משרונה...

משרונה...

אני לא יודעת אם קרא לכם מיקרה כמו שאני הולכת לספר לכם, כי אני מרגישה ממש רע. אז ככה: ליליה היא ידידה מזה טובה שלי, ושיר גם. שתיהם ברוגז, ניסיתי לשכנע את שיר ליהיות חברה שלה והיא לא רצתה :( ויום אחד שיר אמרה: שאני תומכת בליליה ולא בא והיא מזה כועסת, ואני לא יודעת מה לעשות... (ואני לא הולכת ליהיות ברוגז אם אחת מהם.)

דנוש10

New member
אני יודעת

תקשיבי......! לדעתי את פשוט צריכה לקחת את שיר לשיחה או את שתיהן לשיחה ולהסביר להן שאת לא הולכת להיות נגד אף אחת מהן!!!!! תגידי להן שאת רוצה מאד שהן ישלימו אבל את לא רוצה שיערבו אותך בזה !!! וזהו.....! מקווה שתצליחי!!!

סתיו מם

New member
דנוש, רעיון מעולה.. ופצצה -

את לא צריכה להיכנס לזה בכלל. תבהירי לשתיהבן שזה לא מעניין אותך מה קורה ביניהן, ושאם הן לא רוצות להשלים, אז זאת בעיה שלהן. את אוהבת את שתיהן
, ואם שתיהן אוהבות אותך
- זה כבר התחלה טובה. אולי מתישהו בהמשך הן יגלו שהן אוהבות גם אחת את השניה
. תהיי חזקה מול הילדותיות שלהן, ותראי שיהיה בסדר!

לדנוש10 וסתיו מם

דנוש 10 לדעתי את ניקראת חברה טובה! ותודה על הכל! ולסתיו מם אני אכח את העצה שלך, נשיקות כריסטי

ODana

New member
נשמע לי שאת דווקא יודעת

די טוב מה את הולכת לעשות. הרי כתבת שאת לא הולכת להיות ברוגז עם אף אחת מהן, אז יאללה - שיקפצו לך ושיריבו אחת עם השניה
. ועכשיו ברצינות, זה מצב די לא משהו
, אבל אם את מצליחה לעבור אותו בשלום, סימן שאת כן משהו משהו
, ואז אני מה זה מעריצה אותך. תכתבי מה קרה, כדי שנהיה בעניינים, גם מה עושים במצב כזה. נשמע לי שיש לך אופי חזק ושאת הולכת לשחק אותה...

Christi

New member
תגידי לי מה הבעיה שלך

אני אמרתי לך לא לגלות ואת אומרת לכל העולם, מה הבעיה שלך?!

למעלה