משתמט

389 היחיד

New member
משתמט

מייקל לואיס משתמט זה מה שאתה.....יש לך גוף יפה והכל אבל חסר לך משו בנשמה אם אתה יודע לדאוג רק לקריירה שלך ולא למדינה ולעם שבזכותם אתה מצליח לפחות תתנדב תשמש דוגמא לבני נוער ולא רק בריבועים שלך ובכישרון שיש לך....ואני לא מדבר מתוך קנאה כואב לי שחיילים נותנים תנשמה שלהם ואנשים כמוך משתמטים מהצבא. אני רוצה להעביר מסר מפה לכל החיילים שנלחמים אתם הכוכבים שלנו ואתם אנשי השנה שלנו והתקשורת שמעודדת משתמטים כמו מייקל ודוחפת אותם קדימה תתביישו לכם הגיע הזמן להוציא את המשתמטים מהארון תודו שאתם לא רוצים להתגייס לצבא וזהו.

Angel On Earth

New member
קודם כל תירגע.

דבר שני - הוא לא השתמט. הצבא לא גייס אותו בגלל שיש לו מום בלב. ותכלס, אם אותי הצבא לא היה מגייס בגלל דברים כאלה, אז אני הייתי הולכת לעשות מה שבא לי עם החיים שלי ולא נותנת את עצמי בשנים הכי יפות שלי למוסד שלא רצה אותו מלכתחילה.

389 היחיד

New member
אני רגוע

עם מום בלב אפשר עדיין להתגייס אפילו לא לתפקיד קרבי העיקר להיות חייל בצבא.....אז הוא ניצל את הבעיה הרפואית שלו בשביל להתחמק משירות צבאי וגייס את מיטב הרופאים ואת ההורים שלו למטרה נעלה זו .....מום בלב זה לא מום בראש ולא במוח הוא עדיין יכול לתפקד ולשרת כמו כל חייל אמנם לא בתפקיד קרבי אפילו לנצל את הכישרון שלו בתור שחקן או זמר בצבא ויש הרבה חיילים עם מוגבלויות גופניות הרבה יותר קשות ממר לואיס שהחליטו בכל זאת להתנדב או להתגייס אז שלא ישחק אותה חולה מפני שעם מום בלב גם אי אפשר לשחק כדורסל בקבוצה מובילה בליגה לאומית....אז תרגעי את

Angel On Earth

New member
תראה, זה לא שהוא לא רצה להתגייס אלא זה שהצבא

בחר לא לגייס אותו. מייקל לואיס נמצא עכשיו בשיא שלו ואני תומכת ברצון שלו לא לבזבז את זה על הצבא, שכנראה מעדיף שהוא לא יהיה בין שורותיו.

הוא לא משתמט

זה שיש לו בעיה בלב , זה כבר אומר שהוא לא משתמט . משתמט זה בנאדם שאין לו שום בעיות אבל הוא בורח מצבא ולא רוצה להתגייס . ולמייקל ישר נתנו פרופיל 24 בגלל הבעיה , והוא לא התנדב בגלל שהוא רוצה סיירת ולא ניירת . אז עדיף שהוא יעשה את מה שהוא עושה עכשיו , כי זה מבטיח את העתיד שיהיה לו . מאשר להיות בצבא 3 שנים ואז מה הוא יעשה? למי שיש בעיות שנותנים לו פרופיל נמוך זה ישר אומר שהוא לא משתמט ! ביי

389 היחיד

New member
לכל הסניגוריות שלו פה

מאיפה המידע הזה מהצבא? מבירור קצר שעשיתי מום בלב לא מוריד לפרופיל 24 דבר שני הבחור שמקרין הרבה ספורטיביות ובריאות עם מום בלב ועדיין משחק כדורסל? לפי מה שידוע לי תקנון איגוד הכדורסל אינו מאפשר לסובלים ממום בלב לשחק בקבוצת כדורסל. פרופיל 24 אינו פותר משירות צבאי אגב.ועד שלא אקבל תגובה רשמית ממנו באתר הזה אני אדאג לפרסם שהוא משתמט בכל אתר פורום או טוקבק שקשורים למייקל.

Angel On Earth

New member
אני לא יודעת מה מוריד פרופיל ומה לא

בסיכומו של דבר - הצבא החליט שלא לגייס אותו, משיקולים כאלה או אחרים. אם אתה כזה חסר חיים כדי לכתוב בכל פורום או טוקבק שקשורים אליו שהוא משתמט - אז בכיף שלך...

מום בלב מוריד לפרופיל 21, לי יש מום בלב

והתנדבתי, שירתתי שנתיים מלאות ואני לא מצטערת ולו לרגע. ברור שהוא השתמט, מי שיכול לשחק כדורסל שנים ולהיכנס לחדר כושר ציבורי אין לו שום מום. אנשים עם מום בלב לא יכולים להיכנס לחדר כושר רגיל, ברוב המקרים, אלא לחדרי כושר של בי"ח.

MAY104

New member
../images/Emo69.gifמייקל ממש לא משתמט אולי אתה מישתמט

מיקל לא יכול להיגייס הצבא החליט אז למה לידחוף תאף לעינינים שלו שלך הוא לא יכול להיתגיס ביגלל שיש לו מום בלב ושיש לו איזה מחלה שקוראים לה WPW וביגלל זה לא גיסו אותו כי לא רצו לקחת סיכונים וגם אם כן אני מקירה הרבה מפורסמים שלא מיתגיסים ביגלל שהם בשיא הקרירה שלהם וזה ממש מפריע להם ויש כאלה שדוחים את הגיוס ומיקל לא אחד מהם מיקל לא מיתגייס ביגלל שהוא לא יכול אז מה אתה יודע מהחיים שלך אתה לא כלום אתה לא מקיר אותו ביכלל אז אין לך שם זכות לדבר אז לך לישון

fantazy11

New member
את ילדה ואת לא מבינה כלום

ילדונת מום בלב זה לא מום במח והוא נראה דוקא בריא אז חלאס להגן עליו הוא משתמט וזהו והוא לא כזה יפה כמו שעשו אותו פשוט חיפשו טאלנט ועם הפרוטקציות של אמא שלו הוא התקדם

389 היחיד

New member
תקראי את התגובה של הכבשה

חברתך לפורום שגם היא אוהבת את מייקל ולא אמרתי שלא להעריץ אותו אגב לא פלא שילדות בנות טיפש עשרה כמוך רק מעריצות אותו רק חבל שאי אפשר להעריך אותו רק בזכות הריבועים שלו זה מה שיש לו .....אם הוא היה גבר עם ערכים אז הוא היה מתגייס אבל כנראה שההורים שלו לא חינכו אותו לאהוב את הארץ וזה מה שיצא ממנו עוד סוג של שחקן ...אני מאחל לו שיצליח אבל את אות הקלון של ההשתמטות מהצבא הוא ישא עוד הרבה זמן.

Angel On Earth

New member
משתגיד... אבל אתה לא באמת מצפה להיכנס לפורום

של מייקל לואיס, לצעוק על כמה שהוא משתמט והכל ולהתקבל בחיבוקים ואהבה. הרי נכנסת לפה מלכתחילה כדי לריב נכון?

389 היחיד

New member
לא נכנסתי לריב

נכנסתי כדי להציג עובדה על הצד הלא טוב וזה שהוא השתמט זה עובדה ולא יעזור לך כלום ....לסהר אני מחכה לתגובה ממך

למעלה