משקפיים, TAKE 2

משקפיים, TAKE 2 ../images/Emo202.gif

לפני חצי שנה ספרנו משקפופרים בפורום, והגענו לתוצאות: *צ'יקה למד פקצה מה היא *אמילי צריכה להתחבר ללארה קרופט שבתוכה *למרות שאני טוען שאני נראה חכם עם משקפיים, החליטו שאני נראה כמו היפי ישו-י היום הייתי אצל אופטיקאי והראייה שלי התדרדרה מלפני שנתיים... במקום 1.0-, עכשיו אני 1.25- בשתי עיניי היפות
מי יותר עיוור ממני? (בהנחה שאין מבינכם מישהו שנאלץ להתכתב עימנו באמצעות מקלדת ברייל או ממשק קולי מתוחכם..)

eynav16

New member
אני רואה טוב...

לפעמים בא לי משקפיים...אבל אני יודעת כמה זה יהיה רע וכל פעם הדרדר לי עוד ועוד... אז זה יגיע אצלי...אבל בעוד כמה שנים טובות...טפו טפו מקווה..

ציקהלה

New member
קטי הרבה יותר עיוורת ממך

וגם מיסטי, אחי היא לא יכלה לראות אותי אפילו ממטר, וזה היה ממש מצחיק במיטה....

גם יותר עיוור ממך

אומנם לא משתמש הממשק קולי מתוחכם, אבל עדיין בסביבות המינוס 2 (לא זוכר בדיוק)... אבל לצערי עיניי לא יפות כעינייך.

אני יותר עיוור...

יש לי איזה -4, -3 וצילינדר 1.5 וזה הולך להיות יותר גרוע, אם להתחשב בעובדה שלאמא שלי היה מינוס 20 בערך.

kit k@t

New member
no one can take me...

I'm freaking 4.5 on both eyes!!! and still getting worse. I lose focus 10 cm from my face.. sad kat

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifאין לי משקפיים.

וגם אם משלמים לי מיליון דולר אני לא שמה. [בעצם, עם מיליון דולר אולי כן..]

ג'יזז משקפופרים ../images/Emo6.gif

לא, אין לי. הראייה שלי מצויינת. למרות שאם זה נחשב, אז בכיתה ד' שיקרתי בכוונה בבדיקת עיניים כדי שיעשו לי משקפיים. ואז הלכתי איתם בהתלהבות לביצפר בדיוק ליום אחד. אחרי שגיליתי שמשקפי ג'ון לנון זה ממש לא באופנה. |ילדות עשוקה|

d a p h i

New member
לי יש משקפיים.

יותר נכון עדשות. ואני יותר עיוורת מכולם. 4- עין שמאל ו-5.25- עין ימין. ב"ה שיש עדשות

למעלה