משקפי שמש ישנים

ATLASKARTA

New member
משקפי שמש ישנים

שלום יש בידי משקפי שמש דומות למשקפי טייסים העדשה זכוכית הם יותר גדולים ועל אחת הזרעות כתוב באנגלית j-ilan 20/000 12k זרועות המשקפפים מעוגלים בקצה וקצרים יותר מהרגיל הם די כבדות אשמח לקבל עזרה ותודה מראש לכולם שבת שלום

כ חיים

New member
לא ברורה שאלתך

ואיזו עזרה אתה מבקש. אנא פרט!

מצרף משקפי שמש "עתיקים" מראשית המאה העשרים.

ATLASKARTA

New member
משקפי שמש

מעונין לדעת מי היצרן וממה הם עשויות?ציפוי זהב ? זהב? תודה לעונים אולי גם ערך המשקפיים? הם לא למכירה בשלב זה

powo

New member
עוזר לך .שלאף אחד לא יתפס הצוואר

אני אישית באמת לא יודע לעזור.בהצלחה

dobo

New member
נראה כמו משקפי ray-ban, אבל...

כיוון שאין לוגו ray-ban כנראה מדובר בחיקוי כלשהו.
לא יודע להגיד לך לגבי זהב וערך.

ATLASKARTA

New member
ציפוי

חשבתי כנ"ל והשאלה היא? למה לציין בכלל ? מה זה אומר ?איכותי יותר? חזק יותר ?המשקפיים כבדות יותר מרי באן.טוב תודה לעונים ואם זה חיקוי לריי באן למה לציין את מה שציינו ? למה לא לרשום ריי באן ? ירצו יקנו לא ירצו לא יקנו ושורה אחרונה הם ישנים אני לא יודעה ממתי אבל ישנים אני מאמין שאז עוד היו אנשים ישרים ואולי ריי באן הם החיקוי שלהם לך תדע הם לא תוצרת סין זה בטוח

hadi orr

New member
לפעמים יש מזל. 12 כוסות תפוזינה שהיו בשתי קופסאות ואף פעם

לא היו בשימוש הצטרפו אלי והפעם לא לתצוגה אלא ממש לשימוש* יום יומי במוצרים של פעם. ועכשיו יש לי במטבח (בנוסף ל-12 הכוסות הללו) לשימוש מספר ספלי קפה של חברת נעמן עם ציורי הכלבים וכן מספר ספלי קפה קטנים יותר של נורמן רקוואל (נכון שנורמן זה לא ישראליינה), אבל בהחלט פריטים מרניני לב ושממש אני (ובני משפחתי) שיכולים להשתמש בדברים ישנים שהם במצב מצויין בשימוש היום יומי כמו פעם.

תפוזינה , משקה של חברת יפאורה תבורי, שהובילה בזמנו את שוק המשקאות הלא מוגזים, "המציאה" את ה- "תפוזינה" משקה קל תפוזים בשנות התשעים.

* ברור שיש לי עוד 2 מהעבר שמצאתי והם בתצוגה של כוסות של פעם (יחד עם טמפו, אביר, קריסטל, אליעז, כרמל ועוד הישנים הרבה יותר)

כ חיים

New member
אתה מתדרדר לשנות התשעים?!

מה זה אומר?
נגמר המלאי של הממצאים בשוק הפשפשים? או אולי כבר כל מה שאפשר למצוא כבר אצלך בגלריה וצריך לעבור הלאה לשנים מתקדמות יותר?

hadi orr

New member
באמת פאשלה. הייתי בטוח שזה משנות השבעים והתלבטתי קשות האם

לצרפם אלי ורק אחרי שקניתי התברר לי שזה אפילו מאוחר יותר.
איך שלא יהיה הם כוסות יפות שנחמד שיהיה בכל בית בישראל.
אבל בהחלט פאשלה שלא תחזור על עצמה.
הנה חלק מהתצוגה של כולן הרבה יותר ישנות

למעלה