משקפופרים קרביים

Wing Chan

New member
משקפופרים קרביים

כן כול מי פה שעשה טירונות חי"ר\הנדסה קרבית (שלשם אני מתגייס) ובעל משקפיים - איך הוא סידר אותם? ז"א מחברים איזה גומי או רצועה שתהיה צמודה למאחורה של הראש? לחבר בעצמי גומי מסויים או יש איזה משהו חזק בחנויות של מטיילים או משהו? סתם נראה לי בתאוריה יותר נוח בזמן הטירונות לפחות. מה דעת חבריי למחנה המשקפופרים בעניין? תודה מראש חבר'ס

אני חושבת

שזה מאוד מבאס, ומשעמם, לבוא מוכנים ומשופצרים. אתה יכול לבוא ליום הגיוס בלי משקפיים משופצרים, זה אפילו ייראה מצחיק בעיניי אם תבוא לשם עם משקפיים משופצרים. כי ככה
מקווה גם שאתה מסכים איתי שאתה לא צריך משקפיים משופצרים לפרצוף מהרגע הראשון שאתה עולה על האוטובוס לבקו"ם, וגם לא כשאתה מגיע לבהל"צ. כל הכיף זה ללמוד להכין שיפצורים, כשאתה כבר שם, בפנים. אנלא מדברת דווקא על משקפיים, אלא באופן כללי. אז כן, לבוא הכי צעירים בעולם, וללמוד לשפצר ת'כומתה רק אחרי שבוע, ולא בערב הראשון שלך בבסיס לשפצר ת'כומתת בקום המכוערת. וכן, לשבת יום שבת אחד, וללמוד לשפצר ת'משקפיים, ות'דיסקית, ואת הווסט, ולדגם ת'נשק בכל מיני גומי מיותר, וללמוד ת'הכל, גם איזה חוט/גומי יהיה עדיף למשקפיים - רק בטירונות עצמה. זה יותר כיף. זהו.

Wing Chan

New member
אממ

לא ממש נראה לי נכון להגדיר חיבור חוט למאחורה של המשקפיים כשיפצור... אני לא מתכוון ולא התכוונתי לעשות כלום ממה שאת אומרת פה, אני עוד מלש"ב, נחכה מה יהיה כשאני אהיה חייל. פשוט יש סיכוי כלשהו שבמהלך אימונים כאלה ואחרים המשקפיים יעופו לי או משהו אז בקשר לזה חשבתי להיות מוכן.

לא גומי ולא נעליים

אצלנו כול המשקפופרים שפצרו תמשקפיים עם מיתר דק בגלל האחידות וזה הכי טוב שיש.

Fingertip

New member
אחידות

עקרון צבאי שבו לכל הפרטים בקבוצה יש אותם המאפיינים, למשל: הופעה אחידה: כולם עם הכובע על הראש, או כולם בלי הכובע על הראש, לכולם יש שרוולים למעלה או שאצל כולם הם למטה. סידור אחיד: לכולם יש שק"ש בצד החיצוני של המיטה וסקביאס בצד הפנימי, לכולם מתחת למיטה יש (מן החוץ פנימה) קיטבג א', קיטבג ב' (התחתית כלפי הדגל), תיק אזרחי,ובצד של הרגליים במיטה יש נעליים: (לפי הסדר לכיוון הדגל) צבאיות (הזוג הספייר) מד"ס וכפכפים. למי שחסר ישאיר רווח. שיפצורים אחידים: או שכולם הולכים עם צולבת, או שאף אחד. או שלכולם יש מרצדס על הוסט או שלאף אחד. וכו' וכו'. הקושי בעמידה בעקרון זה עולה ככל שהוא תופס לגבי יותר אנשים: אחידות צוותית, מחלקתית, פלוגתית וכו'. אהד.

הממ

אני כל הטירונות לא הייתי עם משקפיים משופצרות (רק בגיבוש ובשדאות) והמשקפיים ממש לא הפריעו לי ולא נפלו לי. מצאתי בבית שרוך עבה וחיברתי אותו למשקפיים עם אזיקון, אבל זה לא מבצעי וכל חוט בקום יספיק.

Wing Chan

New member
להלהלה להלהה

מקפיץ כדי לקבל אולי עו איזה דעה או שתיים קפיץ קפוץ יא מניאק!!

למעלה