משק''ית ת''ש..

GGG12345

New member
את מגיבה כי

יש לך קשר לפטיש שלי?!

סנוביש

New member
חס וחלילה

בחורה שעירה זה הדבר הכי דוחה שיש. גם אם צחקת וגם אם לא.

Itamarro

New member
אגב רציתי להגיד

קב"א 48 זה לא נחשב נמוך, זה נחשב בינוני... :)

תקשיבי,

עיזבי שנייה תפקידים ספציפיים... תנסי להתעקש ולקבל אולי מבחנים חוזרים... תכתבי במכתב שחזרת מחו"ל, יכול להיות שזו הסיבה... תכתבי חשוב לך להתגייס ובגלל זה חזרת, ואת בטוחה שאת יכולה להשיג נתונים גבוהים יותר, ושזה נורא חשוב לך, ותתעקשי ממש, כי זה עניין ממש קשה לקבל מבחנים חוזרים כאלו.. אבל אולי, מי יודע...

להילחם!!!

אני הבנתי שבצבא אם לא מציקים להם אז לא נקבל מה שנרצה חחח אני אוכיח את עצמי בטירונות ואבקש גם תפקיד שאני רוצה והכל יהיה אחלה!!! תודה על הכל!!! מורוש!

מורוש מתוקה.. =]

חחח תאמת אמרתי לך מה אני חושבת.. אבל אני אגיד לך שוב.. תלחמי על מה שאת רוצה אין לך מה להפסיד.. וחוץ מזה הקב"א הזאת לא ממש מתאימה לך.. אבל מקווה שתסתדרי על תפקיד טוב.. =]

קרינושש החיים בזבל חחח

אם נועה קיבלה 48 אז אני צריכה לקבור ת'צמי חחחחחחח... דיברתי עם המדנית בבצפר היא תנסה לברר לי למה ירד לי...מקווה שיצא מזה משהו@@ יאללה נפגש היום בערב ביומולדת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... לאביווו!!

חחחח בדיוק נועה ואת ממש לא באותה

רמה.. היה צריך להיות לך קב"א כמוני.. או יותר.. באמת שלא מגיע לך.. מה כפת לך לנסות לבקש מבחנים חוזרים אני לא מבינה.. רע לא יצא מזה אז מה כפת לך לנסות..? תציקי להם ואולי תקבלי.. =]

צודקת!

אני אדבר עם אפרת המדנית פעם הבאה שהיא תהיה בבצפר...היא גם ככה צריכה לשבת לדבר איתי על הקבא ועל זה שהייתי בחו''ל...

נצל"ש לא קשור..

מממ לא נעים לי לשגע את בת דודה שלי כל הזמן.. והיא שכחה לברר לי כמה הסימול עברית יש דרך נוספת לדעת מלבד להגיד לה לברר שוב..?

אמממ כן...

למצוא מישהו אחר שיכול לברר
הייתי מבררת לך דרך חבר של חבר שלי לשעבר... אבל את יודעת, לשעבר....

יאללה עצלנית!

תבררי לי גם אם הקב''א שרוני אמר לי זה נכון חחחח..יאללה על הדרך..אהה וגם מה הדפ''ר שלי!...

אבל איזו סיבה יש להם

לשלוח לי זימון לזה... אני לא חושבת שאני הולכת לסמן במנילה דו"צ או מאבחנת פסיכוטכנית

למעלה