משקל

sharonic

New member
משקל

איך יודעים אם תוכי רזה מדי? יש לנו ג'אקו בן 5 חודשים וחצי וכשנוגעים בבטן שלו מרגישים את העצם שלו. האם זה אומר שהוא רזה מדי. ואם כן, מה צריך לתת לו ובאיזה מינון כדי שישמין קצת? דרך אגב, הוא שוקל 420 גרם.

משקל !!!!

שאתה נוגע משני צדדיו של עצם החזה אתה מרגיש שומן או רק עור ועצמות ? בכל אופן תעלה לו את כמות הפחממות שזה אומר, תתן לו כמות יותר גדולה של תערובת ג'אקויים, תגדיל גם את הקופטיות.. תתן לו לאכול טוסט (לא חם), תתן לו פרוסת גבינה צהובה וכמובן לא לשכוח את הסלט (פרות וירקות) !!!

רואי

New member
או יותר פשוט:

אם אתה חושב שהוא רזה, פשוט תן לו חמניות, אגוזים ובוטנים יותר מן הרגיל... ותראה איך הוא מעלה במשקל באורח פלא...

sharonic

New member
המשך...

את עצם החזה מרגישים מיד. בצדדים קצת יותר "מרופד", אבל לא בהרבה. המזון שלו מורכב כל יום מסלט (פירות וירקות) וכופתאות. האם יש צורך להוסיף גם תערובת גרעינים? גבינה צהובה הוא לא מוכן לאכול. מה עוד אפשר לתת לו שעשיר בפחמימות. ועוד דבר, גם עם סידן יש לי בעייה. הוא לא מוכן לאכול גבינה לבנה ובכלל מוצרי חלב. במה עוד יש סידן, שאפשר לתת לו? ודרך אגב, אמנם לא רואים משם, אבל אני בת
צירפתי גם תמונה מעודכנת של צ'יקו.

sharonic

New member
המשך...

את עצם החזה מרגישים מיד. בצדדים קצת יותר "מרופד", אבל לא בהרבה. המזון שלו מורכב כל יום מסלט (פירות וירקות) וכופתאות. האם יש צורך להוסיף גם תערובת גרעינים? גבינה צהובה הוא לא מוכן לאכול. מה עוד אפשר לתת לו שעשיר בפחמימות. ועוד דבר, גם עם סידן יש לי בעייה. הוא לא מוכן לאכול גבינה לבנה ובכלל מוצרי חלב. במה עוד יש סידן, שאפשר לתת לו? ודרך אגב, אמנם לא רואים משם, אבל אני בת
צירפתי גם תמונה מעודכנת של צ'יקו.

רן בראל

New member
שרון,

420 גרם נשמע סביר ביותר עבור ג'אקו. אמורים להרגיש את עצם החזה, אבל, בחלק התחתון שלו יותר לכיוון הזנב אמורים להיות משני הצדדים "שניצלים" בריאים. קשה מאוד לתת אבחנה מכאן בלי להרגיש אותו, אם את קצת חוששת אז לקפוץ לוטרינר במישוש פשוט של 2 שניות הוא יגיד לך אם הוא בסדר. ושוב, 420 גרם - בסדר גמור!

למעלה