משקיות חוויה! H-)

Tally

New member
משקיות חוויה! H-)

היי רציתי לדעת אם יש פה בנות שאותרו לתפקיד של מש``קיות חוויה...או בשם הפחות נפוץ של התפקיד...אך הנכון - רכזות חווי``ה :) ואם יש בנות שהוזמנו לבחינות של מ``כיות...או כבר אותרו לתפקיד - בשביל חברה שלי תודה!

אורלי17

New member
הייתה פה מישהי שמתגייסת השבוע

לתפקיד מש``קית חוויה. לא קיבלתי מיונים למכ``יות, אבל אם את צריכה פרטים על השירות עצמו או על הקורס, אני יודעת קצת ממה שחברות שלי סיפרו לי: מ``כיות בנות עוברות טירונות 02 רגילה (שבועיים מינוס) ומ``כיות בנים עוברות טירונות 03 מקוצרת (שלושה שבועות). הטירונות והקורס מתקיימים במחנה 80 (באזור חדרה) וגם המיונים, אם אני זוכרת נכון... (בעצם יכול להיות שגם בצריפין - בה``ד 12). השירות הוא הדרכת בנים ובנות לא קרביים. במיונים עצמם שמעתי שיש הסבר על התפקיד ועל ההכשרה. בנוסף בוחנים את שיקול הדעת של הממוינות בכל מה שנוגע לדילמות ולקשיים עם החיילים המודרכים במהלך השירות, וצריך לתת הרצאה קצרה מאוד על כל נושא שבעולם (כגון: איך עושים חביתה בלי לשרוף אותה וכו` - לא משהו רציני) כדי להראות כישורי הדרכה בסיסיים. אם לחברה שלך יש שאלות ספציפיות תכתבי לי, ואני אברר אצל חברות שלי. בהצלחה!

Tally

New member
תודה

תודה רבה על המידע !! זה יעזור מאוד לחברה שלי אם את יכולה לשאול את חברות שלך ...תשאלי בבקשה פרטים יותר מדויקים על הבחינות...מה שואלים ועוד...מלבד ההרצאה D: תודה!!!

Tally

New member
בהצלחה!!!

בהצלחה :) כשתתחילי את התפקיד...תספרי לי איך שם באמת...לשמוע פרטים אמינים זה תמיד טוב...

למעלה