משתגע.. צריך יעוץ..

משתגע.. צריך יעוץ..

אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי. נמאס לי להיות חאפר.. אני רוצה להתחיל לפתח את עצמי.. אחריי 5 וחצי שנים מגיע לי.. ווסטרן לא מעניין אותי וגם אינגליש לא..אני מתחבר למרוצים.. אבל אבא לא מרשה לי להיות ג'וקי אז אין כל כך לאן להתפתח.. אמרתי אוליי נתחבר לאיזה מאלף.. בגלל שגם זה נראה לי אחלה.. וגם אילפתי סייח וסייחה אחת חלקית..אבל למה שמאלף ירצה שילד ידבק לו לתחת? בקיצור, מה אני עושה עם עצמי??????

אין חווה לאינדורנס.. לפי מה שאני יודע..

וגם עם כן.. בטח לא בסביבה שלי..(רמת השרון)

dixie chick

New member
מה הכי היית רוצה לעשות עם סוסים?

אתה לא *חייב* לעשות שום דבר, אתה רק חייב לעצמך את האמת, מה זה אומר חאפר מבחינתך? בכל תחום שתרצה לעשות שקשור לסוסים יש מה ללמוד וממי, בכל תחום, תמיד. מה מושך אותך דוקא באילוף? איזה מאלף היית רוצה להיות?

dixie chick כנסי..

ראסמי הכי מושך אותי כרגע זה המרוצים.. והייתי רוצה לעסוק בזה גם בעתיד..אבל איפה אני מוצא עכשיו מישהו שיקח אותי תחת חסותו? אך עושים את זה? איפה מה מו מי.. כרגע אני מגדיר את עצמי כחאפר כי אני לא בידיוק רוכב הרבה.. וגם שאני רוכב אני מוציא קבוצה לטיול.. או שאני יוצא עם חבר ואז משתחרר ורצים עם הסוסים

dixie chick

New member
האמת היא שאני לא מכירה את תחום המירוצים בארץ

אבל אני מניחה שאם תחפש תוכל למצוא אני כן יודעת שיש בתל חי מכללה ללימוד סייסים למירוצים, אולי תוכל לקחת שם קורסים בתשלום? זה בטוח לא קורס חאפרי. זאת עבודה קשה להיות אסיסטנט ולכל מאמן שתעבוד איתו יהיו הדרישות שלו (כמובן אם יש מקום פנוי ואם יש מה הדרישות של כל אדם, אם זה כסף או עזרה בחווה)- לשאול מאמנים תמיד אפשר (בביקור, בטלפונים, במייל) ואם שואלים לשאול האם מכירים גם מישהו אחר שעשוי לחפש בדיוק עוזרים... עוד דרך היא פשוט להופיע בחווה של מישהו שאתה מעריך ולהתחיל להתקרצץ- לעזור מסביב בכל הנדרש (וגם אם לא התבקשת), לעשות מעל ומעבר ולהציע את עצמך ראשון לכל דבר ועניין (גם לעבודות ניקוי והעבודות הקשות), לא להתבטל, להסתכל תמיד כשהוא רוכב, לשאול שאלות ובקיצור להפוך את עצמך לתלמיד שקדן מצד אחד ולעובד חרוץ שרוצים שיהיה בסביבה תמיד כי משתלם מצד שני, ככה הרבה אנשים התחילו את דרכם המקצועית בחוות.

אז זהו.. שהרבה מאנשי המרוצים

הם אנשים עם סוסים פרטיים.. ומאמנים לא נראלי כל כך אוהבים שמגיעים סתם ככה לחווה שלהם ומתקרצצים.. אני עדיין לא בגיל המתאים ללמידה במכללה..ואבא שלי שונא לראות אותי קורע תתחת שלי ככה.. אבל בכלזאת אני יבדוק מה אפשר לעשות.. ינסה למצוא כמה מאמנים לדבר איתם או משהו..

MaYa505

New member
אממ =]

בקשר למאלף , למאלפים גפ יש סגנון מסוים (בדרך כלל ) כאילו הם מאלפים לאנגליש / ווסטרן או סתם רכיבה... ולפי דעתי את פשוט צריך להכנס לאתר ההתאחדות לחוות באזור שלך ולחפש חווה שתציע מה שאתה רוצה (פשוט לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה אז זה מה שיש לי להציע ) למה התחברת דווקא למרוצים
?? (סתם מתוך סקרנות ומהתקף פיגור קל
)

פשוט אוהב את זה..

לא יודע למה.. אני פשוט אוהב את זה..אוהב את האנדרנלין של הטרוף הזה... ובכלל אוהב לרוץ ועם זה.. לאמן את הסוס(גם עם זה טיול שלם בטרוט..)לונג'ים והטיפול הבסיסי אבל אותו כל סוס מקבל..

מירוצים..../images/Emo150.gif

האמת? שזה נשמע גם מאוד כיף, אבל זו רכיבה מאוד מסוכנת. אני אישית מכיר רוכבת שרכבה פעם מירוצים, היא שברה המון דברים בגוף שלה. אבל אם אתה אוהב את זה וזה כיף לך אז לך על זה. למרות שצריך להיזהר, כמו בכל סגנון רכיבה אחר, אבל במירוצים במיוחד כי הסוסים רצים מהר מאוד. בהצלחה

כן זה מאוד מאוד מאוד מסוכן.. אין ג'וקי אחד

שאין לו פלטינות בגוף.. כולם כבר מפורקים..=\ אבל אני מאוד זהיר..נקווה לטוב.. יכול להיות שמחר אני הולך לחווה בקיסריה שהיא חווה רגילה.. אבל עוסקת גם באימון ואילוף סוסי מרוץ.. נראה מה יהיה..=)

lions queen

New member
../images/Emo118.gifלמה לא עד כדי כך נוראי..

בעיקר לא עם אוטו.. לא חסר רוכבים שעושים דרך כזאת מידי יום..

סאלוקי

New member
יש באור עקיבא חווה

קטנה ומתוקה של בחור בשם אלכס שמתעסק במירוצים ויש לו סוסים מעולים...אני לא זוכרת איך קוראים לחווה ולא יודעת אם היא עדיין קיימת...עבדתי שם ממש מעט לפני שנתיים. חוץ מזה יש בין חדרה למיכמורת חוות מירוצים של סוסים ערבים שם ישמחו לתת לך להתנדב באילוף סייחים למירוצים ולאמן.רק שכחתי איך קוראים לבחור שהחווה שלו - הוא אחד הרציניים במירוצים...(אולי זו אפילו חוות הדקל..) וחוץ מכל מה שאמרתי יש באיזור חדרה ונתניה הרבה חוות שמתעסקות במירוצים,תעשה שם סיבוב ותתענין... ואם בא לך להתמקצע יש את הקורס של ווינגייט שעוסק בסוסי מירוץ....אבל הכי טוב זה לחסוך ולנסוע ללמוד את המקצוע באנגליה...

SkAzi w

New member
אמ...

אתה מתכוון לדני היי שבקיסריה? לפי מה שאני יודעת הם לא מאמנים סוסי אילוף...

למעלה