משתפת אתכם

משתפת אתכם

היום עשיתי את שעת הסיפור המפורסמת ( זאת ב-90 ש"ח לקייטנה שלמה של גן עד ו....) בכל אופן נהניתי. הנושא היה אמת, בחרתי להתחי עם סיפור מסגרת של בובה מודה שלא מסכימה לגלות מה היא עושה בחופש, אני אמרתי לה שגם אם היא לא תספר בסוף נדע כי האמת תמיד מתגלה, במוקדם ובמאחור ואז ביקשתי 3 מתנדבות מהקהל, שיעזרו לי להציג סיפור בו אדם אחד נתן לשכנו לשמור לו על סכום כסף. השכן הסכים, אך כשחברו בא לקחת את הכסף הוא אמר שהוא כבר החזיר- מה שהיה שקר. האדם זימן את חברו לבית הדין והוא התבקש להישבע בשם ה' כשספר התורה בידו שהוא החזיר את הכסף. היות והוא ידע שכך יקרה, הוא ביצע תעלול- בתוך מקל ההליכה שלו הוא עשה חלל, ולתוכו הכניס את הכסף. כשהתבקש להישבע, הוא ביקש מחברו להחזיק את מקל ההליכה ונשבע בלי בעיה , שכבר החזיר את הכסף לחבר. החבר מרוב עצבים לקח את המקל ושבר אותו על הריצפה, ואז כמובן התגלה שהכסף הוחבא בתוך המקל. לסיום היה גם דף צביעה עם ציור של המשפט ופיזר מטבעות הכסף. הילדים מאוד נהנו , נראה לי שבגלל שזה היה מאוד מוחשי- הכנתי מקל חלול, עם מטבעות ואפילו הבאתי את הספר תורה הקטן מהבית. אחת האמהות שפגשה אותי אחר הצהריים אמרה לי שהבן שלה לא מפסיק לספר לה על ההצגה...איזה כיף. מצרפת את התמונות של המתנדבות עם המסכות.

../images/Emo229.gif והעיקר שנהנית!

ובחיאת ליאורה, עכשיו שהשתפשפת עם ההצגה הזאת, בפעם הבאה תוסיפי לסכום עוד 0 מצד ימין
בחרת סיפור מקסים. איזה כיף!

גליתוי

New member
ליאורה כל הכבוד!!!../images/Emo106.gif

זו בהחלט משימה לא פשוטה, קהל כל כך מגוון מבחינת הגיל. וזה נחמד מאוד לשתף את הבנות הגדולות וכך להשיג את שיתוף הפעולה של בנות גילן ובאמת בפעם הבאה כדאי להעלות את המחיר!

גלית, חשבתי על פורמט דומה

בהצגה לחודש אלול, פירטתי בהודעה המתאימה, אשמח לחוות דעתך... ליאורה

למעלה