משתוללת מגפה

משתוללת מגפה

אצלי בבנין. זה וירוס שפוגע רק בנשים בגיל הפוריות , הוא גורם לבחילות והקאות בהתחלה, לנפיחות בבטן שהולכת וגדלה במשך 9 חודשים ואז מפסיק פתאום , בבת אחת . אני כנראה היחידה שמחוסנת חיסון טבעי לוירוס הזה , חשבתי שיש עוד מישהי אחת שגם מחוסנת אבל גם היא בסוף נדבקה. אתם יודעים מה ? בעצם נראה לי שאני נשאית שלו כי לכל מקום שאני הולכת אני מעבירה את המחלה הלאה , רק שאצלי היא לא באה לידי ביטוי.....מעניין
אני כל כך רוצה גם להדבק במגפה הזאת.

כמוני כמוך ../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

מילים מדוייקות כאלו לא שמעתי די הרבה זמן זה הצחיק אותי גרמת לי לחייך מהשנינות בהצלחה לכולנו

שינובו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

גם את תדבקי בוירוס הזה - בטוח - לא תצליחי להמלט ממנו... הלואי הלואי במהרה!

עינת ב6

New member
וירוס משגע...../images/Emo6.gif

אצלנו הוירוס פוגע רק בגיסות שלי...
חבל שאני לא הגיסה של עצמי, כי אז אולי... מקווה שבקרוב נסגור את הפורום אחרי שכולן פה תדבקנה מהמגפה..

אלה 2

New member
הצלחת להבהיל ../images/Emo12.gifולהצחיק אותי../images/Emo6.gif

הלוואי שאלה היו המגפות שלנו...

שירן55

New member
כנ"ל ..ראיתם בטלויזיה על משפחת

קיקיס. האם שילדה תאומים בגיל 54 בטיפולי פורויות אצל פרו'פ משיח. לאחר שנתיים שבנם החייל נהרג. איזה מרגש. בערוץ 2 האמא התראיינה אצל יאיר לפיד ובערוץ 1 היתה ממש כתבה....כמה דמעות זלגו לי
ראו את המחלקה באסותא ואת פרו'פ משיח...

יציואפי

New member
חמודה הוירוס דילג גם עליי

הלוואי ותדבקי בו ומהר!!
פשוט כתבת את מה שאני מרגישה בדיוק

רוית ב

New member
המגיפה תגיע גם אליכן בנות../images/Emo24.gif

ואז תקיאו את הנשמה תהיו שמנות ותרגישו חסרות פרופורציה וממש לא סקסיות יהיו לכן ורידים וחיוך דבילי??? בין בחילה להקאה אני לא ממש בטוחה לגבי החיוך אבל זה מגיע לא חשבו כמה סובלים - וסובלים נורא האכזבות מפילות ומפרקות את הנשמה הזריקות כואבות לפעמים אנחנו נתקלות באנשים חסרי רגישות וכל הנשים הוולדניות שמשפריץ אחד עושות את זה - מוציאות אותנו מהדעת... הקנאה נשארת גם כשנכנסים להריון - זה נורא מוזר... המתח הורג - וזה לא משפיע בכלל רבים עם כל העולם - וזה לא ממש משנה זה מגיע לסרבניות הכי גדולות אני מתפללת בשבילכן ומחכה לכן בפורום השני להקיא בצוותא ומחבקת אתכן ויודעת שכמה שזה מפחיד ולא ידוע זה בא אין מצב שלא אסור להיכנע באהבה

ל א ו

New member
בקרוב אצלך הוירוס

בעצם אצל כולנו-אין לי בעיה להידבק במחלה!

למעלה