משרד החינוך ההומולסבי-מחיי הפורום

משרד החינוך ההומולסבי-מחיי הפורום

מאת: פורום משפחות הומולסביות 31/10/2002 (שמנתולה) ``שעת איסוף הילדים בגן של הורות הומולסבית`` שלוות הצהריים מופרעת בגרגורי מנוע עמוקים, כל הילדים נדבקים לגדר, מעבר לפינה מגיחה משאית... הגעתי! יאללה, פתחו! (אין ניקוד אז אני אסביר, הכוונה שתפתחו את הסיפור, לא שתפתחו שער...) (ערבה:) וברגע האחרון ניצלים חייו של התימני הקטן והגאה, הידוע לכם כ``אבא``... אותו חגב קטן וקופצני המענטז ומעכס בחצותו את הכביש... אינו שם לב למכוניות ומשאיות העוברות בדרך, אלא בוחן את מבטי העוברים והעוברים המופנים אליו ואל תסרוקתו המהממת. דלת המשאית נפתחת בתנופה, כששמנתולה הענקית ומסוקסת הזרועות יוצאת אליו בחיוך מאיים... (אבא:) בצד יושב הגנן נחמיה ומסביבו יושבים כמה ילדים, הוא מקריא להם את הסיפור של הסופרת הנודעת צ.יבונה ``אין לי חתול אבל יש לי שני דגים - מה יש לך?`` בצד יושבת ``קטינא`` וממלמלת ``לי יש ארבעת המינים בבית - אז מה?`` הבת של שמנתולה והבלונדה נמצאת בחצר ומפריחה בועות סבון לעבר דובשןשיפון הבן ולא מבינה למה הוא לא קופץ בהתלהבות ומנסה לנשוך את הבועות. הוא בכלל עסוק בלחפור בור עמוק עמוק בכדי לקבור את כל הסלט חסה שאמא שלו הכינה וכולם חשבו שהוא נגמר..... התאומות של קרן ודוביבת נמצאות באיזור של המטבח שם הן מגלפות בסטייק את המשפט ``אמא אנחנו אוהבות אתכן``.... את הסטייק הן מתכוונות לתלות על המאוורר של התקרה של הגן , דוביבתבת תחזיק את קרניניר על הכתפיים כשזו נתלית על המאוורר והיא תזרוק מלמעלה את הסטייק עם ציפסים צבעוניים בדיוק כשאימא תחזור ממכון אדלר אחרי הרצאתה ``כיצד נמנעים מסיכונים מיותרים``. גל עם התאומים של גליה מקימים צבא שמטרתו היא ``שחרור האישה`` הם עושים את דרכם לעבר הגר שקשורה בחוץ (כשאושר מזדנב אחריהם עם סכין חד פעמית וצועק ``חכו לי, גם אני רוצה``).......הם מנסים לגייס לעניין את הבת של הגי ונועה אבל היא עסוקה ביחד עם הגדולה של ערבה ועם ציבונהזאגרב גוניור בלאפר את הגנן.(כשאושר מזדנב אחריהם עם לק חד פעמי וצועק ``חכו לי, גם אני רוצה``). כל שאר הילדים בחצר! (נועה רז:) ילדים!!!! צהרים !!!! נשמעת קריאה מכיוון המואזין המאולתר, וכולם אצים רצים להם אל הבלונדה שממנגלת. כולם, חוץ מדוביבתבת וקרניניר שישבו בצד וחיכו לסלט פסטה של אמא ואמא. "למה אתן בצד?" שאל אושר, ומיד הלך לנחם את קטינא, שגם היא הסתובבה סביב עצמה ותהתה איפה לעזאזל החביאו את ממתק הטופו שלה. אחותה הגדולה נחלצה אף היא לעזרה ורצה לחפש את הממתק הנעלם ביחד עם אושר שתמיד שש לעזור, והאח הקטן, אף הוא כולו כמרקחה לא ידע מה לעשות קודם, האם לעזור לאחיותיו המצווחות או להתגנב לכיוון צלחת החמוצים שבפינת השולחן, לבדוק אם נשאר איזה זית או שתים או שמונה. במקביל, ילדי משפחת פרח-שיפון, או כל צירוף אחר, התחרו ביניהם בזריקת קטשופ למרחק, מאורע שנגמר בבכי גדול, כאשר תכולתה של שקית אחת נחתה הישר על המלון של ציבונה את זאגרב ג'וניור. הקטנטנה פרצה בבכי, ומיד התייצבו לצידה תאומי צבא הישע, להב אור ביד אחת ופולקע בשניה. ``אנחנו נציל אותך``, אמרו התאומים, אבל כשהסתובבו לחפש את מקור הקטשופ האיום, גילו רק שאריות מרוחות לכל עבר. מבט חטוף בסביבה גילה שהבכור לבית פרח-שיפון קפץ לביקור קצר במוזיאון בנות הים הקרוב, ואילו הצעיר? נו טוב, הוא פשוט הלך. חושבים שזה רועש מספיק? חכו שתגיעו לפינה. שמנתולה ג4וניור הולכת שם מכות עם הבת שלי ושל הגרי. הסיבה: הפשושה שלנו גנבה לה את מטע הזיתים. אל תשאלו אותי למה. גל מיואש לחלוטין4 מחייך לפתע בזווית הפה. שכל הילדים רבים, זה אומר רק דבר אחד - יותר אוכל בשבילו, אבל הוא לא מצליח להתקרב ולו צעד נוסף לכיוון האוכל, והוא מרגיש משהו נתלה לו על השיער. ``אושר, שוב פעם אתה משחק במספרה``? הוא שואל ביאוש ומתמוטט על הדשא. קשים חייו של האח הכי גדול. יום ראשון בכיתה אלף.

