משתמש שננעל כל הזמן

tzachweissler

New member
משתמש שננעל כל הזמן

שלום,

יש לי משתמש AD אחד בלבד שכל הזמן ננעל לו המשתמש - לאחר ביצוע UNLOCK המשתמש עובד וחוזר חלילה מישהו מכיר/יודע/נתקל במצב דומה אשמח לעזרה

ו/או כיוון

תודה

הניסיון שלי אומר שזה הפתרון

כמובן שלפני זה, יש לוודא שהסיסמא תקינה במכשיר הטלפון שלו. אם נתן את המכשיר טלפון הקודם שלו לבן שלו, אז גם שם.
שהסיסמא בכל מכשיר שממנו הוא מתחבר נכונה, שהוא לא השאיר בבית את ה OWA פתוח.
אחרי שיענה שהכל תקין מבחינתו, לא תוכל להתחמק. או יותר מדוייק, יהיה לך ה ר ב ה יותר מסובך קודם כל לעלות על הבעיה ואחרי זה לחסום אותה.
קיבלת את הדרך הקצרה ביותר לפתרון וזה לא טוב לך.
נו שויין.

tzachweissler

New member
איזה סקריפט אני יכול להריץ...מאיפה אני משיג את הסקריפט הנ"ל

DuuGi

New member
יש דרך להריץ סקריפט שבודק את כל המערכת

ולבדוק אם יש סרויס או טסק או אלוהים יודע מה שרץ עם היוזר הזה.

tzachweissler

New member
הורדתי את זה והרצתי

כרגע פשוט להמתין עד שהיוזר ינעל...ואז לראות מאיפה מגיעה הנעילה

ירון316

New member
כן ואז להריץ שוב ולראות מאיפה.

אם זה מגיע משרת המייל, רוב הסיכויים שזה סלולרי ישן או סיסמא ששמורה ב-Windows. אפשר לחסום את ה-Device

לכל בעלי הסקריפטים היקרים

נו, תושיבו את הבנאדם עם סקריפטים וסניפרים ואחרי חקירה מאומצת הוא יגיע למסקנה לדוגמא שמישהו מזין ב OWA סיסמאות שגויות עבור אותו יוזר, מה הפיתרון?
כל מה שציינתם אולי טוב לעבור איזה מבחן של מיקרוסופט, בחיי היום יום, מחליפים ליוזר את השם משתמש ונפתרת הבעיה באותה שניה בלי סקריפטים, בלי סניפרים ובלי לוגים. אם זה יוזר קרציה במיוחד, אפשר להחזיר חזרה אחרי כמה ימים.

ירון316

New member
שטות גמורה

אני עושה את זה פעמיים בשבוע. להחליף ליוזר את השם משתמש? באמת? יש מוסכמות לשיום משתמשים בחברה, זה לא פרקטי.

שטויות במיץ

מה יילמד פותח השירשור מהפתרון שלך? איך זה ייקדם אותו כשייתקל בתקלות מורכבות יותר? הצעת לו לקטוע יד בגלל כאב פרקים.

tzachweissler

New member
זה בודאות ל OWA כי יש לנו 365

בינתיים התקנתי את הכלי של מיקרוסופט שהמלצת עליו ירון - אני אמתין עד שהיוזר ינעל ואז אראה - ובבקשה אל תריבו אני מבטיח לעדכן כל אחד עובד לפי השיטות שלו אני פשוט רוצה להבין בנוסף להכל מאיפה זה מגיע :) תודה על העזרה מבטיח לעדכן בהקדם

tzachweissler

New member
ככל הנראה זה ננעל משרת ה DC

אני מצרף תמונה מעכשיו

ירון316

New member
אז עכשיו תבדוק את הלוגים ב-DC הזה

תפלטר לפי שעה (מ-11:31:59 ועד 11:32:01) ואז יהיו לך מעט מאוד איבנטים לבדוק. באחד מהם, תהיה גם כתובת ה-IP

למעלה