משתפת בפנטזיה...

סקסית 31

New member
משתפת בפנטזיה...

לפני 10 שנים, הייתי בחודש רביעי להריוני הראשון, ולפתע צילצל הפעמון בדלת...היית שם! בחורה בת 25 שבאת להתרים לאיזושהי עמותה ידועה...
היית נראית רעננה כאילו זה אתה יצאת מהמקלחת...אמרתי לך בואי תכנסי והלכתי לחדרי להוציא 10 ש"ח בשבילך...באת אחריי, כאילו ידעת שבדיוק אותך רציתי!
ישבת על מיטתי ומיטת בעלי, התחלת לשאול אותי מה שלומי ובת כמה אני...אמרתי לך שאני לא צעירה כמוך, אמרת שאני בחורה חושנית וסקסית! ככה החלטת..
אמרתי לך שההורמונים כנראה משתלטים עלי לפעמים ומוציאים ממני את הטוב...התחלת לשלוח אלי ידיים...אמרתי לך שהחזה לא שלי ממש ושהוא גודל לו מההורמונים...
אמרת שהוא עומד יפה כאילו מחכה שיפנקו אותו...כנראה הרגשת את דפיקות ליבי כי היית ממש קרובה אלי...והחלטת לתת קצת תשובת לב לחמודים שלי שעומדים זקוף בשבילך...
התחלתי להרגיש את חמימות האהבה למטה...משהו בעוצמה שלא הרגשתי עד כה...כנראה קראת את מחשבותיי והתחלת לטפל במה שצריך...אני מקווה שהשכנים לא כועסים...ניסיתי להיות שקטה אבל לשווא...ואז זה בא! שרשרת של גמירות בזו אחר זו...דבר שלא חוויתי מימיי...לא בצורה כזו! לא ידעתי שככה זה עם אישה! וואו...
זהו הלכת...
לא רצית קשר עם אישה נשואה...
תודה לך, אני לא יודעת אם את יודעת אבל תרמת לי רבות....מקווה שתחזרי.
אני.

מדהים

עצם העובדה שאחרי עשר שנים את מתארת את זה כאילו זה היה לפני שעה, מראה את עוצמת החוויה המדהימה שחווית.

למעלה