משתמש חדש ישן

משתמש חדש ישן

שלום הייתי פה על שם משתמש אחר(למרות שגם הוא לא היה פעיל במיוחד כאן חחח)אז בקיצור אני פה על שם "שער הנמרים"אז אם יש שאלות טענות או כל דבר אחר אני ישמח לשמוע
נ.ב. אני מעדיף לא להזדהות על פי השם משתמש הזה כי הוא לא בא לי בטוב חחחח

תודה תודה!!

סורי על האיחור חחח עכשיו לא יוצא לי ממש להיות ליד אינטרנט,דרך אגב זה ממש מצחיק כי בדיוק באתי להכנס לפורום כדי להגיד שזה פעם ראשונה שלי שחללתי שבת בפהרסיה,אף אחד מהחברים שלי לא יודע על זה אבל זה קפיצת דרך רצינית מבחנתי!!

זו באמת קפיצת דרך

נראה לי שהרבה מהחבר'ה פה התחילו את חילול השבת שלהם בגלישה בפורום, נשמע די הגיוני. איך אתה מרגיש עם זה?

האמת חשבתי שאני ירגיש רע

אבל הרגשתי טוב מאוד..בהתחלה היה טיפה לחץ שאולי מישהו יזהה אותי ואחר כך התרגלתי כאילו זה היה סתם יום,קטע מצחיק שהפסקתי לעשן ואמרתי שאני חייב לנסות לעשן בערב שבת מול מלא אנשים,זה לא היית יציאה מטורפת אבל לא נהנתי ככה כמה שנים טובות:
,רק שלא לבלבל אותך אני הייתי מחלל שבת בסתר עד השבת האחרונה

אה, אוקיי

אם כבר חיללת שבת זה באמת לא משנה. הרי אנחנו לא כבר מאמינים שיש הבדל בין חילול שבת בפרהסיה לבין חילול שבת לבד...

לפי דעתי זה משנה

,לא ככה?בגלל שחילול שבת לבד זה מראה שעדיין אנחנו מפחדים ובפרהסיה זה אומר שאני מאה אחוז שלם איתו,ללא ככה?

ככה

רק שמי שיצא בשאלה לא ממש מתעסק בשאלה אם רואים אותו או לא כי זה לא משנה לו. נו טוב, אולי רק לי זה לא ממש שינה.

חחח יש מצב

למרות שמבחנתי ההגבלה הזאת חנקה אותי יותר משנתנה לי לחשוב על זה חחח אבל כל מקרה לגופו בקיצור שיהיה בהצלחה לכולם!!

למעלה