משקי חרות בית"ר :)

משקי חרות בית"ר :)

חד נס חד נס, הוא כפר קהילתי ברמת הגולן. לאחר פינוי היישובים מסיני במסגרת הסכם השלום בין ישראל ומצרים, התארגנה תנועת בית"ר להקמת יישובים למפוני סיני. בשנת 1987 פנתה התנועה בעיתונות למשפחות הרוצות להצטרף לגרעין, וב-1989 הוקם היישוב, אך לבסוף ללא אף משפחה ממפוני סיני. עיקר כלכלת היישוב, מתבססת על התיירות ומפעלי נופש (אירוח, טיולי ג'יפים ופעילויות נהר). בכפר חד נס חייבים להקים מעו"ז של בית"ר!!

אתה מצחיק...

בכל שבוע בסוף הפינה אתה כותב : "ב __________ חייבים להקים מעו"ז!!!" באמת נראה לך שלתנועה יש כסף וכוח לכל זה?... חחח ועכשיו ברצינות....אני חושב שכדאי קודם ל-ש-ק-ם מעו"זי עבר שהתפרקו!! יש ביקוש לזה, אנשים אוהבים את התנועה ואת הדרך...

MS6

New member
בקשר לרעיון של מעו"ז בכל ישוב...

אני מסכים לגמרי עם עודד.. למה בכל הקיבוצים של השומר הצעיר יש קנים של השומר הצעיר? למה בכל הקיבוצים של הנוער העובד יש קנים של הנוער העובד? למה בכל הקיבוצים הדתיים יש סניפים של בני עקיבא? הדבר הכי ברור לדעתי זה שבכל משק חירות בית"ר יפעל מעו"ז בית"ר. כשבפועל חוץ משקד וברקן אין משקי חירות שבהם פועלים מעו"זים... בנורדיה, הישוב הבית"רי ביותר בארץ, אין מעו"ז. ולא רק שאין מעו"ז, פועל בישוב קן של תנועה יריבה. זה נשמע הגיוני?

משה

יש לי שאלה,איך אפשר לפתוח מעו"ז?לגרום למעו"ז להפתח?! לדעתי כדי לנצל את ה-ש"שינים השנה...אפשר לגרום להם לפתוח/להרים מעו"זים...

הש"ש השנה יפעלו בעיקר בירושלים

הולכים להקים שם מעו"ז... כל הש"ש יהיו שם חוץ מאור גולני שתשאר בברקן (אבל גם תיהיה חלק מהמעו"ז בירושלים) זה יהיה מעו"ז כזה של קיבוץ גלויות...חחח

למעלה