משרביות

calya

New member
משרביות ../images/Emo99.gif

כן אני יודעת שזה לא ממש בסגנון של הבית שלי לרוב אלא משולב בבניה בסגנון יותר מרוקאי כזה... אבל הייתי בבית שיש לו פאטיו עם קיר זכוכית מהתקרה עד הרצפה וכדי למנוע סינוור וחימום הם שמו משרביות מלפני הקיר - בשני הצדדים של החלק הפתוח (הדלת) עד גובה הקומה השניה ולרוחב הקומה השניה (כמו ח' שמקיפה את הדלת שבקיר הזכוכית). זה מהמם, כל כך יפה בעיניי. זה נראה ככה רק יותר מרווח ובלי האלמנט המזרחי כמובן... הקיר הבעייתי אצלי הוא גם קיר הפאטיו (מצרפת תוכניות) זה שרואים כשנכנסים... הוא קיר דרומי. אז אמנם יש מולו חומה (של הדו) שתצל עליו עד גובה הקומה הראשונה אבל בקומה השניה הוא בעייתי. חשבתי על פתרון המשרביות... לא על כל הקיר, על חלקו מבחוץ. יש משרביות שמתאימות יותר לבניה כמו שלי (הנדסיות יותר, לבנות או צהבהבות). דעתכם ?

איריסג

New member
לפני שפתחתי את הקישור

רציתי לכתוב לך שהנה יש לי עוד הזדמנות לסבך לך את חשבון הבנק - ושאני רוצה לשלוח אותך ל"רוחמה שרון".... מסתבר שאנחנו הרבה יותר מדי דומות בטעמים שלנו. את לא חושבת שזה כבר מזעזע??????? בקיצור - אני מאד אוהבת. אני מנסה לחשוב איפה אנחנו נשים משרביות - כי אנימאד אוהבת את השילוב שלן בתוך הטיח.

calya

New member
אז אני אספר לך שראיתי אתמול קטלוג של

אקרשטיין ויש להם בול את אותן המשרביות באותם הדגמים בלי פלצנות המחיר
כל זמן שאת בוחרת את אלו כמו שאני רוצה - הפשוטות מהבטון, בלי הזיגוגים והעניינים.

M הדרך

New member
בלי לפשוט רגל או יד אחרי הרגל אקרשטיין ודי

אנחנו קנינו מהם את המשרביות נהדרות יפות מאד ומי יכול להתחרות בעמידות של אקרשטיין??

calya

New member
רחוק מזה ../images/Emo13.gif זה נראה כמו תחרה...

בבית שראיתי (חבל שאין לי תמונה. חיפשתי אותם ב-zoomap אבל עץ גדול מסתיר שם את הקיר הרלוונטי) ומעל זה משתפלת בוגנווילה מהממת ולבנה והכל יפה, יפה...

פיטנגו4

New member
ראי את זה

גם של רוחמה שרון לא כלא, כי זה הכל תלוי בעיצוב ובהקשר

avi5199

New member
זה בעצם סורג מבטון

וגם סורגים ופירזולים מברזל יכולים להראות יפים כמו תחרה. בבתים של שיכונים של הסוכנות שנבנו בשנות השישים נבנו הרבה עם מרפסות סגורות במשרביות וקשה לי להשתחרר מהקונוטציה.

M הדרך

New member
אנחנו עם מאמץ...

את חגי הנוצרים את המוטיבים הלקוחים מהאיסלאם( גם אני מכורה לזה..) תפקיד המשרביות בעולם המוסלמי הוא לחצוץ בין הנשים לגברים, היינו נשים רואןות את הגברים הולגברים "תתוקעים" מחסום מול העיניים. מוטיב מקסים בעיני..מלא במחשבה.

צימעס

New member
מעולה.

בעיקר יתאימו לך כאלה שנראות מפלסטיק, מתכת וכיו"ב
אצלי תהיה מבוץ...

simenhouse

New member
סליחה !!!! אני חייב להתערב !!!!!

המושרביות בטון הגסות של אקרשטיין לא מזכירות ולו במעט את העדינות של רוחמה. בתמונה - משרביות של רוחמה שרון בעיצוב של מישהו שאני מכיר מקרוב......
http://www.mashrabiot.co.il/aguestbook/100174.php

shushita

New member
משרביות

לנו יש משרביות באזור הקמין וגם לקישוט בחזיתות (אך עוד לא הותקנו...) בעיני זה מקסים. קנינו ממפעל בדרום שנקרא טרקוטה אופקים. יש מספר דגמים ויש גם שני צבעים (טראקוטה ולבן-קרם) לנו הם שלחו את המשרביות עד לצפון עם סוכן. והמחיר סביר מאד (יחסית לרוחמה שרון) בהצלחה.

משרביות

אנחנו שילבנו משרביות מבחוץ והבית בסיגנון מודרני לגמרי, זה לא חייב להראות מרוקאי או מזרחי... מאוד אוהבת, לדעתי מאוד יפה.

למעלה