משתפת באהבה

רחלי228

New member
משתפת באהבה

באלו הרגעים שבתי מסדנת טנטרה בראש פינה. זו פעם שניה בחיי שנתקלתי בטנטרה (והמפגש הראשון לא הותיר עלי רושם טוב וחיובי). הגעתי עם חששות ופחדים, חשבתי (כמו רבים וטובים אחרים) שאם מדובר בסדנה שעוסקת במיניות האדם הרי גם היא תהיה מן סדנה כזו לחרמנים. ואני חייבת להודות התבדיתי. הסדנה התקיימה בחווה יפיפיה ליד ראש פינה , חוות ינשוף, שהוא מבנה מדהים עם נוף עוצר נשימה , אפילו מהשירותים , נשקף לו החרמון במלוא הדרו. הסדנה נגעה אצלי במקומות כל כך רגישים, בהתמודדות אינסופית עם המראה החיצוני, ב"הוא כן רוצה אותי, הוא לא רוצה אותי...", במערכות יחסים שאינן בריאות שהיו לי בחיים ובויתורים שיצרתי אצלי בחיים. לא שיצאתי משם "מלאך מושלם עם כנפיים לבנבנות" אך הזרקור שיצרו עבורי למבט בוחן ומעמיק בחיים הוא שיוצר את התחושה של "יהיה בסדר". קיבלתי את האפשרות להכיר את האלה השוכנת בקרבי, ואת האל/ה ששוכנת בקרב בני האדם כולם. גיליתי שלא הרשיתי לעצמי לנשום, הנשימות שלי היו קצרות ומהירות, והופתעתי להרגיש את עצמי נושמת וכמה הנשימה יוצרת עבורי מרחב בחיי. קצרה היריעה מלהכיל . רק רציתי לשתף בשמחה שלי.

../images/Emo13.gif העיקר שנהנת

אגב געגתי אלייך...

רחלי228

New member
אם הייתי יודעת מה המטרה..

הייתי דואגת מראש לערימה מכובדת של סדינים כאלה (שלא לדבר על שאלתי השניה `מהו בגד...`). לוקחת נשימה עמוקה וצוללת לשיגרה .

למעלה