משפט

mich

New member
משפט

שלום לפני כחצי שנה עצרה אותי שוטרת בטענה שדיברתי בסלולרי תוך כדי נסיעה, מובן שלא דיברתי באותו זמן בפלאפון וגם הכחשתי בפני השוטרת. אינני מוכנה לשלם את הדו"ח ושבוע הבא יש לי משפט, יש לי פרוט שיחות נכנסות שמעידות שלא דיברתי באותו זמן אולם אין לי פירוט שיחות נכנסות שכן סלקום לא מעבירה ללא בקשה של המשטרה/בית-משפט, המשטרה סירבה לבקש מהם, ומבית המשפט לא השיבו לפניתי. בקיצור, השאלה שלי היא אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לעזור בכל דרך שהיא, איך להשיג פירוט שיחות, אם אני צריכה להביא משהו למשפט וכו´ תודה, מיכל

qazqaz

New member
המממ...

קודם כל, בענין דוחות: אם היו שני שוטרים בניידת, את בבעייה היסטרית (עדות ראייה של שני שוטרים שקולה בעיני ביהמ"ש כנגד עדות של בערך 10000 אזרחים...). דבר שני, לא היתה חייבת להתבצע שיחה בפועל כדי שתעברי את העבירה הנ"ל: יכולת לבדוק הודעות בתא הקולי שלך, למשל, או להמתין על הקו לשלוחה כלשהי, תוך האזנה למוסיקת רוורסים מובחרת. -לא קיימת "שיחה", אך עשית את הדרוש כדי לעבור את העבירה הנ"ל. חובת ההוכחה מוטלת על כתפייך, מאחר והמדינה נשענת על עדות ראייה של שוטרת - שזה מספיק טוב לבימ"ש ע"מ להרשיעך. עד כאן חוק בגרוש. אם אכן לא שוחחת ו/או החזקת את הסלולרי צמוד לאוזנך, ואת מחליטה כי הצדק חשוב מכסף - פני לעו"ד המתמחה בתעבורה. החבר´ה האלה יודעים לעשות קסמים, פשוטו כמשמעו, וגובים סכומים בהתאם. נ.ב. ישנם פורומים משפטיים מעולים - נסי גם שם...

תקדים משפטי

אני לא יודע אם זה יעזור לך אבל שמעתי בעבר על סיפור דומה על אחד שזוכה מאותה אשמה, הוא טען שלא דיבר בסלולרי אלא "גירד" את אוזנו עם האנטנה של הפלאפון, עד כמה שזה נשמע מצחיק האיש זוכה והואשם רק בנהיגה לא זהירה (שזה הרבה פחות כסף). נועם

למעלה