משפט נחמד השינה היא אחותו של המוות היא תוקפת אותנו בלי שנרצה
ג גבריאל וזה הכל New member 6/5/05 #2 שינה לא תוקפת היא מחבקת נותנת לנו להרגע רק שאנחנו ממש הרוסים לאגור כוחות ושוב אנו חוזרים לחיים המוות לוקח בלי סיבה בלי מטרה בלי כוונה
שינה לא תוקפת היא מחבקת נותנת לנו להרגע רק שאנחנו ממש הרוסים לאגור כוחות ושוב אנו חוזרים לחיים המוות לוקח בלי סיבה בלי מטרה בלי כוונה
ד דנטל New member 6/5/05 #3 הבעיה כשרוצים והיא לא תוקפת זו הבעיה שלנו, לא? תמיד קנאתי באנשים האלה שרק שמים את הראש על הכרית ונרדמים. גם אני רוצה לישון לפי השעה שאני בוחרת ולא המון זמן אחרי השעה הזו.
הבעיה כשרוצים והיא לא תוקפת זו הבעיה שלנו, לא? תמיד קנאתי באנשים האלה שרק שמים את הראש על הכרית ונרדמים. גם אני רוצה לישון לפי השעה שאני בוחרת ולא המון זמן אחרי השעה הזו.
S silver82 New member 6/5/05 #4 לאוו דווקא אני שונא שהיא תוקפת אני רוצה לחיות בלי סוף למה לבזבז שעות מיותרות גם כשהן הכרחיות
ד דנטל New member 6/5/05 #6 אם לא היתה תחושת עייפות - מה טוב הבעיה שהתחושה הזו עושה רצון לא לחיות ולכן אני מוכנה לתת כמה שעות בשביל שינה בכל יום. חבל רק שאני נותנת והיא לא תמיד לוקחת.
אם לא היתה תחושת עייפות - מה טוב הבעיה שהתחושה הזו עושה רצון לא לחיות ולכן אני מוכנה לתת כמה שעות בשביל שינה בכל יום. חבל רק שאני נותנת והיא לא תמיד לוקחת.
ד דנטל New member 6/5/05 #7 המזל שזה לא חייב תמיד להיות ככה הנה, למשל, ביומיים האחרונים ישנתי יחסית טוב. הקצתי הרבה פחות מבדרך כלל.
המזל שזה לא חייב תמיד להיות ככה הנה, למשל, ביומיים האחרונים ישנתי יחסית טוב. הקצתי הרבה פחות מבדרך כלל.