משקפי שחיה

salo22

New member
משקפי שחיה

אני בור ועם הארץ בנושא, יצא לי לראות את "המבחר" הדי מצומצם מחברה ורבע שיש שרוב הרשתות הגדולות, מין סטנדרט כזה בסביבות מחיר 80 וגם יותר, שאלתי היא האם יש הבדלים כאלו משמעותיים ששווה לי לחפש פירמות משמעותיות הרבה יותר\להשקיע יותר ? המלצות על מקורות טובים בארץ או מהזמנה מחו"ל ? תודה..

irh

New member
תשובה מניסיון אישי

הייתה לי משקפת של ספידו, שהייתה לא רעה.

עכשיו אני שוחה עם ZOGGS פרדטור, והיא ממש טובה לי.

הכי חשוב לפני שאתה קונה, שתמדוד את המשקפת ע"י הצמדה של העיניות (בלי הרצועה עצמה) ותבדוק האם הן לא נופלות (אטומות), ונוחות בגשר האף.

שחייה מהנה,

רון

oggi2

New member
אני שנים רק עם אקווה ספיר

שוב- צריך לנסות כמו שציינו פה.

wonderMem

New member
ההבדל הוא בעיקר בנוחות אבל יש גם

עוד פיצ'רים שמשפיעים על המבחר ועל המחיר- צבע העדשות, אם אתה מעדיף בהירות או כהות, יש גם עדשות שמתכהות עם האור - אבל הן מן הסתם יותר יקרות משמעותית
וכמובן העיצוב.

כמו שהציעו כאן מעלי - צריך לנסות ולמדוד.

גם אני חובבת גדולה של ZOGGS PREDATOR אבל מזמינה מחו"ל במחירים יותר שפויים

moshik171

New member
קצת על משקפות

היי

קודם כל הכי חשוב זה שלא יכנסו מים. בעיקרון שמים את המשקפת על העין ללא הסרט על הראש והיא לא צריכה ליפול.
יש את המשקפות "הקטנות" שיושבות רק על העיניים והן כבייכול משמשות לשחיה בבריכה.
יש את המשקפות היותר גדולות כמו zoogs, aqua sphere שמשמשות למים פתוחים. למה מים פתוחים? משום שגודל המשקף שם גדול יותר אז אפשר לראות טוב יותר למרחקים.
הבת שלי שוחה מים פתוחים עם משקפת קטנה ולמעשה אני לא זוכר שראיתי שחיינים תחרותיים במים פתוחים ששוחים עם משקפת גדולה. כך שתאוריה לחוד ומציאות לחוד.

צבע משקף בהיר טוב לבריכות מקורות בהן אין הרבה תאורה / שמש.
צבע משקף כהה או מראה טוב למקומות בהם התאורה חזקה ויש שמש.

עכשיו תבחר

מושיק

salo22

New member
תודה רבה לכולם !

רציתי לקנות "סתם" משקפת אבל בהחלט עכשיו נחשוב על זה בצורה הרבה יותר רצינית וגם ננסה דגמים שונים, תודה רבה.

דף חדש4

New member
בדיוק היום קניתי בחנות של ספידו

בדיוק היום קניתי בחנות של ספידו משקפת קטנטנה- כזו שמתישבת ממש על ארובות העין וזה אחרי ששחיתי שעה עם משקפת רגילה עם וקום - ונשארתי עם סימני עיגולים סביב העיניים למשך יומיים לאחר מכן. נראה לי שעם הגיל (מעל 40) הוקום של המשקפת סביב העין- יוצרת את התגובה הזו ואני מקווה שבמשקפת הקטנטנה- זה לא יקרה.

למעלה