המשך -

(שרית:) שלום כיתה א` מנהלת בית הספר- ערבה אין קץ סגן מנהלת - אבא גאה מורה ללשון- נועה רז מורה לאנגלית - מיילס מורה לחינוך גופני -ציבונה מורה למתמתיקה-גליה מורה לשל``ח-שמנתולה מורות לכלכת בית-קרן ומאי מורה לטבע-דובשןשיפון מורה למוסיקה-פרח אחות ביה``ס-הדס שרת(אם הבית)-בוגי בוגי (נשארו משרות פנויות לתנ``ך ומדעים) אם הבית מתרוצצת בחצר בית הספר , בודקת מיקרופונים מכינה את טקס הפתיחה... כל ילד מקבל ניים טאג ונכנס לכיתה , ההורים הולכים לתפוש מקומות...עולה מנהלת בית הספר ומזמינה את הקטנטנים לרחבה, פותחת בנאום מרגש, מברכת את ילדי כיתה א4 ומזמינה את המורה למוסיקה לשיר...``חמש שנים על מיכאל...`` (ציבונה) אם אני נקראת לדגל אני באה. שעור ראשון כדורגל. הבנים על הבנות אני עם המשרוקית בפה. ולגבי תנ``ך ומדעים - אני מנדבת את זגרב. והיא תעביר את זה כשעור אחד: תנ``ך ומדעים. ושש"ס יתפוצצו...... (קרן אמיר:) אז לתאומות קוראים רוקט וארוגולה והנה תיכף מתחיל השיעור בכלכלת בית: מאי קוראת לכל הילדים להכנס לכתה, מתיישבת בניהם ואיכשהו מצליחה להעמיס על עצמה כמעט את כולם וממש לא אכפת לה שאושר נתלה לה מהשיער ושתאומי הרעם של גליה דוקרים אותה בחרבותיהם האימתניות. קרן מתחילה ללמד את הילדים איך מכינים קציצות עוף ברוטב עגבניות ופלפלים, אבל התגובות לא נלהבות כצפוי. הנסיכה של ערבה ואושר לא מוכנים ללכלך את ידיהם העדינות, גל ותאומי הרעם לא מבינים בכלל מה הם עושים מהצד הזה של המטבח, אפילו רוקט וארוגולה לא רוצות לעזור לאמא. גם שאר הילדים לא ממש משתפים פעולה. למה להם, כשהרבה יותר כיף לצייר בצבעי אצבעות על המורה מאי שלא פוחדת מלכלוך (סליחה, מפיתוח היצירתיות של הילדים). בדיוק כשהסיר מתחיל להעלות רחשים וריחות מגרים, עולים קולות רועמים מבחוץ. כל הילדים רצים לחלון (וקטינא של ערבה מנסה לקפוץ ממנו) שם מתגלה לפניהם מראה מאיים: חבורת ש"סניקים רועשת במיוחד מסתובבת מול שער בית הספר ומכריזה בעזרת מגפונים כי זהו בית ספר טמא, ולומדים בו ילדים שנוצרו בחטא להורים חוטאים ארורים. הבת לבית רז קופצת ``בואו נראה להם מה זה`` וכל הילדים פורצים מהכיתה. המורות האחראיות לא שוכחות להוריד את הסיר מהגז והן לוקחות אותו איתן. כשהכיתה הזועמת מגיעה לשער בית הספר, פותחות המורות את הסיר הריחני וקוראות ``ילדים, בואו נראה אם השכנים הנחמדים רעבים?". כל הילדים שולחים ידיים אל הסיר, ובזה אחר זו מתקיפים את ההומופובים השחורים. צהלות רמות נשמעות בכל רחבי בית הספר כשקציצות רכות וחמימות ספוגות רוטב אדום וסמיך ניחתות בקצב על חבורת הרשעים... (פרח:) רחש עובר בקהל הילדים ששומעים את שירתה המזעזעת של המורה למוסיקה ("חמש שנים על מיכאל"?),הילדים מתחילים לעזוב את הרחבה בתרוצים שונים: שלושת גבורי העל (של גליה ושל בוגי ושרית), נזכרים שהם חייבים להציל מישהו,הילדים של שמנתולה חומקים מהרחבה בתרוץ של עבודת התנדבות בנוער מרצ,הבן של קרן ומאי בדיוק שכח את הב&#.1464.