משתדלת

משתדלת

להיות יותר לבד.
פחות כאן,
פחות בכל מקום אחר.
לא להראות אנושית. לא לתקשר.

חלק מהפגישות ביטלתי בטיפול, ובחלקן לא ממש הייתי.

קשה לי לאכול, ויותר קשה לי לרשום אחר כך.

מה כן?
ביקשתי עזרה כספית,
התחלתי להשתתף בקבוצה ללמידה של ניהול כלכלי.

כנראה זו המסקנה שוב,
אני לא מצליחה לעשות יותר מדבר אחד טוב במקביל.

הרצון לצמצם את עצמך,

לא להיות,
הוא משהו שאני מאמינה שהרבה כאן מכירות.
אני יודעת שעבורי זה מסמן תקופה מאוד קשה, כזו שבה זה בלתי נסבל להיות קיימת, בלתי נסבל שמישהו יראה אותי. כאילו כל תשומת לב לקיום שלי הופכת אותי לחשופה מדי. זו תחושה קשה מאוד,
ואם ככה את מרגישה, אני מבינה את הרצון להעלם.

אני לא יודעת איך לעזור לך במקומות אחרים, איך לעשות שיהיה קל יותר להיות בעולם. אבל כאן... אני יכולה לעזור, ויש כאן עוד שמוכנות ורוצות להיות איתך במקום הקשה הזה.

ואם זה עוזר, אני חושבת שאת עושה הרבה דברים טובים במקביל. לפנות לעזרה בנושא הכלכלי זה מדהים, זה צעד ענק, ולא ברור מאליו שזה יהיה הכיוון שאליו תפני מתוך הייאוש. ובמקביל, את מחזיקה את הראש מעל המים וממשיכה לשמור על עצמך בתפקוד מחוץ למסגרות אשפוזיות. בעבר לא היית יכולה לעשות את זה, והנה את עושה. אז תני לעצמך את הקרדיט על זה. הוא מגיע לך.

איזה יום.

הכנסתי לכתוב כי היום יצא לי בטעות לומר מילה טובה לעצמי. לא סתם "מגיע לי כל הכבוד על זה" אלא ממש מילה טובה... וכמעט דפקתי ראש בקיר ואמרתי "מפגרת את", ופתאום עצרתי, ואמרתי, כן, מה יש, ואז מה אם לא שמעת אותך אומרת את זה אף פעם.
אולי גם לא שמעת הרבה אחרים, ואם אמרו דחפת והדפת. אבל היום אולי תנסי לקבל...

המשך היום היה מטלטל, בו איפשרתי לעצמי להודות בקושי מול אנשים, להסכים לקבל עזרה, ולנסות (הצלחה חלקית) להרגיש בסדר עם זה ולא מסכנה מדי.
פגשתי אנשים חדשים, עם חלק כנראה (2?) אשמור על קשר.

איזה יום.

ואוו

איזו הודעה כיפית.
ואת יודעת, גם אם עד לרגע זה, הספיקה לעבור ההרגשה הזו ואת כבר במצברוח אחר לגמרי, עדיין ההודעה הזו מדהימה,
והיא מספרת על כל הדברים הטובים והגדולים שיכולים לקרות לך,
ככה סתם ביומיום.

אני גאה בך על הכל וגאה בך שנתת לכל זה מקום.

מפון

New member
בסדר גמור

כל זמן שאת הולכת קדימה את לא הולכת אחורה
מי אמר שחייבים לרוץ?
ולעשות דבר אחד בכל פעם זה כל כך נורא?
כל דבר שמקדם אותך בחיים ונותן לך סיבה להרים את הראש עוד קצת למעלה, יקדם אותך בסופו של דבר גם במלחמה הזאת
כשתהיי גאה בעצמך בסיום הלימודים, את תתקדמי צעד גם במלחמה הזאת.
ואולי אז תהיי מוכנה יותר לטיפול.
או לדבר הטוב הבא.

למעלה