משקפי שמש

ptitza

New member
כמובן שאתה צודק, אך למה לא להרחיב

את הנושא עוד יותר? כותרות כמו "האם משקפי שמש מחייבים REJETTING" או "משקפי שמש ואורך חיי הצמיג" היו מושכות עוד יותר צומת לב ותגובה חיובית

malganis

New member
ל MORM זה פשוט. ../images/Emo3.gif

בעצם אצלו זה פשוט ככה . תמיד. אפילו כRובי לא מצליח לעצבן אותו. עד כדי כך. והנה בשירשור הראשון שלך כבר למדת משהו על האושיות

Shuchman

New member
עוד נקודה לתשומת לבך - שדה ראיה

גיליתי לאחרונה שמשקפי השמש שלי מסתירים לי טיפה כשאני מסובב את הראש ומביט אחורה לבדיקת נתיב פנוי, וזאת עקב עובי המסגרת שלהם (Bolle Canebrake). ה"טיפה" הזו עלולה להיות קריטית אם בגללה פיספסתי איזה חייל-ראש-ג'ל (כל הזכויות שמורות לגיאג) עם עודף טסטוסטרון בפולקסווגן גולף על סטרואידים. אני מחפש משקפיים אחרים בימים אלה.

Le Duke

New member
אזהרה! בעת תאונה המשקפיים

עלולות לגרום לנזק. עשה ניסוי קטן: הרכב משקפיים והפעל לחץ על המוט הצמוד לרכה. לא נוח? תאר לך שהוא נשבר וחודר לרקה. זה בטח יהיה לא נוח. עדשות מגע/תיקון ליזר

Sheshet

New member
ת'אמת ?

אני חושב שבתאונת דרכים שתגרום למסגרת המשקפיים להשבר מתחת לקסדה, הדבר האחרון שיעניין אותך זה, האם המוט יכנס לרקה או לא...

M O R M

New member
ת'אמת?

אני חושב שאם לא ראית טוב את הפניה בגלל שסונוורת מהשמש הדבר האחרון שצריך לענין אותך מה היה קורה אילו היו לך משקפי שמש...

YAYA15

New member
הכי פשוט

אם אתה מכיר טייס בפנסיה קח לו את הקסדה. אצלהם זה הכי פשוט, זה יורד להם מלמעלה. משהו best . אבל שוב זו קסדה חצי...

דמיקולו

New member
לפני חצי שנה מכרו כזאת לאופנועים

קסדה נפתחת,ומשקף פנימי כהה שיורד עד לאף כמו של טייסי קרב. עלה משהו כמו 2000 ש"ח+- 300 שקלים. אולי מישהו נתקל בזה באחת מחנויות דרום ת"א.

YAYA15

New member
אם כבר משקפי שמש

מה שצריך להדאיג אותך או את השכחנים שבנינו זה לזכור להרכיב אותם חזרה אחרי שהורדת אותם. לפני שבוע וחצי הצטרפתי ל-MORM , פיירבלייד וחברים לסיבוב בארץ. מוקדם בבוקר הרמתי טלפון לאחד מהם לשאול איפה הם בדיוק. ע"מ להתקשר כמובן הורדתי את הקסדה (הורדתי את המשקפיים לפני הקסדה) והנחתי אותם על האופנוע. לרוע מזלי שכחתי אותם שם והמשכתי לנסוע כאילו כלום. באמצע הדרך אני פותח את המשקף כדי לראות למה לעזאזל ה-BOLLE שלי לא מסננות שום טיפת שמש - כצפוי, דחפתי את האצבעות לעינים כי המשקפיים ישבו וחיכו אי שם בפניה למודיעין מכיוון י-ם ואם כבר, מי שמצא שם משקפיים בשבוע האחרון הם שלי. תחזירו אותם

למעלה