משקי חרות בית"ר

משקי חרות בית"ר

כוכב יאיר כוכב יאיר הוקם ב-1981 על ידי קבוצה של 15 משפחות שגרו במגורים זמניים. לאחר שנתיים, החלה בניית היישוב הקבוע, וז הושלמה ב-1986. שלבים נוספים של בנייה בוצעו במשך השנים הבאות. היישוב נקרא על שם אברהם שטרן (יאיר), מייסד הלח"י. הישוב הוקם ע"י משקי חרות בית"ר וזאת פדיחה שאין שם מעו"ז אז יאלה גרעין ש"ש תתחילו לעבוד!

mean girl 16

New member
../images/Emo45.gif

יש לציין שאת הקמת היישוב יזם ח"כ מיכאל איתן מהליכוד, שלדעתי הוא חבר הכנסת האיכותי ביותר שיש

MS6

New member
אחרי שלנדאו לא בכנסת...

אין לי ברירה אלא להסכים עם יאן השיכור.

../images/Emo45.gif

אומנם אני שותה למכביר, אך אינני נוהג להשתכר.
ליטאי אנוכי, יי"ש הוא כמו חלב בשבילי!

אפשר לומר משהו?

לא יודע אם זו עצה,יותר נקודה למחשבה אמנם כוכב יאיר הוא ישוב בית"רי במקור (לא היה לי מושג),להגיד שהיום חייבים להקים בו מעו"ז זה מגוחך. תתייחסו לעובדה שהיישוב שינה את אופיו ב-180 מעלות וכיום נתפס כישוב בעל נטיות מאוד שמאלניות (להזכיר לכם גר שם איזה ראש ממשלה אחד....) אז במקום לצאת למשימות חצי אבודות או לא כל כך מתאימות,יש עוד הרבה משקי חירות בית"ר להקים בהם ישובים. ואל תגידו לי נורדיה. נורדיה זאת עוד דוגמה ליישוב ששינה דרכיו....

MS6

New member
עודד כותב את זה כעניין סמלי...

מטרת הפינה, יותר מאשר להעביר אינפורמציה על משקי בית"ר, היא לזעזע. העובדה שרק ב2 משקי בית"ר יש מעו"זים היא עובדה מזעזעת מבחינה תנועתית. אגב מי אתה?

MS6

New member
דור אני מקווה שאתה משחק כדורסל גם

או קריקט או דוקים.. כי אם ההתמחות שלך היא בכדורגל מצבך ומצב חבריך השמאלנים בכי רע.

למעלה