משתפת בהתלבטות

משתפת בהתלבטות

בצר לי אני פונה אליכם... (לא, סתם...) בעוד בערך שבועיים אני אמצא את עצמי נטולת מחויבויות (אבל בלי הרבה כסף), התחלתי לעשות בירורים וחקירות לגבי לאן ואם בכלל, אין לי רישיון סקיפר אבל ביליתי כמה שבועות טובים על הים לפני בערך שנה וחצי בקאריביים, איילנד הופינג. תפסתי טרמפים על כל מיני יכטות, ויש לי סיפור טביעה מוצלח אחד מאחורי. לקרוא את הסיפורים נשמע נפלא אבל אני לא יודעת אם אני באמת יכולה/רוצה לעשות הפלגות ארוכות כאלו עכשיו, על כל הכרוך בזה!!! עצות מחכמים/מנוסים ממני??? וגם- יכטות שמחפשות טרמפיסטים. תודהתודה נועה

lizard

New member
שלום נועה של הים ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום. את יכולה להכנס לקישורי פורום שלנו. יש שם קטגוריה של חברות שעוסקות בהובלת יכטות וכדומה. (כרגע רק אחד...) מאחר ויש לך נסיון אני מאמין שהם בהחלט יהיו מעוניינים לשמוע ממך. אם את לא מעוניינת בהפלגות בעולם(שמן הסתם יעלו כסף) אז אני ממליץ לך בחום לעשות קורס סקיפרים. את התאוריה את יכולה ללמוד לבד ולשלם רק על החלק המעשי. זה לדעתי יחסוך לך חצי אם לא יותר מהעלויות. אנחנו נשמח מאוד לשמוע את סיפורייך,בשביל זה הפורום קיים
מיכה

soso_sami

New member
אני דווקא חושב אחרת

איילנד הופינג זה הדבר האולטימטיבי. מאפשר לראות ללא מחוייבות וכמעט ללא הוצאות נוף ומקומות חדשים ולהנות מחווית ההפלגה. אני עשיתי את זה לא מעט באזור דרום ארה"ב. מקום טוב מלבד הקריביים (שהוא הכי טוב) זה איטליה, יוון, צרפת. צריך להסתובב במרינות ולתלות פתקים ובד"כ זה עובד לא רע בכלל. היציאה מהארץ - קשה, קשה, קשה. ישראלים לא כל כך אוהבים טרמפיסטיים ואם כן לוקחים אותם בד"כ מחייבים אותם בהוצאות וכו´. חברות צ´ארטר בתחילת עונה או בסיומה זה מקום מצויין למצוא טרמפים ממקום למקום ולהצטרף לאיזה סקיפר מנוסה שצריך להעביר יכטה ממקום למקום. ואני לא ממליץ לקנות פרה בשביל כוס חלב. כלומר אם את לא מתכוונת להפליג ולהיות אחראית בעצמך על יכטה אז לדעתי חבל על הזמן, הכסף והמאמץ של קורס משיטים. עדיף להנות מההפלגות עצמן במקום. בהצלחה

למעלה