משתף- קרה לי הבלתי יאמן

כל כך מקומם שאתה משווה את אותה אשה נצלנית לכל הנשים.

בטוח "נפלת" על נשים נצלניות ומכאן הכוויה והקביעה שלך. מאחלת לך שיום אחד תיפול עליך כזאת אהבה אמיתית ובלי ניצול, תתפלא, יש הרבה נשים כאלו.

Gilgil1

New member
מתחלקות

החלוקה היא שווה מבחינתה כי פעם היא משלמת ופעם אני. אבל... מכיוון שהיא משתתפת ואני לא מרגיש מנוצל, ומכיוון שהמצב שלי בהחלט טוב, אני מקפיד לשלם את הדברים היקרים יותר ומשאיר לה לשלם את ההוצאות הקטנות יותר. מקפיד גם להביא לה דברים קטנים שישמחו אותה וכו. זה נעשה בכיף ובאהבה.
&nbsp
מצטער שלא עניתי קודם- היינו בסופ"ש בראש פינה ואחכ אני לא הייתי פה. הסופ"ש הזה הראה לי בדיוק שהיא לא חושבת לנצל אותי כמו הקודמת.

Gilgil1

New member
אתה מדבר מהכאב שלך אבל זה לא מחויב המציאות

איך תקח מזונות ואין לי ילדים ממנה והיא עובדת בעבודה דומה לשלי? איך תקח חצי מהרכוש אם אנחנו עדיין לא גרים יחד?
לעתיד- תמיד יש הסכם ממון או פתרונות אחרים שלא דורשים הסכם (ויש לי).
&nbsp
&nbsp

מה שטוב בך זו האופטימיות

אני חושבת שאתה ממש טועה.
בני האדם רבים ומגוונים למרות שכולנו בני אדם.
אתה לא יודע את מי הוא פגש.
&nbsp

Gilgil1

New member
משתף- קרה לי הבלתי יאמן

לפני שנתיים הייתי פה פעם אחרונה. שיתפתי שאני בזוגיות מאד משמעותית לי אבל התחושה היא שהצד השני אוהב לא רק אותי אלא גם את הארנק שלי.
באותו הזמן אמרתי לה שהמצב בעסק קצת קשה ולא אוכל להזמין את שנינו לחו"ל. אז היא, שתמיד אמרה שאין לה כסף, פתאום מצאה כסף לנסוע עם הבת שלה לחו"ל (חס וחלילה לא הציעה לנסוע איתי כשכל אחד משלם על עצמו).
תמיד שילמתי על כל הבילויים... הכל. בשלוש שנים הזמנתי אותה שלוש פעמים לחו"ל. היא עוד טענה שאני לא נותן מספיק. יצא שהיא שמרוויחה פחות מחצי ממני הצליחה בתקופה הזו לחסוך לא מעט בזמן שאני לא חסכתי כלום.
במילים אחרות- אדיוט.
לפני כמה חודשים נפרדנו. היה קשה כי אני אוהב להיו ביחד, בזוג. לא רק הכסף היה הסיבה. היו עוד דברים. היא לא הצליחה להגיד שהיא נמשכת אלי. היה לה קשה להגיד שהיא אוהבת אותי (שאלתי/אמרתי לה שאם היא לא מצליחה להגיד שהיא אוהבת אולי היא לא באמת אוהבת). היה לה גם קשה להחליט לעבור לגור יחד, דבר שלי מאד חשוב והיא אמרה שגם לה (אבל בפועל... נאדה). כמובן, שאם עוברים לגור יחד, היא הבהירה שרוב ההוצאות נופלות עלי.

אני אדם מבוגר וקשה להכיר. פניתי לאתרים ושם פגשתי את כל מי שלא. קרות, מרוחקות, לא מתפשרות. טוענות שרוצות זוגיות אבל רגילות ומעדיפות את הלבד. אפילו שיחות לא מסוגלות לפתח (ולי התקשורת מאד חשובה).

ביום האחרון כשכבר החלטתי לסגור את הכרטיס פנתה אלי מישהי יפהפיה. לא פניתי אליה קודם כי היא רחוקה ממני (שעה נסיעה, אבל ליד הבת הגדולה שלי). כשאמרתי לה שלא מתאים לי בגלל המרחק היא לא קבלה את התשובה הזו, והתשובה שלה גרמה לי לרצות להפגש איתה.
שוחחנו המון ואחרי שבוע נפגשנו. ההתאהבות היתה מידית. אצל שנינו, ואני חשבתי שבגיל שלי זה כבר לא קורה.
מאז היו לנו שיחות מדהימות, פגישות נהדרות. משיכה, מעשי אהבה. פתאום שמנו לב שאנחנו מכירים רק כמה שבועות אבל התחושה היא כמו חודשים רבים. היא הראתה לי שאפשר ומותר לרצות לקבל את הכל בלי להתפשר על שיחות, קרבה, משיכה, אופי, יופי, שכל, מין מדהים... הכל.
אולי זו תמימות (למרות הכל זמן קצר מאד) אבל זה נהדר. הילדים משני הצדדים רואים את האושר שלנו ובהחלט מפרגנים. הבת האמצעית שלי פגשה אותה והתאהבה בה. השבוע נפגש עם הבת הגדולה שלה ואולי גם עם הבת הגדולה שלי.

השבוע גם ניסע לשני לילות. בקשר הקודם היו המון חששות לנסוע יחד. זה לקח חודשים עד שהגענו לזה. עכשיו זה נראה הכי טבעי ונכון.

בסך הכל רציתי להגיד שאני מאושר.

חשבתי שמדובר ב68 לפחות. לא הצצתי בכרטיס..

נהורית1

New member
שמחה בשמחתך.

נעים לקרוא סיפורים כאלה, כמו אגדה הוליוודית. אני מקווה שהחיים עם הגברת אכן ימשיכו להיות נעימים ורגועים.
מזל טוב.

החצי השני של הסיפור עם האהבה החדשה פשוט נפלא!!!

החצי הראשון, מעצבן. איך לא פתחת את העיניים להבין שהיא מנצלת אותך? עכשיו, לאחר הנסיון עם הראשונה, אל תמהר להשתגע עם השניה. אהבה אמיתית אינה תלויה בדבר, אם היא אוהבת אותך ונראה שכן, היא לא תנצל אותך. בהצלחה חביבי

ובלי עין רעה :)
תאהב, תהנה,

תהיה מאושר וטיפ...אל תספר יותר מידי, יש דבר כזה עין רעה.

Gilgil1

New member
לא "פתחתי עיניים" כי

כי ההתחלה נראתה טובה.
כי הייתי ממש אחרי הגירושים והיא גרמה לי לבטוח בה.
כי אחר כך תמיד, ביני ובין עצמי, נתתי עוד הזדמנות אחת אחרונה.
&nbsp
האמת, שאני באמת במצב יותר טוב, אבל לא צריך הרבה כדי לתת לגבר להרגיש טוב ולא בקשתי שתחזיר לי באותה המידה שנתתי. אפשר לקנות משהו קטן. שתי סוכריות לב ליום האהבה, חולצה בסייל, בקבוק יין לא יקר, סיגר ב 30 שח. לא חובה להשתולל. היא לא ידעה או לא רצתה לתת מעצמה ואת זה לוקח קצת זמן כדי לראות.

התכוונתי ש"פתחת עיניים" על כל מה שכתבת

והיא, רצתה רק ורק לקבל. עובדה. מגיעה לך אשה שתדע גם לתת ובמיוחד אהבה.

למעלה