משק זמיר - טירה

tallybh

New member
משק זמיר - טירה

מאז ששמעתי שמשק זמיר פתחו מסעדה, רציתי לנסות אותה. אני אקדים ואומר שאני לא פריקית של בשר. אני מעדיפה אוכל שיש בו שילובים מעניינים של טעמים מאשר סטייק טוב. אבל בעמק חפר מזרח, אין הרבה אפשרויות, ואם מסעדה נפתחת, הולכים לבדוק.
המסעדה פשוטה פשוטה, כמה שולחנות וזהו.
הזמנו סטייק אנטריקוט, שהיה עשוי מצויין, קבבים, גם מהמעורבים, טלה ועגל, וגם מאלה העשויים טלה בלבד, שני הסוגים סבלו לטעמי מעודף פטרוזיליה, וחוסר בשומן כבש. אם אני אוכלת קבב, אני רוצה להרגיש את טעם הבשר. בעיקר התאכזבתי מקבב הטלה שלא היה לו בכלל טעם של כבש.
ההמבורגר היה עשוי טוב וטעים, סלט שהוזמן היה טרי, אך איזה רוטב חרדל, תעשייתי לטעמי, די הרס אותו.
המחירים ברצפה, מצורף התפריט.
השירות היה חברותי נעים ואכפתי.
לסיכום, מי שאוהב בשר טוב, שווה לו שידגום את משק זמיר. הבשר טוב, המחירים נמוכים, השירות נעים, רק תוותרו על הקבבים, ותבקשו את הסלט עם הרוטב בצד.

salo22

New member
נעים לראות בזמן האחרון

אופציות שהולכות ומתרבות של חזרה לתמחורים עדינים יותר. אין ברירה לגל הזה אלא רק ללכת ולהתחזק לדעתי, למרות שהדרך בכלל לא תהיה קלה.. רואים את זה גם במסעדות יוקרתיות יותר וברור שזה הכיוון הנכון כדי להביא סועדים למסעדה ולשמור על קהל לקוחות כמובן יחד עם שמירה על רמה טובה ורצינית של המקום. אני מאוד מקווה לעבור שם בקרוב..

היינו שם פעמיים

אכן מקום חובבני מאד אבל חביב
בפעם הראשונה "שרפו" לנו את הבשר
הזמנתי אנטריקוט מידיום רייר הגיע מדיום וול
אבל הנתח היה איכותי
בפעם השנייה הגענו לצהריים עם "עולל" שטרף נתח פילה מדממם
והפעם הקפידו יותר על הביצוע
גם ההמבורגרים טובים
השרות חובבני ולכן חביב מקום ללא יומרות כשהיתרון בשר (בלבד) איכותי בד"כ
ובמחירים "מצחיקים" יחסית למסעדות בשר
אופציה סבירה לגרים בסביבה (אין צורך לבוא מרחוק)

גסטרו

New member
מחר ארוחת צהרים ! רק אוודא שפתוח

foofoo77

New member
שעות פתיחה

שישי ושבת מ 12:30 - 19:30 (שעת ישיבה במסעדה אנחנו היינו שם עד 22:00).
חמישי משעה 13:00 - 19:30.

למעלה