משתה לעורבים

second place

New member
משתה לעורבים

בבקשה, אתם יודעים מתי משתה לעורבים יוצא בעברית?

second place

New member
אני מקווה

דווקא חשבתי שבשבוע הספר, כלומר עכשיו, אבל כנראה שלא... בכל אופן תודה על התשובה המהירה.

thelord1

New member
הוא נדחה

הוא היה צריך לצאת בשבוע הספר אבל המתרגמת לא הספיקה לתרגם אותו. הודעת המתרגמת: מתוך פורום מד"ב ופנטזיה ב-YNET " רק עכשיו הזדמן לי לראות את הפתיל מלפני שבועיים בערך לגבי מרטין החדש ואי-יציאת הספר בזמן. אז שתדעו שההוצאה, אופוס, בכלל בכלל בכלל לא אשמה. הם נתנו לי את הספר בזמן, וכל האשמה מוטלת עלי. הם אולי אשמים בדברים אחרים, אבל הפעם הם ממש טלית שכולה תכלת. כמו שבוג'י יודעת אבל חלקכם לא, לפני שנה וחצי בערך נולד לנו תינוק ראשון. כפי שידוע בוודאי לכולכם, על הספר של מרטין מדברים כבר חמש שנים בערך. אופוס ואני סגרנו עקרונית על הספר הזה לפני למעלה משנתיים, כשאני עוד תרגמתי במהירות של 200 עמודים בחודש. 800 עמודים בקצב הזה + חודש עריכה אצלי ועוד חודשיים עריכה בהוצאה היו מביאים את הספר לשבוע הספר ממש בזמן. אבל עם תינוק, ועוד אחד כזה שבילה את רוב חודשי החורף עם דלקות אוזניים ואבעבועות רוח, אי אפשר לעבוד בקצב של 200 עמודים לחודש. בקושי מאה. ולכן הספר עוד לא גמור, והאשמה כולה תלויה בי ולא באופוס. אם כי ייאמר לזכותו של בעל הוצאה אחר, ינשופי משהו, שכאשר אמרתי לו שאני בהריון, הוא מיד הבין שאת הספר שהוא נתן לי הוא יקבל באיחור, ופשוט נערך בהתאם. אבל הספר ההוא איננו סובל/נהנה מאותה רמת חשיפה כמו מרטין ולכן העיכוב לא הוציא את האנשים לרחובות הווירטואליים. הפיצוי היחיד שאני יכולה להציע לכם הוא תרגום משובח ויסודי, תוך הקפדה על עקביות עם יתר ספרי הסדרה (במידת האפשר. יש מונחים שבדיעבד מתגלה כי חייבים לשנות מעט את התרגום שלהם). "

The Ibex

New member
יותר. ייקח לי חודש וחצי לגמור אותו

ותנו להוצאה לפחות עוד שלושה חודשים לערוך ולהגיה ולהדפיס. בקיצור, אין הרבה סיכוי שהוא יצא לפני אוקטובר. ושוב, עמכם הסליחה.

כריכרכה

New member
ביקשו ממך לתרגם את הספר לעברית

לא את לוח-הזמנים הקלוקל של מרטין..

לגוטל

New member
בהצלחה בהמשך תרגום הספר

תקחי את הזמן שאת צריכה בשביל להוציא תרגום איכותי.

deathstar

New member
יאי, הוא יצא בדיוק מתי שלא יהיה לי

זמן לקרוא אותו!

deathstar

New member
פחח, שמירות

אני אהיה בקורס תכנות בזמן שזה יצא, דהיינו חרישה מסיבית.

nedisrael

New member
הו, קורס תכנות ../images/Emo13.gif

מעניין מאוד, שיהיה בהצלחה. אני זוכר את הקורס דווקא כתקופה מאוד יפה בחיים שלי, למרות החרישה המסיבית. אם אתה צריך עזרה או לשאול משהו, אתה מוזמן במסרים.

railan

New member
העיקר שהעבודה תהיה טובה!

ושהתינוק יהיה בריא!!! בכל מקרה, אשמח אם הוא יצא לחנויות לפני סוכות! יש סיכוי לכך? (אני טס לחו"ל וזה יכול להיות ספר טיסה מצויין...)

railan

New member
להיפך! נאמר לשבח!

התכוונתי שבמהלך טיסה אני צריך ספר ממש טוב כדי לגאול אותי מייסורי הסרטים המעצבנים שמקרינים.

למעלה