מאוד מאוד מאוד מסכים עם המשפט../images/Emo45.gif
זה ממש כמו להתפרץ לדלת פתוחה בשבילי...לא יודע אם כולם,אבל יודע שזה בדיוק מה שאני מחפש.אחת הבעיות התפיסתיות שלי היא שאני תמיד ראיתי קשר זוגי כקשר שכובל/עוצר אותך.כמובן שזו ראייה מעוותת שאפשר לחפש את מקורותיה אי שם בעבר הרחוק,אבל לא זה מה שחשוב...מה שחשוב זה שהבנתי שזאת האהבה שבעצם אני מחפש! הרבה שנים זה לא הטריד אותי,אבל עכשיו זה כן מטריד.אני נמצא בתהליך התפתחותי לא קל,אבל אני רואה את הקו העיקרי כהולך קדימה,ובאיזה מקום הראיה שלי של מה זו אהבה ומה זו זוגיות גרמה לי לא לרצות "להתעסק" עם זה עכשיו.למה לי,ככה חשבתי...זה הרי רק יחזיר אותי אחורה,יכבול אותי וייקח ממני את אחד הדברים הכי חשובים שעמלתי קשה כדי להחזיר לי-את החופש,את יכולת הבחירה האישית(הבחירה החופשית) וכדומה. ואז זה "פתאום" הופנם אצלי לפני כמה זמן-האהבה שאני מחפש היא בעצם אהבה שתתן לי את המרחב (הפיזי/נפשי/רגשי/רוחני) לאותו תהליך התפתחות שאני עובר עכשיו,ולא רק שלא תפגע בו ותגרום לו לסגת לאחור,אלא תשתלב איתו ואף תאיץ את קצב התפתחותו.כמובן שלמצוא את זה,זה דבר אחר
,אבל זה מה שאני רוצה וזה מה שאני מרגיש,וזה מה שאני גם מאמין אהבה אמיתית צריכה להיות. מעניין אותי גם איפה נתקלת במשפט הזה?