משקעים מהעבר...

משקעים מהעבר...

תגידו... יצא לכם פעם לפגוש מישהו שלא ראיתם שנים? חברים מהתיכון, מהגן? האם נפלתם אחד אל זרועות רעהו והרגשתם כאילו לא נפרדתם מעולם או שהפגישה הייתה פושרת והיחסים ביניכם לא חודשו באמת?

אז ככה:

מכירות את האתר חבר'ה? אז בחופש הגדול לפני שנה וקצת הייתה לנו פגישת מחזור מביה"ס בקיצור פגשתי שם מלא אנשים ואחת מהן הייתה מישהי שהייתה איתי בביה"ס ואח"כ בצבא ובמשך הזמן נותקו היחסים מאז הפגישה חידשנו את הקשר והיום היא החברה כי טובה שלי ואנחנו ניפגשות כמעט כל יום

מוצרלה

New member
וואלה אני פגשתי,

זה היה מזמן מזמן מזמן כשעוד הייתי שוטרת, הייתי בתפקיד באותו ביום בשוק הכרמל,ישבתי בניידת בזמן שהשוטר השני טיפל באירוע, פתאם, מישהו בא וכיסה לי את העינים, נבהלתי קצת, כי הנשק היה חשוף, ישר הורדתי לו את הידים מהעינים שלי,ואת מי אני רואה מולי????
את החבר הראשון הראשון שלי, כשהייתי רק בת 15 והוא בן 23 ואיתו היתה הנשיקה הראשונה,היינו חברים בסתר שנה וחצי בערך (כי ההורים שלי היו שמרניים) לא עשינו כלום חוץ מנשיקה, הייתי מאוהבת בו עד עמקי נשמתי (טוב, מה מבינים בגיל הזה). ואז זה נגמר, סיימתי תיכון, סיימתי צבא, סיימתי שנה בקיבוץ וחזרתי לתל אביב, הייתי כבר בת 23. לא התעלפתי מהתרגשות כשראיתי אותו, אבל הייתי סקרנית לגביו. הוא נשאר פחות או יותר אותו הדבר, החתיך עם עיני החתול הירוקות שלו. היתה לי דירה שכורה אז. הזמנתי אותו אלי, והוא בא,שכבנו (כי רציתי לראות אם הפסדתי משהו מאז) והז........ לא היה משהו בכלל
אפשר להגיד מאכזב!!!! וזהו, מאז הוא היה מתקשר,ואני הייתי מתחמקת, עד שהבין את הרמז הגס, וככה נגמר לו הקשר. לא מצטערת.

הזכרת לי

גם לי זה קרה היה לי מישהו שנורא אהבתי ובסוף יום אחד פשוט ניתקתי קשר איתו, לא זוכרת למה יום אחד אחרי שהתגרשתי נוצר איזה קשר, ומהסקרנות שלי הייתי חייבת לראות מה השתנה אז ניפגשנו והיה גם ס.ק.ס וזה לא היה זה ועד היום הוא לפעמים מתקשר ואני מתחמקת אבל לדעתי הוא כבר קלט את הרמז כי משיחות יומיומיות הוא ירד לבערך פעם בחודש לראות מה קורה איתי

עבר ...

האמת לא יצא לי לפגוש אנשים מהעבר ... אבל נראה לי שאתרגש מאוד לפגוש את הבנות שכאן ...

r66

New member
אתמול נזכרתי במשהו מן העבר

וזה באמת משקע שעדיף שישקע ושלא יצוף... כשהייתי קטנה
ממש לפני צבא, בין ההיכרות שלי עם אישי בהווה לבין הפרידה מהחבר החתיך שסיפרתי עליו בשירשור קודם....הכרתי בחור נאה מקיבוץ שכן...ובילינו יחד. ההוא כנראה בנה הרים וגבעות ואני בכלל צוציקית לפני צבא... לא שמתי
. יום אחד מגיע האקס החתיך ונותן לי להבין שאנחנו חוזרים להיות יחד (יותר נכון גורם לי להבין)... ואיך שמגיע הערב, הצמוד מגיע עם זר פרחים ענק... ואני אומרת לו שנגמר הרומן בינינו... הוא, מסכני, הולך הביתה בלב שבור יחד עם זר הפרחים המיותם..... ואני מחכה ומחכה ... עד שהופיע הנסיך על הסוס הלבן בדמות אחרת לגמרי
.. זהו, עצוב לי על החבר לז"ק שהיה לי. פתאום כואב לי עליו... מפגרת אחת, תירגעי - הוא שכח אותך, כבר נשוי אבא לילדים... טוב, נכון עדיף שישקע?! אגב, זאת הפעם הראשונה והאחרונה שבחור הביא לי פרחין

r66

New member
../images/Emo12.gif איזה יופי...

תודה..... הייתי צריכה לזהות שהוא רומנטיקן וללכת איתו עד היום!

r66

New member
וואי וואי... עכשיו באמת אתייחס

להערה שלך... יאללה מפגש ! מיד! לאלתר! בדיעבד ורטרואקטיבי!
תודה

אני מצאתי

גם באתר חבר'ה, מישהו שהיה מאוד קרוב לי שהייתי צעירה. עשינו קצת סייבר - לא גמרתי
הוא היה אכזבה,ולמרות זאת המשכתי לדבר איתו בגלל מה שהיה פעם... בסופו של דבר החלטתי שזה לא זה וזהו זה

מריני

New member
אני...

אני פגשתי לפני מס' חודשים חברת ילדות שלי עוד מהיסודי, שהיתה איתי גם בתיכון וגם בצבא. היינו חברות טובות, ואיך נותק הקשר אחרי הצבא, אני אפילו לא זוכרת. אוקצור, פגשתי אותה לפני שלושה חודשים בערך באחד הקניונים, וחידשנו את הקשר לשבועיים בערך...כנראה ששתינו לא כ"כ רצינו בהמשכיות של הקשר הזה, אחרת, אני מאמינה, שהיינו בקשר גם היום. אני, בעיקרון, בן אדם שלא כ"כ שומרת על קשר עם אנשים, אלא אם אותו אחד או אחת חשובים לי. יש לי את החברים הטובים שלי, ומעבר לזה, אני לא צריכה. אני לא טיפוס של סתם חברים...מה לעשות זו אני

למעלה