משפט..

משפט..

שהעין שלי קלטה.. "כוחות סמויים התרוצצו בי בכח ולכן משום טובת הציבור חיפשתי את הבדידות" (אהרון אלמוג) זה החלק הראשון של השפט זה החלק השני בו.. לא תמיד יכולה להסביר במילים שלי.. איפה זה בדיוק..למה..ועד כמה.. עד ש..מוצאת מילים שלי אחר.. מפריכה חלק מאמתת חלק...מזדהה..לא מבינה.. את ההגיון מזמן הנחתי על צד הדרך..והמשכתי..

מהו חבר..

כששאלתי מהו חבר?. . מהו חבר? הינה אומר לך חבר הוא אדם אשר איתו תעז להיות אתה עצמך. נשמתך תוכל להתערטל במחיצתו הוא לא יצווה עליך ללבוש דבר על גופך, רק יבקש כי תהיה אתה עצמך הוא לא ירצה כי תהיה טוב או רע יותר במחיצתו תחוש כאסיר אשר יצא זכאי בדין אינך צריך להיות על המשמר. תוכל לומר את כל אשר תחשוב, כל עוד אתה הוא באמת הוא מבין את כל הניגודים באפיך שבגללם שופטים אותך האחרים שלא כדין במחיצתו נושם אתה חופשי ומשוחרר תוכל להתוודות על מעשי ההבל הקטנים שלך, על השנאה והקנאה וניצוצות הרשע, הנבזויות והשטויות שלך, וכשתחשוף אותם מולו הם יעלמו, ימוגו באוקיינוס הלבן הזה של נאמנותו הוא מבין אינך חייב להיות זהיר אתה יכול להשמיצו, להזניחו, לסבול אותו ומה שטוב מכל, אתה יכול לשתוק איתו אין זה משנה הוא מחבב אותך, הוא כאש אשר תחדור לעצמות הוא מבין כן, הוא מבין אתה יכול לבכות איתו, לחטוא איתו לצחוק איתו, להתפלל איתו ועל הכל, יותר מכל - הוא רואה, מכיר וגם אוהב אותך חבר? מהו חבר? רק זה, אני חוזר, אשר איתו תעז להיות אתה עצמך <ריימונד בראן> אומרים שכל אדם שפוגשים כל סיטואציה שעוברים..כל דבר.. נותן לך עוד פיסה לפאזל החיים..למורכבות שלהם..להבנה שלך את עצמך.. אפח'ד לא ממש אמר לי..שחבר זה משהו כלכך קרוב ללב..נוגע בו.

ערסlight

New member
כן...

חבר זה מישהו שמרגישים איתו בחופש. אבל... כדאי להיות קודם החבר של עצמך.

.רוצה

לדעת.. שהתשובה שלו...לתהייה שלי.. היתה מכוות למטרה.. כי לקלוע ככה להרגשה ולבחור את המילים הנכונות..<אפילו אם הן של אחר"..ולתת אותן לך כמחשבה.. זה פתח...לעוד פיסה שחסרה..מאותו פאזל. דגנית שקצת תוהה.. למה ואיך צץ לו אדם שרק לזמן מה מכירה..זמן כלכך קצר.. והצליח להפוך לי עולם על פיהו.. אנשים לא סתם באים לבד..

m i k e 1 9 7 9

New member
חבר ......

זה מילה כל כך קטנה אבל מאחוריה עומדת משמעות כל כך כבידה הלוואי ובמשך כל ימיו של אדם יהיה לו חבר אחד נאמן ואמיתי !!!! האם אנחנו יכולים להיסתכל כל אחד לתוך עצמינו ולהגיד כי אנחו משמשים לפחות לבן אדם אחד בעולם את החבר הזה ????? (על כל המישתמע מכך)

לא סתם באים לבד...

נכון, אנשים לא סתם באים לבד.. אבל לעיתים יעברו ימים רבים עד שנבין שלא באו "סתם"...ומה הם השאירו לנו..

ב ו ע ו ת

New member
כמעט בלי להכאיב

בעיניי חבר הוא דווקא זה שילך על קצות אצבעות בעולמי, שיכבד את מי שאני ולא יהפוך לי עולמות. כזה שבעיניו אני לגמרי בסדר, גם כשאני מוציאה את הבטן. "אולי אני עכשיו בזיכרונך עוברת כמו ציפור קטנה שעל כתפך חונה כמעט בלי להכאיב..." (רחל שפירא)

שחזר לי ת'שיחה:))

ותגדיר לי "חופשי" בד בבד עם "ראדיקליות"....חופשי זה להיות עם ולהרגיש בלי??? או..... בכלל...... תגדיר לי מה זה "לא מזמן" :)))

מי הוא חבר

אחד שלא זקוק לשאלות כדי להבין שמשהו עובר עליך זה שמעצם ההכרות אתך, יודע מתי טוב לך ומתי לא זה אחד שאפשר להיות לצידו, פשוט להיות

maof

New member
מילה קצרה עם משקל רב...

100 אנשים יכתבו 100 דעות וכולם נכונות, אנשים שונים רואים חברות שונה, כל אחד לפי ניסיון החיים שלו, כל אחד וראית החיים שלו. חבר אמיתי לא רוצה לשנות אותך, חבר אמיתי יהיה שם בשעת הצורך, חבר אמיתי לא יבעט בגלל קפריזה חולפת. חבר אמיתי לא מחליפים כזוג גרבים
מעוף

לא לא לא

בידודים זה לא פה!! {בעצם גם מחשבות זה לא מסתדר טוב פה:))} עדיף לבודד כל מקרה לגופו...ורצוי איזה גוף מסוקס ........:))) {דגיד...... יש בידוד לחיווי אלקרופלסטי-מגנטי???}

../images/Emo6.gif מה עם המילון שלך??..

את חייבת להוציא את המילון השלם לשפת האקסייטרות.. אפילו אני מתקשה לפעמים..
הגיע הזמן לעדכן את ויקיפדיה..

אנ'לא חייבת כלום...

אלא אם כן בא לך כזה ואתה מתעקש כזה... תביא קורבן פוטנציאלי, בלי ריגשי, בלי חסה, בלי אונה אמצעית דיפרנציאלית...ככה על הפשוט ...... ותראה איך המילון קם לתחיה:)))} אבל ווקשה בלי שיכתבו לי מכתביי היתנצלות ובקשות לסליחה ומחילה במסרים אישיים... זה הורס לי ת'אורגזמית :)...{שיטטטטטטטט ...שיט........שיטטטטטטטטטטט}

תגידי..

למה את כותבת עם כל כך הרבה נקודות ?..... קשה להשתמש פשוט בפסיק או נקודה אחת???..... ותחשבי על זה...... אני מצידי אחשוב על קורבן פוטנציאלי..

למעלה