משקפיים וטריאתלון

katya shmuel

New member
משקפיים וטריאתלון

חג שמח,
האם אתן מכירות מאמן טריאתלון אבי ברכה? אני שוקלת להתחיל להתאמן בקבוצה שלו בקנטרי רמת השרון לטריאתלון. עוד שאלה, יש לי מספר ואני מרכיבה משקפיים, מה עושים במקרה שלי בחלק של השחייה? האם מורידים משקפיים?

לגבי שחיה בטריאתלון
ומשקפים

יש לי משקפי שחיה אופטיים (יש שקוראים להם "משקפת" זו מילה לא נכונה). שאני מרכיבה כשאני שוחה בבריכה או בים.

בטריאתלון אני משתמשת בהם. מרכיבה אותם מתחת לכובע השחיה. זה עדיף מכל מצב כי הכובע מגן על המשקפיים מנפילה במקרה של בעיטה משחיינית לפני. ביציאה מהים אני מסירה רק את הכובע ורצה עם המשקפיים לשטח ההחלפה.

יש עוד אפשרויות: יש נשים שמרכיבות עדשות מגע. הסכנה בכך היא שבעיטה משחיינית תעיף את המשקפיים ותכניס לך מי מלח לעדשות. אני יודעת שיש כאלו שמתחרות שנים וזה לא קרה להם אבל זה סיכון שצריך להיות מודעים אליו.

אפשרות נוספת. לשחות עם משקפי שחיה רגילים ושמישהו על החוף יחכה עם משקפי הראיה שלך. הבעיה פה היא שעלולים להחמיץ אותך. האיש שלי רצה לצלם אותי בטריאתלון הראשון אבל לא מצא אותי. מזל שלא סמכתי עליו שיביא לי משקפיים....

אם את רואה את עצמך כמי שתשתתף בהרבה טריאתלונים ותשחה הרבה, מציעה לך לרכוש לך משקפי שחיה אופטיים מה שלא יהיה. זה הרבה יותר נוח להתאמן. יש שמרגישות לא נעים לרוץ איתם מהים. זה עלול להיות חסרון לשימוש בהם בטרינשים. לי אישית זה לא מפריע...

מקווה שמשהו ממה שכתבתי יעזור לך. לא מכירה את אבי ברכה אבל מציעה לך לנסות את הקבוצה שלו אם היא מתאימה לך בשעות. מאמן זה דבר נורא אישי וקשה לי להאמין שמאמן גרוע היה מחזיק קבוצה כל כך הרבה שנים (זו קבוצה ותיקה) כך שמה שנותר הוא לראות אם הוא מתאים לך. המלצות לא ממש יכולות לעזור פה... עוד שבועיים וקצת טרינשים. אם את רוצה מאמן, לא כדאי לחכות...

מור שלז

New member
יופי! זו הקבוצה שכתבתי לך עליה

התאמנתי איתם, והוא איש מקסים, וקבוצה נפלאה.
יופי שאת שוקלת להתאמן איתם, אני חושבת שזה יכול להיות פתרון נפלא עבורך.
וכאמור, אפשר בהחלט להגיע לאימון נסיון אחד או יותר, כדי להתרשם ולראות אם מתאים לך.

שיהיה בהצלחה, ותמסרי ד"ש ממני

למעלה