משתגעת

mebulbalit

New member
משתגעת

בכאב אני מספרת. נפרדים חוזרים נפרדים חוזרים במשך ארבע שנים, הדברים הכי רעים היו לנו בחיים המשותפים. לפני חודש קם והלך מסיבות מטומטמות ואני, אני בעננים הוא לא איתי שקט לי שקט לילדים לא מעבירה את הזמן אפילו לדקה במחשבה עליו הכל נראה ורוד הכל נראה בסדר יהיה טוב בטוח. כל הסיבות לגירושין היו לי אך למה למה כל כך קשה לי לקום ולעשות את המהלך הזה קיבינימט לקדם את זה ולצאת מהמשא הכבד הזה של הנוכחות שלו. הוא בא להיות עם הילדים היו לבד בבית חזרתי ראיתי אותו ובום אני מרגישה חצים של ארס נשלחים אלי כל האנרגיות השליליות נאחזות בי אפילו מצליחות לצמרר אותי ואני נהפכת להיות מה שאני לא מה שאני לאאאאאאאאאאאאאא, הכל כל המעשים כל הטעויות למה? למה? למה? למה לא מסוגלת לגמור את הסיפור למרות שבידיעה בטוחה ששארית חיי חייבים להיות בלעדיו, לא יכול להיות שאני אתן לחיים לעבור לידי ויום ועוד יום ריק, ריק מאהבה ריק מתוכן ריק מרגש. מתפללת אליך אלוהים תחזיר לי את הבטחון את הכח להרים את עצמי כמו שאני יודעת תשאיר לי את החיוך את ההומור אתהצחוק לנצח איתי ושאף אחד לא יצליח למחוק לי את זה בבקשה בבקשה, תן לי את הכח אתהיכולת להשאיר את כל המשקעים של העבר מאחורה תתיר אותי מהנדר שנדרתי ביום הולדת ילדי משפחה אידיאלית ושלמה, סליחה שלא הצלחתי סליחה רציתי ניסיתי בכל מאודי ויתרתי סלחתי התקפלתי התחננתי אך זהו זהווווווווו לא יכולה יותר שקט נפשי בבקשה שקט נפשי. הייתי צריכה את זה את ההתפרקות הזו הדמעות זולגות ואני כותבת מוציאה את כל מה שלא יכולה להחזיק בפנים. מבקשת אלוהים יודעת שנתת את כל ההזדמנויות את כל האפשרויות פתחת בפני גם את עיני אך הפחדים חסמו החזיקו אותי והניאו אותי מלעשות את הדבר הנככון עבורי עבורו עבור ילדי.

אין לי אלה לשלוח לך ../images/Emo24.gif

ולאחל לך מכל ליבי שכל אשר תבקשי לעצמך ולילדיך יתגשם ובינתיים שבת נעימה ושקטה לך ולכל בני ביתך הגמד

d a n i e l s 5

New member
אלוהים אולי יעזור לך....

אבל את בטוח תוכלי לעזור לעצמך להחזיר לעצמך את החיוך,הצחוק,ההומור..למלא את חייך מחדש באהבה ברגשות. הכל אפשרי.... רק תחליטי ! נשבעת לך שזה עובד . שבת שקטה ונעימה שתהיה לך.

destiny36

New member
עד שאלוהים (אילנה) יבוא

שולחת לך חיבוק ומזכירה לך שרק את יכולה לגרש את הפחד!

n o g a1

New member
תחושת פחד

זו תגובה טבעית להתקרבות לאמת. כך שהיא מבורכת , לרוב. במצב זה עושים צעד אחורה או את ה צ ע ד קדימה , בוחרים. הייתי שם והייתי פה , כך גם כיום , אחריי ה צ ע ד . האם מקרי הוא הדבר שבתוך המילה

הפחד משתק אותך....

קודם כל קבלי ...
יש אנשים שקמים ועושים שינויים קיצוניים בחיים כאילו מדובר בדברים של מה בכך, ויש כאלה שלוקח להם הרבה יותר זמן... יש כאלה שקושי מתמשך לא יגרום להם לעשות מעשה, אלא אם יקרה משהו קיצוני ביותר, שלאחריו כבר לא יוכלו להמשיך.. מרגיש את הרצון שלך, אבל הפחד מנצח ומשתק אותך.. ולבד את לא מצליחה לעשות את מה שאת חושבת ומרגישה שאת צריכה לעשות, ולכן בעיקרון יכולים לקרות 2 דברים. או שחלילה יקרה משהוא דרסטי שיגרום לך לעשות מעשה, או שתקומי יום בהיא אחד ותחליטי שאת הכי גיבורה בעולם, משאירה את הפחד אצל השכנים, והולכת לטפל בעינינים שלך כאילו מדובר במישהיא אחרת.. את יכולה לקחת איתך חברה או בת משפחה, ואני בטוח שברגע שתתחילי את המסע הזה, לא תפסיקי... ההרגשה הטובה של הניצחון(ההתגברות על הפחד) משכרת, והיא שתתן לך כח ודלק להמשך המסע לארץ המובטחת.. בהצלחה..

r o n i t 3 7

New member
מאחלת אני לך....

שתמצאי את הכח להמשיך הלאה... ויש לך את הכוחות... רק שעדיין לא ראית אותם, הם בתוכך... השקט מביא איתו השלווה... מאחלת לך המון אושר, ושלווה

mebulbalit

New member
../images/Emo25.gifתודה לכם...

אתם חמודים. קיבלתי את החיבוקים את המסרים נחמד שיש מקום שאפשר להוציא את מה שיש ולקבל תגובות והצעות ממקום נקי ואובייקטיבי. אחרי השקיעה בטוח תבוא הזריחה. שבת שלום

roa66

New member
המלצה שלי...

תחוי את הכאב, תאפשרי לעצמך להיות בו ולהשתחרר מבלי לשפוט או להעניש את עצמך או לחשוב הייתי יכולה לעשות כך או למה זה קרה לי. חיי את החיים מתוך ידיעה כי כרגע את חווה כאב ומאפשרת לו להיות, ועשי לעצמך הנחות בתקופה זו, פתאום זה יעלם, אין מה שמעכב אותו אצלנו בפנים כי אנו מאפשרים לו להשתחרר, משהו חדש יוביל אותך למציאות אחרת, זה הסימן כי נפרדת מהכאב בשלב הזה.

למעלה