משפריצים סקס

אא ניר

New member
משפריצים סקס

ממעבדות מפעל בניו ג'רזי יוצאת המהפכה המינית הבאה: חומר חדש בשם 141-PT, שישווק ללא מרשם רופא ויעורר תשוקה מינית מיידית אצל נשים וגברים כאחת. זה לא דאודורנט, זה ליבידו בתרסיס.

נדמה לי

New member
בנתיים זה

מילים בעיתון...אחר כך זה דרך כלל פנטזיה בקופסא,קצת לפני שזה סרטן בדיעבד. ונזכר מיד,חיב להגיד לה יותר שאוהב אותה.

מצוטטת

New member
../images/Emo28.gif

פנטזיות מתגשמות לפעמים???? ובכלל אין חייב....... אבלאם, אז תן לי להרגיש... תראה לי שאתה.... באמצעות המבט... בנגיעה אחת רכה.... ליגיד זה קל, מילים {לפעמים} לא אומרות מאום <<לא אני המצאתי, זה הוא ש
>> הלהרגיש הרבה יותר מורכב

פנטזיה בקופסה..

אלה הן הפנטזיות ששמורות אצלי בעלית הגג.. ורק הידיעה שיש משהו שם בקופסה שווה יותר מפתיחה אותה קופסה..והמימוש של תוכנה..כוחן נשמר כל עוד הן בקופסה. פנטזיות אחרות.. אלה שמסתובבות חופשי..

../images/Emo13.gif משפריצות סקס

רק ראיתי את הכותרת נזכרתי בשישיית היפיופות, PussycatDolls. ליבידו בתרסיס. אכן, רשימת הסכנות לא נסגרה. ראה התגובה הראשונה למאמר. בעולם אוטופי תרופה כזו היתה משמשת רק לדברים הטובים שקשורים במין ואהבה. תמיכה בנשים אחרי גיל המעבר ועוד ועוד. בדיוק כמו שכתוב שם. בעולם הקצת יותר מציאותי... ברררררררררר, אילו שימושים לרעה שניתן לעשות בתכשיר כזה. לפעמים מתחילים להבין איך נולדה הצנזורה, ורשויות הפיקוח, לא? הדרך היחידה שבה לא יהיה ברשויות האלו צורך בכלל, היא שכל אדם ואדם יתנהל בהגינות מלאה, מתוך אהבה ואמת. בעקביות חסרת פשרות. אני בעד מהפכות. בעד עולם אוטופי. שלא נצטרך יותר לשמוע את צליל ה BEEP. אמן סלה

../images/Emo104.gif והתרומה הישראלית להשפרצה

חצי ישראלית, למען הדיוק. כרמית בכר

זהו זה סוף העולם

גברים לא יוכלו לסגור רוכסן יתחיל עידן הג'לביות ממש במו בהתחלה. אאאאאאאאייי איזה דימיון.

מעניין,

משום שזה פוטנציאל לניטרול נושא המשיכה המינית כאשר אנחנו בוחרים היום בדרך הטבעית בן/בת זוג, זה יפתח בפנינו עולמות חדשים שלא חשבנו שאי פעם ניגע בהם.

cookie13

New member
כבר הרבה לפנינו

החיות למדו ויישמו שימוש בחומר דומה. נראה לי יותר כמו פרסומת לדיאודורנט זול, בה חנון משפריץ את התרסיס במטבע וזורק אותה למזרקה והנקבה רצה לכיוון שלו ו...ספלאששששששש אל תוך הפונטנה. ליבידו בתרסיס......מממממממ........

למעלה