משקל שק איגרוף

אל תעבוד לבד על השק....

לעבוד עם שק זה לא סתם לזרוק ידיים ורגליים.

צריך לעבוד נכון על יציבות, שאתה על השק זאת הזדמנות נפלאה לעבוד על להכות נכון ומדוייק, היתרון של השק שהוא לא יחזיר לך מכות בחזרה, אבל הוא גם לא יספר לך האם המכות שנתת, והתנועות שעשית נכונות, ולכן אתה עלול לגרור איתך טעויות ולהשריש אותם בתנועות שלך.

כמו כן, לפני שאתה עובד עם השק ומכניס את היד לכפפה, רצוי שתחבוש את היד בתחבושת הגנה, ורק אח"כ תשים את הכפפה על היד.

יניב

accurate

New member
אתם ממליצים

לקחת כמה שיעורים פרטיים ממורה לאיגרוף שידריך אותי בעבודה על שק?

אם במכון אתם לא עובדים על שק אז.....

כן, לא יזיק לך לקחת משהו שיעבוד איתך באופן נכון.. אבל לוו דווקא מורה לאגרוף, אתה יכול לקחת מורה לאיגרוף תאילנדי/קיק-בוקס - שיראה לך גם איך בועטים, אם תיקח מורה רק לאגרוף אז תעשה על השק רק ידיים, אתה בטח רוצה לעשות גם בעיטות....

נכון שלא לומדים שחיה בהתכתבות ?

מצא לך מאמן שמכיר עבודת שקים קבל ממנו הדרכה, לאחר שתתנסה ותרגיש שאתה מוכן וגם המאמן שלך ירגיש כך, תקנה שק שיתאים לצרכיך.
חבל שתתאמן על שק ותרכוש הרגלים וטכניקה לא נכונה, מכיוון שיהיה לך קשה מאוד לשנות הרגלים... דבר נוסף קח בחשבון שעד נקלה תוכל להפצע כתוצאה מעבודה לא נכונה.
עבודה על שק היא תורה בפני עצמה, החל מהדיסטאנס הנכון, עבודת רגליים עוצמת חבטות, תזוזה נכונה,עבודה לפי סיבובים ולא עבודה אקראית, דגש על ג'אב נכונה,קרוס נכונה ,כיצד נותנים את ההוק, מכות של אוברהנד, קומבינציות, ואם אתה מתכוון גם לעבודת רגליים,אזי התמונה מורכבת יותר וכו' וכו'.
סתם לעמוד מול שק ולהרביץ לו, אין בזה שום דבר.

בהצלחה

accurate

New member
עדיף לי לקנות שק למילוי?

ככה אוכל לשלוט במשקל של השק, להוסיף או לגרוע מתי שאני רוצה.

איך האופציה הזו:
http://lecoshop.co.il/goods.php?id=6140
?

(יש את אותו השק במשקל מקסימלי של 100 ק"ג)

למעלה