משקאות ללא סוכר

אלי ו.

New member
למיטב ידיעתי, לא נכון

יש דעה (של הד"רים הלר) שטוענת שגם ממתיקים מלאכותיים אצל אנשים מסוימים עלולה להעלות רמות האינסולין. אבל אף פעם לא קראתי על מחקר שוידא את זה. היתה גם שמועה שאספרטיים (ממתיק מלאכותי) מפריע לעיבוי שריר. גם זה לא הוכח.

שאקל

New member
תעברי לסודה

פעם הייתי שותה מלא קולה עד שהפסקתי. תכף אני שנה בלי קולה. הייתי מכור כבד למשקה הזה. עברתי לסודה ומים בלבד.

NaughtyBoy

New member
פיתרון:

שמעתי שיש מיץ ממותק ללא סוכר נישמע מצויין. ועוד אטרנטיבה להמתקת משקאות היא סוכר פירות, רק שאני לא יודע איפה קונים סוכר פירות אבל אני בטוח שהוא הרבה יותר בריא מסוכר לבן/חום.

רומי1770

New member
פפסי MAX

נכון שזה ממש לא בריא אבל כשזקוקים לקפאין דחוף!!...זה מה שאני שותה... רק קלוריה אחת בכוס...

behappy

New member
בסוכר פירות יש קלוריות כמו בכל סוכר

אחר,אז אם זה למטרות הרזיה זה לא ממש טוב.

NaughtyBoy

New member
משקאות ללא סוכר

אהלן אנשים. אני צריך עזרה, תמיד אחרי אימונים יש לי דחף למשקאות מתוקים מה שדופק לי את כל הדיאטה, מישהו/י יכולים לתת לי שמות של משקאות ללא סוכר אבל שהיו טעימים כי עם כל הכבוד, דיאט קולה ממש מגעיל אותי... אז אם אפשר לשרשר לי כמה שמות של משקאות ללא סוכר ואיכן קונים אותם. תודה ויום נעים.

NaughtyBoy

New member
כן אבל סוכר פירות יותר בריא

כי הוא יותר מורכב במבנה שלו, ולא מונע שיחרור הורמון גדילה.

behappy

New member
מים!!../images/Emo6.gif........

ועוד המלצה: קח תה ירוק בקנקן ותקרר.זה מעולה ולא כל כך מזיק כמו כל המשקאות המוכנים.

NaughtyBoy

New member
מים לא ממש מסוגל....

אבל בקשר לה - זה רעיון מצויין! תודה, רק איפה קונים כזה תה? בכל סופרמרקט? יש עוד הצעות?

behappy

New member
כן,הוא טיפה יקר יותר אבל הרבה יותר

בריא. ויש גם מחקרים שטוענים שהוא עוזר לשריפת קלוריות משומן........

NaughtyBoy

New member
נו ואיפה אני קונה כזה תה?

ועדיף שיהיה טיבעי כי משקיות מכיל גם צבע מאכל.

behappy

New member
סופרמרקט או חנויות טבע .

ובתה ירוק גם של סופר אין צבעי מאכל....

Leli

New member
דיאט קולה לא טעים לך?!?

אלוהים,זה הדבר הכי הכי בעולם! בקשר לשאלתך,רוב המשקאות ללא סוכר מכילים טעם לוואי חזק מאוד שגם אני,אחרי שנים של ד.קולה ותה עם סוכרזית לא ממש אוהבת,בעיקר ד.תפוזינה. ד.לימונינה זה סביר ויש גם דיאט נחמד בטעם תות מוגז שמוכרים בסופרים. אני אישית הכי ממליצה על סולרו שוטס,זה ממש מרענן ודל קלוריות וזה גם כיפי

למעלה