משתף
טוב אז ככה לי היה אוסי די ממש קשה...היו לי מממשש המון מחשבות בבת אחת כל הזמן מתחלפות לא היהה לי רגע מנוחה כל הזמן חושב על משהו כל הזמן משהו קופץ לראש ומטריד אותי. הרגשתי לא אני כל הזמן חשבתי לעצמי ששכחתי כבר איך זה לחשוב איך זה בסדר . איבדתי קצת תקוות ובקושי האמנתי בכלל שאני אצא מזה ואראה את האור . בהתחלה אפילו לא ידעתי שזה או סי .. חשבתי אני הולך להפוך למשוגע כל כך פחדתי מזה שאני אשתגע . פשוט המון המון מחשבות ועל כל מיני דברים אנשים דברים שקרו לי פעם ., פחדים לא מובנים כי סך הכל הייתי בסדר כל החיים שלי לפני זה שמסתכמים ב18 שנים נפלאות והיתפרץ אצלי בצבא הכל . איך שהדברים התגלגלו כאילו הכל היה צריך לקרות.כל העולם נפל עליי עם הדבר הזה . ביצעתי טקסים כל מיני אבל לא ידעתי שהם טקסים כי הטקס לא היה כדי להפחית את החרדה כי לא היו לי פחדים כמעט ,הופיעו לי כמה זמן איזה חודש לאחר שהתחילו אצלי מחשבות טוןרדניות למינהן,הן כל כך רבות ממש כל שניה קפץ לי משהו . כאילו המוח לבד פועל ,ואיפה אני בכל הסיפור הזה? כאילו איבדתי את עצמי . הכי מתסכל שאומרים שהכל בראש.,כל כך מנסה להיות חיובי לא הצליח לי , תמיד כשניסיתי לחשוב חיובי תמיד היו מחשבות נגד שמתנגדות וחוסמות ולוקחות ממך אנרגיה. התחיל אצלי לאט לאט האו סי די ואיכשהו החיים קצת גרמו לו להיות יותר קשה ,כל מיני דברים שעשיתי שאם לא הייתי עושה אולי המצב היה פםי אלף יותר טוב וגם בקשר לזה יש כל הזמן מחשבות טורדניות כביכול היו בכך למה שהייתי עושה אילו כך או כך. בכללי אני לא כועס על אף לא על עצמי ולא על ה' במה שיש לי כי מה שיש אז יש . המצב התחיל מאוד להישתפר והוא משתפר רק מיום ליום , מיום ליום אני צובר יותר אמונה תקווה וכח בעצמי ובחיים האלו . כוחות נפשיים עצומים יש בכל אחד ואני מאוד מאמין בזה. הדרך שלי להתמודד עם זה היא פשוט לא לנסות להיתמודד , כמובן קל לאנשים להגיד לזרום ,אני לא בידיוק מתכוון בכך שאני זורם אלא פשוט "חושב כאילו הכל כרגיל " מנסה לשכוח כמה שיותר מזה שיש בכלל בעיה. אני כל הזמן מנסה להכניס לי לראש שהכל אצלי בסדר...ופעם זה לא הצליח לי רק הייתה היתנגדות , אבל עכשיו יותר קל לי לעשות דברים בכוונה שנגיד אני אומר אני הולך לעשות את זה (ופתאום אין מחשבות נגד זה ?) הן פשוט ששברתי את כל המחסומים האלו בכך שאני מאמין בעצמי יותר . אמונה זה הכח הכי חזק ואני מקווה לכם אנשים שתישתמשו בו . אני לא יודע איך להסביר את זה כל אחד רוצה להאמין אבל קשה באמת להאמין בעצמך . לא יודע איך זה קורה אצלי אבל עכשיו אני ממש כבר בסדר ,יש פה ושם קטעים אבל אני ממש בדרך להחזיר לעצמי את החיים שהיו לי תמיד נטולי מחשבות וזורמים ורגועים. ההמלצה הכי טובה שאני יכול לעשות זה תמיד להפסיק את הטקסים אם תבחנו טוב טוב ישנם טקסים שאתם אפילו לא מודעים אליהם שזה טקס תנסו למצוא אותם ולהפסיק אותם . כך יפסקו גם המחשבות . תתחילו להאמין שאתם בריאים ושאתם יכול הכל לעשות . תמיד אני אומר לעצמי שאני יכול הכל ואם אני רוצה משהו אני ישיג אותו ("כשבן אדם באמת רוצה משהו היקום פועל כדי להגשים את רצונו אבל רצון אמיתי מבפנים ") אם עדיין יש לי בעיות ולא פתרת אותם כניראה שאתה לא רוצה מספיק. תדברו לעצכמם כאילו הכל בסדר תחשבו כאילו הכל בסדר תתנהגו כאילו הכל בסדר והכל יהיה באמת בסדר. כל מה שצריך זה אמונה ,לאנשים שיש להם קשיים רצינים ואיבדו הרבה טעם בחיים כל אחד יכול ,אני מהמצב הכי קשה יצאתי אני מאחל לכולכם שתהיו בריאים ותאמינו בעצכמם.