משצים

משצים

מחר אני יוצאת ליום שדה עם עוד כתה שאני משצית בה. קיצר, אני צריכה להכין משחקי גיבוש לכתה. יש לי כמה רעיונות למשחקים, אבל הרשימה עדיין לא סגורה. אם תוכלו לתת לי רעיונות והצעות אני אשמח =] פרטים כללים- מדובר על כתה של 35 תלמידים, +/-... גילאי 12-13-14 היום שדה יהיה בשטח. מה יש שם? עצים ובעיקר חול. מזג אויר- קר (למרות שלא כמו בירושלים). אני צריכה להעביר לכתה משחקים שיגבשו מאד, ויחד עם זה, כדאי שיהיו מחממים. כלומר עם איזשהי פעילות ספורט. לא משהו קשה אבל משהו שכולם יהנו ממנו. בעיקרון יש לי כבר את המשחק 3 מקלות (שאין מי שלא מכיר), יש גם את המשחק שקושרים בין שני עצים חבל וכל הכתה צריכה לעבור מעליו ולהגיע לצד השני (שזה גיבושי), ואת המשחק "לימבו"---> יש מקל וכולם צריכים לעבור מתחתיו, ולאט לאט מנמיכים את המקל. זה בעיקרון המשחקים. אבל זה לא סגור... תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור

רונוש'

יש לך אפשרות אולי להגיע לשטח קודם לפני הכיתה? אם כן את יכולה לעשות להם חפש ת'מטמון בנושא הפעילות היום שדה עפ יש או לקחת נושא ולעשות עליו את המשחק.. בהצלחה אני אחשוב על עוד ואגיד לך באייסי

דנונה

תאמת זה אחלה של רעיון אבל יש אצלנו מלא רוחות ולהחביא פתקים זה לא הכי הולך... בכל זאת, מדובר על מקום פתוח ולא סגור P: הפתקים יתעופפו כלא היו... מספיק שפתק אחד יתעופף, והלך כל המשחק. זה באמת מבאס. אבל תודה =] אני מאמינה שאני אשתמש בזה כשאני אצא ליום שדה במזג אויר יותר נורמלי. אם יהיו לך עוד רעיונות, כל דבר, בבקשה תגידי לי. אוהבת

אפשר לשדרג את זה מפתקים

לקופסאות נגיד או משהו קשיח ועבה וכבד כדי שלא יתעופף ברוח את יכולה להכין פאזל ולשים בקופסא ולהגיד בתחנה מסויימת תרכיבו את הפאזל ותגלו מה בהמשך ובתחנה האבה לשים משו אחר גם יצירתי כזה..

וואלה

יש משהו בזה אז את אומר שבעצם נשים הכל בקופסאות או משהו קשיח... וואי חבל ששאלתי רק עכשיו מחר היום שדה בבוקר אין זמן להכין את זה... =\

sivan perets

New member
אחותי המושלמת =]

יפה שלי? מה קורהההההההה?! אהמ. חח פעם ראשונה אני מגיבה בפורום משצי"ם מאז שנסגר האתר [אגב מה איתו?
..] קיצר.. בקשר למשחקיםם.. וואיי מלא זמן לא יצאתי לגיחות.. אני לא זוכרת בשיטט.. אבל אני יחפש לך משווו =] ו.. אנייייייייייייייייייייייייי אוהבתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הכי הכי הכי הכי בעווווולםםםםם כוווולוווווו =] מוהאאהאהאההאהאה ענקיתת אחות שלךך.. :))

אחותי המהממת =]

איזה כיף שאת פה =] ברוכה הבאה לפורום מש"צים הארצי
בקשר לאתר... הוא יעלה בקרוב =] אל דאגה =] <<< לא קיבלת את ההודעות שרשרת?! >>> אני אוהבת אותך הכי הרבה שבעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחותי... יש לך כלכך הרבה רעיונות... את בנאדם יצירתי בפני עצמך חחח אז אם את מוצאת משהו, דברי איתי ותגידי לי =] זה דיי דחוף... <לעוד כמה שעות> ומשפט אחרון (שאת היחידה שתביני פה): אקונהההההההה מטטההההההההההההההההההה!!!!!!!

sivan perets

New member
אחותיי =]

אני ממשיכה.. "שלא תדאג עוד עד לסוף הימים, תסגל לך תורת חיים אקונה מטטטטטטטטהההה
" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הכי הכי בעולםםם :)

sivan perets

New member
תיקון.

תיקון קישור לתמוננהה.. חח
http://img462.imageshack.us/img462/2503/4570946zp2.jpg מוההאאאאאאאא!!!

../images/Emo13.gif

וואי אם הייתי יכולה אז הייתי שמה פה את השיר P: חחח זה ממש מתאים P: אקונההההההה מטטהההההההההההה!!!! טירוף חושיםםםם
ויש לי את התמונה ששמת חחח רגע... זאת לא היתה החתימה שלך באתר משצים של מחוז דרום? אחותי המושימושלמת שלי ------> אני אוהבת אותך!!!!!!! << איזה קטע זה ש(כמעט) אפחד לא מבין פה על מה אנחנו מדברות P: >>

asafsho135

New member
איזה תמונה מאגניבההה!!! =]]]

שמתי אצלי בצד של האייסיקיו.. חח

אולי..

מעגל מספרים?! תקחי פוליגל או כל חומר קשיח אחר... ותכיני מספרים נגיד מ-1-35 תסמני מעגל בעזרת חבל ותכניסי לתוכו את המספרים... הכיתה מסתדרת במעגל מסביב לחבל. המטרה- לדרוך על המספרים לפי הסדר בזמן המהיר ביותר כאשר על כל מספר רק מישו אחד דורך.... בהצלחההההה

למעלה