משרתים בקבע...........

Hawk17

New member
משרתים בקבע...........

האם יש פה חברה שהם או מכירים: 1) מהנדסי אוויראונטיקה שמשרתים כבר בצבא יותר משנה 2) מהנדסי בנין שמשרתים כבר בצבא יותר משנה 3)מהנדסי חשמל מתח גבוה שמשרתים כבר בצבא יותר משנה אם כן אשמח לשמוע מידע או שיקשרו אותי תודה

אני מכיר מהנדס אווירונאוטיקה

שעכשיו נכנס לשנה השנייה בקבע. בכללי הוא אמר שהקטע זה ככה: התפקידים מעולים... הם מאוד מרוצה ואומר שהוא מתעסק עם חומר מסווג מאוד ופיתוחים ברמה גבוהה והוא מאוד מאוד מרוצה מהבחינה הזאת. הוא אמר שבזמן החובה הוא קצת אכל חרא בגלל שכמה שהתפקידים אחלה וזה... הוא הרוויח משכורת צבאית. אז הוא היה בבעסה וזה, אבל מרגע שהתחיל הקבע הוא התחיל להפגיז במשכורת ועכשיו הוא מאוד מרוצה... אז בכללי אם לוקחים בחשבון את 3 השנים הקשות בחובה שאתה לא מרוויח כלום אבל אתה כבר בן 22-25 אז אפשר להסתדר. הוא לא חשב על זה שהוא התחיל עתודה פשוט...

Hawk17

New member
כושיו,לשאול משהו plz

תשאל אותו אם הוא היה בין התותחים האלה שהיה להם ממוצע גבוה באוניברסיטה. אני מתחיל לפתח תאוריה.....

מן הסתם....

אם יש לך ציונים גבוהים מאוד מאוד אז תגיע למקומות טובים יותר. תשאל את גדילן קוץ קגל (פה בפורום) על אחיו שהיה באווירונאוטיקה והגיע ישירות לרפאל. אבל מה שהוא אמר לי, זה שכמעט לא מסתכלים על הציונים אלא במקרים יוצאי דופן... לצבא לא מעניין. הקטע הוא (לפי מה שהוא אמר לי) שכשאתה מסיים את התואר אתה עובר ראיונות בכל יחידה שיש שצריכה מהנדסי אווירונאוטיקה.... ובכללי מה שהם בודקים זה איך את עובד בצוות וכאלה (עם אנשים בני גילך ידידי המתלהבים) ועד כמה אתה מסתדר עם אנשים וכל זה ולפי זה בוחרים. הוא אישית לא הפגיז אני חושב. לא שאני חושב שהוא היה חרא... אלא רגיל פלוס.

flugzeug

New member
עוד פעם אתה כותב דברים בלי

שאתה יודע. מסתכלים על הציונים ועוד איך. לא על +-5 נקודות, אבל אם יבוא מישהו עם 90 ומישהו עם 70 , אז תאמין לי שזה עם ה-90 ילך לשתיים-שלוש יחידות שלא כאן המקום לפרט את שמן (למרות שזה לא סודי בכלל) וזה עם ה 70 ילך לגרא´ז של המטוסים. את זה אני אומר לך בתור אחד שסיים ממש עכשיו את השיבוצים, כמו שאר חבריי לסימסטר.

flugzeug

New member
במחשבה שניה, אני מדגיש ביתר תוקף

עתודאי אוירונוטיקה יקרים , כיום כמעט כל האוירונוטים ללא יוצא מן הכלל משולבים בתפקיד הנדסי. לפיכך, גיליון הציונים שלכם בהחלט יקבע לאן תגיעו. השיבוץ שלכם יקבע במחי ראיון, ולכן אני מדגיש: שימו עין על הממוצע, אחרת ביום שיתברר לכם השיבוץ יתברר לכם גם מה מרגישים runaway ושכמותו. אני לא מדבר על ממוצע 95 ,אני מתכוון להשתדל להחזיק את הראש מעל ה 80.

שוב... אני לא יודע מה היה אצלך

אבל את זה אמר לי בחור שבשנה השנייה בקבע כרגע... אז אולי אתה לא רואה עדיין את התמונה המלאה כי עוד לא התחלת אפילו להתקרב לצבא לעומתו שכבר עבר כמעט את הכל... רק אולי... והוא אמר לי את זה בדיוק כמו שאני אמרתי. אז ברור שבין מישהו עם 60 למישהו עם 90 יעדיפו את ה 90 אבל זה אם הנתונים שלהם דומים אם יש מישהו עם 75 ומישהו עם 90 אבל זה עם ה 90 לא יודע לעבוד עם אף אחד בצוות והוא סתם מתלהב מעצמו ולא מתאים ליחידה אז אני חושש שיקחו את בעל הממוצע הנמוך אך הסימפטי יותר....

flugzeug

New member
תשמע,

אתה לא העתודאי היחיד שמכיר עתודאים בסדיר ובקבע. תתפלא. כל עוד אתה לא יוצא בראיון איזה פסיכופט סקיצופרן פרנואיד (טוב הגזמתי קצת) , אז אם ראש מנ"ט ,לדוגמא, רואה גיליון 90 וגיליון אחר 75, נחש את מי הוא יזמן לראיון קודם? הסתייגויות: אם רואים עליך שאתה רציני, והממוצע שלך על הפנים כי אתה עושה קורסי בחירה עם פרנקל ויוסילבסקי ואושמן (אל תדאג, אתה עוד תכיר אותם) שפותחים לך את ה_ , מעריכים את זה יותר מאשר אחד עם ממוצע 90 שעשה קורסי בחירה במחשבת ישראל(עם כל הכבוד) אבל הוא לא יודע לענות למה בונים מטוסים מאלומיניום.

למעלה