מעולם לא הצליחו להקפיא אצלי עוברים - הם פשוט היו מפסיקים להתפתח) מההפריה הרביעית עד השמינית שהצליחה היו באיקסי לגבי מציאת מקור הבעיה - היו רופאים שהציעו לי לנסות עם תרומת זרע ולו רק לגלות איפה הבעיה דהיינו אם הפריה עם זרע תורם תניב עוברים יפים זה אומר שהבעיה היא בזרע - אני אישית לא הסכמתי לזה אם תרצי לדעת למה תשלחי לי מסר ואני אענה לך בשמחה רק שתדעי שזה כ"כ נכון מה שאמרת "שכשיגיע בעז"ה תורכם, כשהקב"ה ירצה, זה יקרה ולא משנה מה " - רק צריך להשתדל לעזור לו לעזור לנו
בכל מקרה אני מירושלים ובכל זאת את הטיפול האחרון עברנו בתל השומר ממליצה בחום על בית חולים זה ועל פרופסור רונאל - שווה להגיע לשם אפילו אם רחוק!! מקווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות !!

נועם@בת

New member
תודה על העידוד מיקה

תמיד טוב לדעת שבסופה של דרך קשה ומפחידה יכול לחכות סוף טוב כזה
. נועם ~שקצת מסמיקה
~

למעלה