משתפרת

משתפרת

לא יודעת בזמן האחרון יש לי המון מחשבות - התגרשתי לפני שנה בערך ורק עכשיו אני מתחילה להשתקם ממש. למה אני מרגישה בלחץ ועצובה שאין לי גבר ושחשבתי שההצע בחוץ טוב יותר? אני ממש לא רוצה גבר היה לי אחד כזה המון שנים ועכשיו אני רוצה להיות הגבר של עצמי להיות עצמאית לעשות את שעולה על רוחי לא לדאוג לגיהוצים שלו לבישולים ועוד ועוד לדאוג רק לילד שלי ולי אז למה החברה שלנו כל כך מקשה למה היא כל כך סטראוטיפית? למה כולם חושבים שאם אין גבר בסביבה אשה מרגישה עצבות מרגישה שאין לה חיים? אני מרגישה שלמה עם המחשבות שעכשיו הכל בשבילי ובשביל הבן שלי - אבל למה משהו מעיב על ההרגשה? למה אנשים מרימים גבה? משוחררת טרייה

למשוחררת הטריה../images/Emo24.gif

אז חשבת שאת באופוריה כזו וכולם יקבלו בשמחה את החלטתך.אז זהו שלא.החברה בעיקר הנשים רואות בך איום.הגברים טרף ולא מוצא כל כך חן בעינהם שאינך זקוקה להם. הבעיה העיקרית היא לא החברה אלא את.איך שאת תופסת את מצבך כך את מתנהגת ומראה את עצמך לחברה.אם תקריני שאת זה בדיוק את אוהבת ונוח לך עם מה שעשית והיכן שאת נמצאת כך תרגישי וכך תקריני.אם את מתחילה לחשב מה חושבים עלי ואולי באמת אני כמו שהם אומרים ואולי טעיתי תקריני זאת גם.אז יהיו ימים של געגועים לזוגיות ואל תפחדי מהם.אך יהיו ימים של שביעות רצון מהחופש ומהעצמאות ותטפחי לעצמך על הכתף.בהצלחה

רותם111

New member
אם את מרגישה שלמה אז איפה הבעיה

זה נהדר שאת מרגישה שלמה עם העובדה שכרגע זה רק את והאוצר הקטן שלך. לחברה מסביב תמיד יהיו הערות ותמיד יהיה מי שירים גבה. לעולם לא תצליחי לרצות את כולם, אז למה בכלל לנסות. לגבי ההצע של הגברים "בחוץ", יש אנשים טובים רק שלוקח זמן למצא אותם. את לא חייבת "לדאוג לגיהוצים שלו לבישולים ועוד..." את יכולה למצא חבר ולא בהכרח לעבור לגור איתו. לא משנה מה תחליטי לעשות העיקר שתהיי שלמה עם עצמך. מאחלת לך כל טוב והרבה שימחה עם הבן שלך.

יסמין43

New member
את בטוחה שהגבה המתרוממת

היא לא אצלך בראש? כלומר, אני אם חד-הורית, ואני לא מרגישה סביבי שום גבות מורמות. אני ממשיכה לחפש בן-זוג, אבל אני לא מרגישה עצב חריג. ומה זאת אומרת משהו מעיב על ההרגשה? אני לא מכירה אדם שמשהו לא מעיב לו על ההרגשה. אצל מי בדיוק קיים האושר המושלם? ולמה את חושבת שהחברה היא סטריאוטיפית? כלומר, אולי זה נכון בדברים מסוימים, אבל במה את אמורה להרגיש את זה? ובמה החברה מקשה עלייך? ומי אלה ה"כולם" האלה שחושבים שאם אין גבר בסביבה אז האישה מרגישה שאין לה חיים? מה, אנשים מציעים לך להכיר מישהו? יפה מצידם של המציעים. אם את רוצה -טוב. אם את לא רוצה - תגידי לא תודה. תסבירי שכרגע את עסוקה בדברים אחרים. לגיטימי. ואגב: גם אם יהיה גבר בסביבה, זה לא אומר שאת צריכה לדאוג לגיהוצים ולבישולים שלו. כבר התקדמנו קצת מאז תקופת האבן. אפשר בהחלט למצוא כיום גברים שלא חושבים שבישול וכביסה הם תפקידים של האישה. אז לא חייבים לראות את הקשר כשעבוד.

למעלה