#&.1468.נ&#.1464.נ&#.1460.יות בתנור.,.. הבת של ציבונה חומקת למרפאה בתקווה לפגוש את האחות... ורק הבן של אבא גאה והבת של ערבה נשארים בחצר מביטים זו בזה (וזה בזו) בעיניים מאוהבות,הוריהם הפיקו לקחים מהטכס הקודם בו שרה המורה למוסיקה, וציידו אותם בפקקי האוזניים. לכשמסתימת השירה... (דובשןשיפון:) הילדים כבר בדרכם לשיעור הטבע. חדר לימודי הטבע חשוך ונעול כרגיל. בוגי, אם הבית, מוכנה מראש עם המפתחות,ואבא גאה מרים את השרוואל המעוצב ומנענע ברגלו במסדרון. פעולה מחוכמת זו משיגה תוצאה כפולה: מרשרוש הפעמון שעל שרשרת קרסולו מתעוררת המורה לטבע, והזוית המחושבת היטב של הרגל מכוונת כך, שאור הניאון במסדרון משתקף בשרשר הזוהר ומסנוור אותה עד לעירנות מוחלטת. ``בוקר טוב ילדים`` לואטת דובשןשיפון בחיוך ``היכנסו נא``. הילדים נכנסים לחדר האפלולי, הקריר והלח. צינור המים העובר בתיקרה נוקב מלכתחילה בנקודות אסטרטגיות, כך שטפטוף איטי מתמיד מלחלח את האויר. הריצפה מכוסה בשכבה עמוקה של אדמה, שעליה שכבה ירקרקה דביקה. זהו הטחב. בסיס איתן ללימוד מדעי הטבע. ``חבר'ה, אחרי!`` מכריזה הקטנה לבית השמנ-בלונדה, ומתחילה לפלס את הדרך במגפי הבוקרים שלה. תאומי-העל וגל אחריה, שולפים סכיני קומנדו. הלהביורים נותרו סגורים, שלא להחריד את מנוחת המורה. בנה הצעיר של דובשןשיפון אוסף שבלולים מאדמת החדר, ומתנדנד אל עבר הציבוזגרבית בעיניים בורקות. אבל היא? לוקחת את השבלולים ורצה לשחק עם קטינא. הקטון לא אומר נואש ומתחיל לרדות למענה את הטחב. הגדול לבית דובשיפרח, מלווה באושר הלבוש גלימת פסים,מבצע חדירה שקטה לחדר כלכלת בית. דוביבת וקרניניר מביטות בהם בחיוך, ומתחילות לשיר לקרן ומאי. הללו, מוקסמות, רצות להביא את הוידאו, ולא שמות לב לשקי הסוכר שנגנבים מתחת לאפן. הגינועה ג'וניור מגיחה מכיוון חדר המנהלת. היא פילחה משם את התוף הענק, זה שהביאה המנהלת מהמזרח הרחוק, ועליו היא מתופפת מדי בוקר את פעימת השמש העולה רגע לפני שהיא מעלה באש הקטורת 3 אצות ים מאינדונזיה, למזל וברכה. כולם נפגשים אצל שולחנה של דובשןשיפון. ``היום ילדים`` היא לוחשת ``נלמד איך מכינים את המזון שבזכותו שרדו החיים על כדור הארץ גם לאחר תקופת הקרח הגדולה, וגם לאחר נפילת המטאור הגדול! היום ילדים, נכין טחב מתוק......`` תודה לכל המשתתפותים

Freeda

New member
מהמם

מתה על זה. מתנדבת למדעים.
יערה

אז ככה מותק...

עכשיו שזה כאן, זה מחכה שמישו שמבין יכניס את זה ל"מאמרי הפורום"...

אבא גאה

New member
אה, זה יקרה

כשאני אגיע הביתה (בעוד כשבועיים) אנחנו אצל ההורים של מיילס, שומרים להם על הכלבים כיוון שהם (ההורים) נסעו לפלורידה.

למעלה