משרד הבריאות: טיפולים לשינוי נטייה מינית - מסוכנים

למרות שכמוך נראים הומופובים

אני מסכים איתם בדבר הכי חשוב - אין ערובה להצלחה בטיפולי המרה ומי שמנסה אותם צריך לדעת שיש אפשרות סבירה שלא ילך לו למרות כל הרצון הטוב.

אין ערובה אבל יש נזקים מוכחים- זאת בדיוק הבעיה!

אז מה יש כאן להסכים?

מעבר לכך, הארגון הזה הוא פתח חרצובות רשע- מפרסם כתבות על "הומו נשוי שנמשך לגברים ללא ידיעת אשתו אך ללא בגידה בה" (היום בואללה יהדות) כשרוב חבריו, ובוודאי "הוועד המנהל" חיים עם גברים בצורה כזאת או אחרת.

על זה כבר אמרו חכמים "נאה דורש, נאה מקיים".

אין שום דבר נאה בארגון הזה.

aשרון

New member
משרד הבריאות: טיפולים לשינוי נטייה מינית - מסוכנים

המשרד קיבל את עמדת הסתדרות הפיסכולוגים ופרסם הודעת אזהרה מפני טיפולים שמציעים גורמים שונים במטרה לשנות נטייה הומוסקסואלית להטרוסקסואלית. "נטייה מינית היא חלק מזהותו של אדם"

הידיעה המלאה : [URL]http://news.walla.co.il/item/2790950[/URL]

לא חושב שכל טיפול שנקרא "המרה" מזיק

יש הבדל בין לחשמל אנשים אל מול מראה של גבר נאה כדי להרוס להם את התשוקה המינית, לבין לנהל שיחת מטפל מטופל על הסיבות לכך שהמטופל חש נטול גבריות בעצמו וזקוק לגברים אחרים. הטיפול מהסוג האחרון יכול להיחשב המרה, אבל אני לא מאמין שבאמת מסב נזק.

גנימדס

New member
המטופלים לשעבר חולקים עליך

תחשוב שאת הדברים הכי רעים שאתה חושב על עצמך- בא המטפל ואומר לך.
שהוא מגדיר לך שוב ושוב ש"אתה תועבה".
תחשוב על החדרת ההומפוביה כל כך עמוק ושכנוע שככל שאתה תישאר הומוסקסואל- כך האשמה היא בך, אתה אשם שלא ניסית.

המטופל תמיד אשם. לא בסדר. לא גברי מספיק.
והאשמה היא רק בו.

חלק גדול מבוגרי עצת נפש מתאבדים או חוזרים בשאלה.
רובם ככולם מספרים על יותר מ"שיחת מטפל מטופל". אלא על הליך שנועד להפך אותם לגמרי ולא מצליח , ובשל כך חייהם נהרסים.
לחלק מהם יש צלקת נצחית.

את כל זה יו"ר כמוך יודע. הוא היה שם. אני לא מבין איזה אדם מצפוני יכול לתת יד לדבר הרע הזה!!!!

אני מוצא את עצמי מאד נסער מכך, כתבתי על דעתי האישית פה . כל הרוצה, מוזמן לעיין.

פורטי40

New member
האתר של "כמוך" מלא כותרות נגד "טיפול המרה"

וכן כותרות מעטות על רבנים שמצדדים ב"טיפול". אפשר להכנס לשם באתרי התגובות, ולסתור את דברי המצדדים המעטים האלל.

גנימדס

New member
לצד הזמנה ליום עיון של עצת נפש

לא ממש "מלא". יו"ר כמוך צריך לקבל מימון מהיכן שהוא (ואסור להגיד מאיפה) וגם אם משתחלת לה פה ושם כתבה הומפוילית מיד יגיעו שבע שיסתרו אותה.
ראית איזה דברים הוא הביא כשהרב פירון נכשל בפליטת פה?
ראית את מה שהוא מביא עכשיו?

ראית את תגובתו האיומה מיום ראשון?

אין לי מושג איך אדם שעבר את טפולי ההמרה הללו בעצמו (ונשאר הומו) מסוגל לעשות דברים נוראים כאלה. איך היד לא רועדת, איך המצפון לא צועק בקול. איך הוא ישן בלילות.

קשקוש- אין כותרות כאלו

האתר מלא ברובו בעדויות של "יצאתי מזה", "הומו לשעבר" ו"הסדנה הבאה של עצת נפש תתקיים ב...".

אין שם בלוג אחד או כתבה אחת על הומו שהשלימו עם עצמם או על זוגיות חד-מינית.

זה בניגוד לדעת המממנים.

יום חג!!! משרד הבריאות מצטרף לאיחוד העובדים הסוציאליים

ולהתסדרות הפסיכולוגים בישראל ומכיר בסכנה שבטיפולים אלו ובחוסר התועלת שלהם לנוכח העדר הוכחות להצלחתם.
בכך מצטרף הממסד האמון על בריאות הנפש הישראלי לשלוחותיו לארגוני בריאות עולמיים אחרים.

אני תקווה שעמדות ברורות לו ישמשו אזהרה ברורה בפני כל נער ונערה שיהרהרו בטיפולים מזיקים אלו, וכן תמרור אזהרה בפני הורים שחושבים להעביר את ילדיהם במסכת ייסורים שכזאת.

על זה כבר אמר הנביא "אמת מארץ תצמח". כל שקר דינו בסוף להתפייד. כולל אלו שמפזרים הרבנים והתקשורת הדתית

למעלה