משקפי אלביס

הפרופט

New member
משקפי אלביס

מת להשיג משקפי אלביס איכותיות ממתכת לא כמו הג'אנק שמוכרים באייבי ואל תשלחו אותי לשם
שמחזיק רק לשבוע ,אני רוצה להרכיב עליהן עדשות אופטיות.
מישהו יכול לעזור ולכוון?.

נ.ב

ראיתי בתמונת מחזור של אמיר איזה בחור עם משקפיים דומות

Jen74

New member
לא יכולה כל כך לעזור אבל לגבי הבחור בתמונה

אתה בטח מתכוון לזה שעומד באמצע, שמו גיל אלימלך והוא כבר לא בארץ תקופה ארוכה.

רחליקה 5

New member
לא נראה לי ש.....

לא נראה לי שמשקפיים בעלות . 217 $
ומשקפיים בעלות 79.95$ יהיו מפלסטיק זול...

דוגמני משקפיים בסטייל,

דוגמאות בדל דור ודוד
הדור הצעיר הוא נכדי הבכור(15)

רחליקה 5

New member
הבנו הפרופט
ב....

בגרייסלנד בטוח תשיג...

ובנתיים הכנתי לך קולג' מהמקור...

GM1988

Well-known member
לפעמים אני חושב שאני היחידי

שלא מתלהב מהאאוטפיטים של אלביס אחרי שנות ה50, שרובם היו נוצצים באבנים ודמויות (נשר), ריבוי בטבעות על הידיים והמשקפיים הגדולות שהיו לו.
מאד אהבתי דווקא את האלביס הצעיר, עם החליפה והמכנס אלגנט והשיער בווקס עם הגיטרה בידיים - זה האלביס האולטימטיבי בעיניי

מה שכן, אהבתי מאד את הבגד שלו מהסרט של MGM - "That's the way it is" - שבו הוא היה נטול כל האבנים והמראה הליצני הזה, והיה יותר פשוט, לבן עם חגורה מינימלית ומאד מחמיאה לגיזרה הדקיקה של אלביס באותה תקופה.
שם אלביס היה יפה ברמה אחרת לגמרי.

גיא חומד,אתה לא היחידי,

רוב הדור שלי ועוד יותר הדור שלפני לא אוהב את זה,
אלביס באופיו טיפוס פרובוקטיבי במראה חיצוני שלו, וזו אחת הסיבות שהוא בלט באותה תקופה שמרנית,הקהל אהב את התעוזה שלו בזכות יופיו הרב,ובזכות הכריזמה וקסמו הרב,
רוב תמונותיו מהחמישים הן בשחור לבן אז לא יוצא לך לראות את צבע הבגדים הנועזים שגברים לא נהגו ללבוש,לא פלא שהוא אהב ושמח כשחיפשו אותו לליצן בשנות השבעים,
רק בסרטים מפיקי ובמאיי הסרטים הלבישו אותו 'נורמלי' (לצורך הסרט) לטעמי ,ששם היה הכי יפה, ולא ליצני,שם הוא נאלץ להסיר את 10 הטבעות מידיו

GM1988

Well-known member
אני זוכר בהופעת מחווה שעשינו לאלביס באשדוד

עמד לידי איש שסיפר כמה התקופה באמת הייתה שמרנית, ברמה שזמר היה מזיז אולי טיפה את היד מצד לצד וזה היה נחשב ל-ואוו.
אז כשחושבים לגבי מה שאלביס עשה עם התנועות "הביזאריות" שלו והבגדים- לא פלא שזה עורר המון רעש ובאזז סביבו.
היום כמובן דברים מהסוג הזה נחשבים לשגרה הכי בסיסית על הבמה.

זה מדהים באמת לחשוב שבן אדם כמו אלביס עשה את הדברים האלה לפני כולם, כשלא היה מקובל ולא היה ממי ללמוד. הוא זרם עם המוסיקה והפך לה-זה בעיניי כישרון יוצא דופן!

Jen74

New member
אמא שלי ממש ממש ממש לא אוהבת

כל פעם שמראים קטעי וידאו של אלביס משנות השבעים היא פשוט מעקמת את הפרצוף ואומרת איכס.
היא אוהבת את אלביס של שנות החמישים וגם את המראה של חליפת הדמוי עור השחורה ממופע הקאמבק.

כנראה שבגלל זה גם אני נדבקתי בסגנונות האלו שלו.

רחליקה 5

New member
ואני ממש ממש ממש ו...

ועוד ממש ממש ממש אוהבת אותו
בכל סיגנון ובכל זמן...

למעלה